- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
- Konu Sahibi bilgililgili
-
selam kızlarrr
hamiş hatun nasılsın?dediğim olacak galba anketteki cevabım yani:)) sağlıklaal kucağına inş,kilolar giderr..83le doğuma girmiştim ben yaww!
yaseminnn aynı yerdemsin sen,ben de şişmeye başladım,bişeler yapmalı yaa,60ı geçiyorum yavaş yavaşhabire hamur işi yapıyorum yiyorum .dur demem lazım ,katılabilsem cuma yarışmalarına gircem ama galba mezun olunca girilmio dimi pooffffff
nerden çıktın nansobeeee
nerden çıktın nan
65misin bakimm verion kilocukları haaa
arzu benim mayıs annelerinden ark. olur bayanlar tanıştırmış oldum:) memnun oldunuz sizde hah
selam kızlarrr
hamiş hatun nasılsın?dediğim olacak galba anketteki cevabım yani:)) sağlıklaal kucağına inş,kilolar giderr..83le doğuma girmiştim ben yaww!
yaseminnn aynı yerdemsin sen,ben de şişmeye başladım,bişeler yapmalı yaa,60ı geçiyorum yavaş yavaşhabire hamur işi yapıyorum yiyorum .dur demem lazım ,katılabilsem cuma yarışmalarına gircem ama galba mezun olunca girilmio dimi pooffffff
açıcanmıı gıı bende takılırım sana vala açalım yaneyimiz eksik bizimbende acacam dıyet günlüğü bzide senle acalım kız
yerimde saysam öpüpde basima kyocam bende paso yukari cikiyom haha 66 yim suan dikkat ediyom iste ucundan kiyisindan,mezun olduktan sonra 6 ay gecmesi lazim takimlara girebilmen icin,ben 7.takima girdim :)
evet nidahım ya ben çok şişko oldum ne olacak sonum böyle hiç bilmiyorum( 30:
açıcanmıı gıı bende takılırım sana vala açalım yaneyimiz eksik bizim
oo girdinmi takıma yine :) hayırlı olsun canım bana da takım şart yada bi dürtükleyen birii,yoksa yiyom paso.6ay işi kötü olduu..
yakında bende yetişirim sana bu boğazla.
olsun tatlım hamişsin sen yaa doya doya ye sonra zaten diyet yapcan mecbur
açıcanmıı gıı bende takılırım sana vala açalım yaneyimiz eksik bizim
oo girdinmi takıma yine :) hayırlı olsun canım bana da takım şart yada bi dürtükleyen birii,yoksa yiyom paso.6ay işi kötü olduu..
yakında bende yetişirim sana bu boğazla.
olsun tatlım hamişsin sen yaa doya doya ye sonra zaten diyet yapcan mecbur
canımmmm nerdesin neler yapıyorssun?
canim burdayim suanda kac günüdür gezginci oldum evde durmuyom :) sabah oglani oyun gurubuna götürdüm geldidünde sabahtan arkadas aradi öyle konusurken hadi cik gel dedi bende kacirirmiyim hahah gittim tabi sen neler yapiyosun
napıyım canım ya aynı bende durumlar iş güç işte, yoruluyorum bu aralar çok
islerin mi yogun??
evet canım yoğun gündüzleri çok enerji dolu yani aynen eskisi gibi oluyorum ama gece yatağa yattım mı ki hemen erkenden uykum geliyor resmen sürüneerek gidiyorum yatağa ve gerçekten yatakta dönerken bile zorlanıyorum, sağımdan soluma dönmem 1 dakika falan sürüyor, eşim şimdiden böyleysen ilerde nasıl olacaksın çok merak ediyorum diyor yemek yapmak istemiyorum hiç ev işi yapamıyorum ve tüm bunlar beni biraz bebişin kulağına gitmesin ama üzüyorpazartesi diyete başlamak istiyorum inşallah midem bulanmaz
canım ev işleri konusunda hiç sıkıntım yok allahtan kadın geliyor temizliğe günlük bulaşık işini falan da eşim yapıyor ama ben böyle çok sıkılıyorum yat yat fok balığına benzedim kızzzz
canim yatarken cocuk egitim kitaplari okuyabilirsin böylece bosa yatmamis olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?