- Konu Sahibi bilgililgili
-
uygun tabi canim,hem böylelikle yasaklar kalkiyor ortadan istedigimiz ölcülü yiyebiliyoruz,zaten cogu diyetisyenin degisim listeleride bu sekilde.ben zaten normaldede yemekleri öyle cok yagli yapmam hep normaldir,canim ben böyle düzenli yemek yesem zaten ohoo beni bitiren abur ve cubur :) ilk sayfaya nasil ekliyceksin canim,sanirim modlardan rica etmen gerekecek..evet evet canım benim onlar gelmemişti aklıma. o zaman bir kere sebze olduğumu hiç ayrım yapman tüm sebzeleri yiyebiliyoruz.
et yerine baklagil yiyebiliyoruz, mesela öğlen/akşam nohut yediysek et yerine geçer diğer öğünde sebze yeriz. Makarna pilav olayını da çok iyi düşünmüşsün bence de ekmek yerine 2 kaşık pilav veya makarna olsun. Zaten sen de evde yapıyorsun yemekleri ona göre canın makarna veya pilavı ekmek yerine yemek istediğinde az yağlı falan yaparsın, makarnayı mesela ekmek yerine yiyip yoğurtla birleştirebiliriz.
Zaten işte böyle uygulamada zorlanmayacağımız bişey olsun ki devamlılıkta zorlanmayalım. yoksa biz ekmek yerine pilav yedik diye kilo veremiyecek değiliz sonuçta kendi adıma konuşayım ben normalde böyle yesem zaten kilo almazdım ama genelde diyet yapmadığım zamanlarda tabağıma koyduğum pilav 2 kaşıktan bayağı bir fazla oluyor.
O zaman senin içinde uygunsa bunları da ekleyip ilk sayfaya ekliyim ben?
uygun tabi canim,hem böylelikle yasaklar kalkiyor ortadan istedigimiz ölcülü yiyebiliyoruz,zaten cogu diyetisyenin degisim listeleride bu sekilde.ben zaten normaldede yemekleri öyle cok yagli yapmam hep normaldir,canim ben böyle düzenli yemek yesem zaten ohoo beni bitiren abur ve cubur :) ilk sayfaya nasil ekliyceksin canim,sanirim modlardan rica etmen gerekecek..
İlk mesajıma düzeltme şeklinde ekledim canım :) ayyy çok güzel oldu maşallah, fakirin ekmeği umutmuş nelere sevinir oldum
himm demekki konu acani ilk mesaji düzenlem hakki oluyor iyiymis,gayette güzel yapms eliesglik,
benim salatayla ilgili yazimi okudunmu?
bide ben bu aksamki karnbahai yiyemiycem(bögK)hahah zate aksamki sosis migdemi kötü yapmisti yine aynisi olsun istemorum
ben bu diyeti kaç defa yaptım bir kere bile yiyemedim 3. akşam karnıbaharını bıkıyor insan sonunda çünkü :)
küçük bir kavunu 2ye bölüp içini boşaltıp oraya dondurma koyup yiyorum ben mükemmel oluyor başka da bişey aramıyorum zatiii :)
salata mı nerede o yazı hızına yetişemiyorum bebişim yaaa
oo süpermis bende öyle yapiyim ozaman :) ama ben baligimida yiycem buzluktan cikardim cnkü ziyan olur sonra.
salata 1 sayfga ötede galiba :) canim ben cikiyorum simdi biraz islerim var halledip gelirim gelemesemde sabah mis gibi kahvaltidan sonra görüsürz ins :)
ben hallettim islerimi canim,bir saat sonra aksam yemegimi yiyip ise gidicem insbalığı ben de yiyorum canım ama karnı ile aram pek hoş olmuyor son günnn hahahaa
hadi görüşürüz o zaman canım görüşemezsek iyi akşamlar
heyyyyyyt kıslar bende yapıcam bu diyeti uğrayıp size rapor da veririm olarmıı:)
bu arada nutella gerçekten mutluluk veriyo insana:)yok ama söz verdim kasım sonuna kadar almıcam bidaha:)
:)) yogurt varda canim acaba yumurta calsiyum icnmi yoksa protein icinmi eger proteinse amac yogurtta fazla karbon var ben yinepeynire talim edicem heralde hahah
yumurta protein içeriyo canım.
hepimize kolay gelsin.günler su gibi geçsin inşallah da bir an önce zayıflayalım
ikinizede başarılar
yumurta protein içeriyo canım.
hepimize kolay gelsin.günler su gibi geçsin inşallah da bir an önce zayıflayalım
ikinizede başarılar
günaydin canim,benimde oglumu bugün esim götürdü erkenden gelim bende :) bende 3 günde 2 kilo verdim ve 64 oldum cok sükür 63 ucundanda olsa görmeyi ümt etmistim ama olsun bunada sükür cok sükür..
bende ahvaltimi2 kk beyaz peyir
5zeytin
ve bi dilim kizarmis beyaz ekmkle yapti.cok kötü alisveris yapmam lazim evde dogru dürüst bisey kalmadi ama vaktim yok bi türlü cikamadim.
3 gunde 2 kılo mu?? bunun bır sırrı olmalı nasıl gıttı 3 gunde 2 kılo.....
ilk sayfada 3 günlük liste mevcut canim o listeyle birlikte verdik nazka arkadasimla oda 2.300 verdi
günaydin canim,benimde oglumu bugün esim götürdü erkenden gelim bende :) bende 3 günde 2 kilo verdim ve 64 oldum cok sükür 63 ucundanda olsa görmeyi ümt etmistim ama olsun bunada sükür cok sükür..
bende ahvaltimi2 kk beyaz peyir
5zeytin
ve bi dilim kizarmis beyaz ekmkle yapti.cok kötü alisveris yapmam lazim evde dogru dürüst bisey kalmadi ama vaktim yok bi türlü cikamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?