"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
uygun tabi canim,hem böylelikle yasaklar kalkiyor ortadan istedigimiz ölcülü yiyebiliyoruz,zaten cogu diyetisyenin degisim listeleride bu sekilde.ben zaten normaldede yemekleri öyle cok yagli yapmam hep normaldir,canim ben böyle düzenli yemek yesem zaten ohoo beni bitiren abur ve cubur :) ilk sayfaya nasil ekliyceksin canim,sanirim modlardan rica etmen gerekecek..

İlk mesajıma düzeltme şeklinde ekledim canım :) ayyy çok güzel oldu maşallah, fakirin ekmeği umutmuş nelere sevinir oldum

İlk mesajıma düzeltme şeklinde ekledim canım :) ayyy çok güzel oldu maşallah, fakirin ekmeği umutmuş nelere sevinir oldum

himm demekki konu acani ilk mesaji düzenlem hakki oluyor iyiymis,gayette güzel yapms eliesglik,

benim salatayla ilgili yazimi okudunmu?

bide ben bu aksamki karnbahai yiyemiycem(bögK)hahah zate aksamki sosis migdemi kötü yapmisti yine aynisi olsun istemorum

ben bu diyeti kaç defa yaptım bir kere bile yiyemedim 3. akşam karnıbaharını bıkıyor insan sonunda çünkü :)

küçük bir kavunu 2ye bölüp içini boşaltıp oraya dondurma koyup yiyorum ben mükemmel oluyor başka da bişey aramıyorum zatiii :)

salata mı nerede o yazı hızına yetişemiyorum bebişim yaaa

oo süpermis bende öyle yapiyim ozaman :) ama ben baligimida yiycem buzluktan cikardim cnkü ziyan olur sonra.

salata 1 sayfga ötede galiba :) canim ben cikiyorum simdi biraz islerim var halledip gelirim gelemesemde sabah mis gibi kahvaltidan sonra görüsürz ins :)

ok ok yağsız yazdım tabiii kiii ben millete kötü örnek olmayalım bebişim ben zatewn salata hiçç sevmem o yüzden yağsız da yiyemem

balığı ben de yiyorum canım ama karnı ile aram pek hoş olmuyor son günnn hahahaa

hadi görüşürüz o zaman canım görüşemezsek iyi akşamlar

heyyyyyyt kıslar bende yapıcam bu diyeti uğrayıp size rapor da veririm olarmıı:)

bu arada nutella gerçekten mutluluk veriyo insana:)yok ama söz verdim kasım sonuna kadar almıcam bidaha:)

balığı ben de yiyorum canım ama karnı ile aram pek hoş olmuyor son günnn hahahaa

hadi görüşürüz o zaman canım görüşemezsek iyi akşamlar
ben hallettim islerimi canim,bir saat sonra aksam yemegimi yiyip ise gidicem ins
heyyyyyyt kıslar bende yapıcam bu diyeti uğrayıp size rapor da veririm olarmıı:)

bu arada nutella gerçekten mutluluk veriyo insana:)yok ama söz verdim kasım sonuna kadar almıcam bidaha:)

olar canim olar bekleriz :)

nidahçım buyur başla tabii ki kız hemen ver ki birikmesin pis kilocuklar :)

Afiyet olsun yasom , iş için de kolay gelsin. ohhhh be bitti 3 günümüz yarın gelsin meyveler hahahaha

:)) yogurt varda canim acaba yumurta calsiyum icnmi yoksa protein icinmi eger proteinse amac yogurtta fazla karbon var ben yinepeynire talim edicem heralde hahah

yumurta protein içeriyo canım.
hepimize kolay gelsin.günler su gibi geçsin inşallah da bir an önce zayıflayalım

ikinizede başarılar

canım günaydın, toplam 3 günde 2.3 kg. vermişim ben sabah 67.7 kg. çıktım. sabah kahvaltıda 1/2 domates, lor peyniri ve 1 dl. light ekmek yedim birde büyük bir kupa yeşil çay içtim. Biraz çok işmi var bugün 2de falan dönerim şirkete ama aralarda tlf.dan gireceğim :)

günaydin canim,benimde oglumu bugün esim götürdü erkenden gelim bende :) bende 3 günde 2 kilo verdim ve 64 oldum cok sükür 63 ucundanda olsa görmeyi ümt etmistim ama olsun bunada sükür cok sükür..

bende ahvaltimi2 kk beyaz peyir
5zeytin
ve bi dilim kizarmis beyaz ekmkle yapti.cok kötü alisveris yapmam lazim evde dogru dürüst bisey kalmadi ama vaktim yok bi türlü cikamadim.

3 gunde 2 kılo mu?? bunun bır sırrı olmalı nasıl gıttı 3 gunde 2 kılo.....

ben geldimmmmm. napıyon canım? öğle yemeğinde dışarıdaydım mercimek çorbası ile bir dl. kepek ekmek yedim. akşam evde mantar vardı domatesli biberli falan onu kavurayım diyorum olur mu acaba? ne dersin yanına da salata yaparım. mantar sebze mi ne kafam karıştı?

şükür kız böyle böyle bitireceğiz bu işi henüz daha çok başındayız diye dşünüyorum ben geçmişi sildim kafamdan :) yeni başlamış gibi düşünüyorum diyetee, böyle böyle kurtulacağız bu kilolardan....

kızz alışverişe çıkk aç kalırsın sonraa sebze tavuk falan al doldur dolabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…