• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
ay mesaj atamıyorum canım yaaaaa :) kahretsin çaylaklık :) kız çok panikdi ya unuttum diğer meseleyi kıskandım ama haberin ola kaç yüz? anladın sen onu:ssz:

nerde geziyon kiz bu gece cenemi düsmüs hissediyorum anlat bakalim daha daha nasilsin hahah ben bügün burger yedim biliyonmu :) ama ne burger :)

dukburgerdir ooo :)))) gezmiyordum ya sana baktım nerdesin diye, çocuk yok yazmışsın düzeltelim lütfen yanlış bilgilendirme olmuş. yasom yarın zamlı maaş alacağız dua ette çok olsun zammım

dukburgerdir ooo :)))) gezmiyordum ya sana baktım nerdesin diye, çocuk yok yazmışsın düzeltelim lütfen yanlış bilgilendirme olmuş. yasom yarın zamlı maaş alacağız dua ette çok olsun zammım
oooooooo hadi bakalim canim Allahim hayilri boll kazanclar nasip etsin innnsssssss amminnnnnnn
burda bir dürtme falan olsa süper olacak haha

he ya dimi ne iyi olurdu

actigim bi konudan dolayi bilgilerimi gizledim canisi :) nihaha

hıı tamam o zaman yasom ankette gitgide 80i geçen diyenler çoğalıyor yarısı bitti sayılır bundan sonra kaç kilo alırım ki? sen kaç kilo aldın kız

hıı tamam o zaman yasom ankette gitgide 80i geçen diyenler çoğalıyor yarısı bitti sayılır bundan sonra kaç kilo alırım ki? sen kaç kilo aldın kız

:1::1: duymak istedigni eminmiisn :)

ilk ogluma 58 le hamile kaldim 79 la dogurdum 70 le dogumdan ciktim..

2 ohluma 70 le hamile kaldim tam emin degilim ama ya 86 yada 89 la doguma gittim 80 le ciktim iste bölee :)

:1::1: duymak istedigni eminmiisn :)

ilk ogluma 58 le hamile kaldim 79 la dogurdum 70 le dogumdan ciktim..

2 ohluma 70 le hamile kaldim tam emin degilim ama ya 86 yada 89 la doguma gittim 80 le ciktim iste bölee :)

aman bişey almamışsın ki, kilonun başlangıcı hamile olduğumu öğrendiğim tarih mi yoksa hamile kaldığım tarih mi? kk sağolsun ikisini de biliyorum da, arada mühim fark var.

arkadaşına ulaştın mı?

bir de şimdi siz gelmiyormusunuz baharda :(

aman bişey almamışsın ki, kilonun başlangıcı hamile olduğumu öğrendiğim tarih mi yoksa hamile kaldığım tarih mi? kk sağolsun ikisini de biliyorum da, arada mühim fark var.

arkadaşına ulaştın mı?

bir de şimdi siz gelmiyormusunuz baharda :(

canim ben test yaptiktan sonra doktordan randevu aldim 2 hafta sonra gittim ve orda tartildim ve o kilolari baz aliyorum baslangic olarak..

arkadasima ulasamadim cebide kapali bende esimin facesinden esine mesaj attim cevap bekliyorum zira bende merak ettim

yasemin bende çok özledim seni mailerim faceden dolayı okadar çok ki seninkileri daha göremedim tam 83 sayfa dolmuş bu arada h.mailden sana arkadaşlık teklif ettim geldimi

merhaba bilgili kusura bakma ben yasemini görünce selam vermeyi unuttum ben deniz bu arada Allah bebeğinizi saglıcakla kucagınıza almak nasip etsin inşallah

Back