- Konu Sahibi bilgililgili
-
ay mesaj atamıyorum canım yaaaaa :) kahretsin çaylaklık :) kız çok panikdi ya unuttum diğer meseleyi kıskandım ama haberin ola kaç yüz? anladın sen onu
hahah olsun canim saka yaptim zaten 8 tane yüz canim :)
maşallah maşallah benimki de tam tersi ama rakam aynı sanırsam
oooooooo hadi bakalim canim Allahim hayilri boll kazanclar nasip etsin innnsssssss amminnnnnnndukburgerdir ooo :)))) gezmiyordum ya sana baktım nerdesin diye, çocuk yok yazmışsın düzeltelim lütfen yanlış bilgilendirme olmuş. yasom yarın zamlı maaş alacağız dua ette çok olsun zammım
burda bir dürtme falan olsa süper olacak haha
hıı tamam o zaman yasom ankette gitgide 80i geçen diyenler çoğalıyor yarısı bitti sayılır bundan sonra kaç kilo alırım ki? sen kaç kilo aldın kız
duymak istedigni eminmiisn :)
ilk ogluma 58 le hamile kaldim 79 la dogurdum 70 le dogumdan ciktim..
2 ohluma 70 le hamile kaldim tam emin degilim ama ya 86 yada 89 la doguma gittim 80 le ciktim iste bölee :)
aman bişey almamışsın ki, kilonun başlangıcı hamile olduğumu öğrendiğim tarih mi yoksa hamile kaldığım tarih mi? kk sağolsun ikisini de biliyorum da, arada mühim fark var.
arkadaşına ulaştın mı?
bir de şimdi siz gelmiyormusunuz baharda
yasemin ben geldim sen nerdesinnnn
yasemin bende çok özledim seni mailerim faceden dolayı okadar çok ki seninkileri daha göremedim tam 83 sayfa dolmuş bu arada h.mailden sana arkadaşlık teklif ettim geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?