- Konu Sahibi bilgililgili
-
sağol canım sana da güzel bir hafta diliyorum nasıl geçti hafta sonu burada cumartesi çok güzel kar yağdı
hafta sonu iyidi canim ctesi evdeydim pazar arkadasin oglunun dogum gününe gittik,bugün ne zamandir istedigim bi firsat yakaladim ins degerlendirebilme sansim olur dua et bana ,uzun zamandir arapca ögrenmek istiyodum bi cami her hafta persembeleri aksam 2 saatlik ders veriyomus biraz uizak bana ama haftada bir oldugu icin problem degil tabi esim yetisebilirse o saate aradim hocayi baslangicmi dedi,dedim kuran okuyabiliyorum okuldada arapca görmüstüm ama suan bilemiyorum oda dedi gel persembe katil kursa bak basarabiliyonmu eger olmassa yeni basliycak kursa katilirisn oda 2 hafta sonra basliycakmis galiba
tabii ki başarırsın canım sen istedikten sonra, haftada bir gün olması da iyi olmuş zaman açısından problem olmaz evde de üzerinden geçersin pratik olurrr
canım napıyorsun kurs işin belli oldu mu? 7. takıma mı giriyorsun şimdi sen ona göre takip edeceğim
ne oldu canım kurs sonucun?
gidemedim canim ya,cok yorgundum ve hala öyleyim aslinda bu hafta cok yogun gecti ama oglumu götürdügüm oyun gurubunda ki kadin arapca dersi veriyomus ama yer bulamadigi icin suan bosta baska ögrenmek isteyen bi arkadasim yer ayarlamaya calisicak bakalim öyle olursa daha iyi olur benim icin cünkü öteki yer bayagi uzak kaliyor bana..
sen neler yapiyousn bebesin cinsiyeti ne zaman belli olcak :)
canım hayırlısı olsun çok istiyordun biran önce ayarlanır inşallah. bebişin cinsiyeti şubat başında gösterirse belli olacak :)))
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim..
sağol canım bugün dayanamadım gittim doktor %90 kız dedi :)
anaamm yesinler cimcimeyi :)
kızmı geliyooo canım hayırlı olsun,sağlıkla gelsin kuzucuk
sağolun kızlarrrr ne değişik duygularmış bunlar yaaa :)
nerdesiniz siz bu aralarda ben bu hafta giremedim pek şirketteki bilgisayarım çöktüüü, hala yapılamadı, tüm geçmişim giedecek diye korkuyorum.
yasom seni çok özledim eksikliğini hissediyorum canım facede de yoksun aramı verdin kız nete
canım sıkılıyorum çünkü eşim yine yok mallasefama cuma günü patronun yanına gittim bişey için, öğle yemeği yememiştim elim titredi birden o da çikolata falan ikram etti bana niye titriyo falan dedi, işte ben de öğle yemeği yemedim ondan kan şekerim düştü sanırım dedim. yoksa hamili misin dedi. hayır da diyemedim öyle kaldım, çok şaşırdı ama çok da sevindi çok belli etti sevindiğini gerçekten hemen eşimi aradı falan sonra eşim için dedi ki, o hafta sonu gelecekti, ben gelme ben geleceği pazar günü görüşelim sonra dönersin dedim hemen gönderieceğim hafta içi eşini merak etme falan dedi. sevinmesine çok sevindim ben de.
ama işte ava çok soğuk yerler buzlu o yüzden dışarı çıkamadım 2 gündür kaldım evde tek başıma sıkıldım.
eşim gelince şirkettekilere söyleyeceğiz. ne almak gerekir dağıtmak için acaba canım senin bir fikrin var mı?
canim üzülme bak patron ne güzel anlayisli davranmis evde SIKILMANI anliyorum bende bi kac gün disari cikmasam geliyolar banada :) canim benim bildigim cocuk dogunca dagitlir cikolata baklava gibi tatli seyler ,hamileiktede oluyomuymus?
canım şirketten öncxeden bebişleri olacak olanlar dağıtmışlar da ben de onlardan görmüştüm normalde oluyor mu bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?