• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
bugünkü menümüde yazayim girmisken

sabah

3 dilim protein ekmegi
kk beyaz peynir
7 zeytin
salatalik
elmali yesil cay

ara
100 gr Cape bektaşi üzümü
portaklalli ve zencefilli yesil cay

ögle
100 gr hellim peyniri
yesil salata
3 dilim protein ekmegi

ara
bir elma

aksam
bir tabak tarhana corbasi
1 tabak börülce
1 dilim protein ekmegi
yesil salata

ara-belki
bir kuru incir 3-4 kuru kayisi yesil cay esliginde

burdayim canim,gezmelere ara vermem gerek en az 1 hafta oglum malesefki zatüre olmus bu sabah doktora götürdüm antibiyotik verdi carsamba kontrole cagirdi :(

sen nasilsin canim,neler yapiyosun

canım çok geçmiş olsunnn, biran önce düzelir inşallah, hangisi hasta oldu? ay çok üzülmüşsündür canım acil şifalar diliyorum.

ben de iyiyim işte iş ev falan klasik bir hayat oldu benimki :) çok sıkıldım şu beklemekten de :) daha 4 ay varrrr.

siz ne zaman geliyorsunuz.

bugünkü menümüde yazayim girmisken

sabah

3 dilim protein ekmegi
kk beyaz peynir
7 zeytin
salatalik
elmali yesil cay

ara
100 gr Cape bektaşi üzümü
portaklalli ve zencefilli yesil cay

ögle
100 gr hellim peyniri
yesil salata
3 dilim protein ekmegi

ara
bir elma

aksam
bir tabak tarhana corbasi
1 tabak börülce
1 dilim protein ekmegi
yesil salata

ara-belki
bir kuru incir 3-4 kuru kayisi yesil cay esliginde

akşam yeme kız menün çok güzel olmuş ama ben bir süre senin menüne günün son yemeğini ne zaman yediğine bakacağım :34:

canım çok geçmiş olsunnn, biran önce düzelir inşallah, hangisi hasta oldu? ay çok üzülmüşsündür canım acil şifalar diliyorum.

ben de iyiyim işte iş ev falan klasik bir hayat oldu benimki :) çok sıkıldım şu beklemekten de :) daha 4 ay varrrr.

siz ne zaman geliyorsunuz.

akşam yeme kız menün çok güzel olmuş ama ben bir süre senin menüne günün son yemeğini ne zaman yediğine bakacağım :34:

aksam ne yemegim canim :) bugün ögle yemegimi 14.30 da yedim aksmami en erken 18:30 da yiyebilirim 17 de arami yaptim . ufaklik hasta oldu canim ben bronsit bekliyodum zatüre degince sok oldum iylesir ins bi an önce

akşam yemeğinden sonra ara yapma demek istedim canımmmm saat 19:00a kadar ne yiyorsan ye bak sonra bişey yeme :))))

çok geçmiş olsun caım ya inşallah yarın ki kontrolde sonuçları iyi çıkar:55:

akşam yemeğinden sonra ara yapma demek istedim canımmmm saat 19:00a kadar ne yiyorsan ye bak sonra bişey yeme :))))

çok geçmiş olsun caım ya inşallah yarın ki kontrolde sonuçları iyi çıkar:55:

ins canim.aksamdan sonra bisey yemedim cünkü yemegin hemen pesine bir kücük muz biraz Cape bektaşi üzümü vede bi tanecik :) dondurmayi hüpletince bisey yeme ihtiyaci duymadim

bugünkü menüm efenim

sabah
2 dilim ekmek
biri krem peynirli biri recelli
zeytin
portakalli ve zenccefilli yesil cay

ögle
yarim elma
2 adet tost ( cok oldu farkindayim)

ara
1 kupa yesil cay
1 adet kuru incir
5 adet kuru kayisi

aksam
bir tabak börülce
bir legen :1: salata
3 kücük dilim protein ekmegi

bu arada protein ekmegi de sey oluyor,su uykuda zayifla programi varya aksamdan karbon alinmadigi icin üretmisler bu ekmegi etin yanina yensin diye

100 gr da

protein 37,7 g
karbon 4,5 g var

evet bebişim herşey serbest sana sadece akşamları ara öğün yeme :) ben akşam yemeğinin peşine yediklerini gece yedin sandım pardon o şeytan suratı geri çekiyorummmm:16:

Back