"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrr

hamiş hatun nasılsın?dediğim olacak galba anketteki cevabım yani:)) sağlıklaal kucağına inş,kilolar giderr..83le doğuma girmiştim ben yaww!

yaseminnn aynı yerdemsin sen,ben de şişmeye başladım,bişeler yapmalı yaa,60ı geçiyorum yavaş yavaş habire hamur işi yapıyorum yiyorum .dur demem lazım ,katılabilsem cuma yarışmalarına gircem ama galba mezun olunca girilmio dimi pooffffff

sobeeee

nerden çıktın nan

65misin bakimm verion kilocukları haaa

arzu benim mayıs annelerinden ark. olur bayanlar tanıştırmış oldum:) memnun oldunuz sizde hah

ben tanıyom onları onlar benı tanımasada ayy bızım topıkte dagıldı gıbı yanı yenı bı duzen var ama bende kalan kılolarımı vermek ıstıyom artık ben hep buralardayım bıde topık topık gezıyom takıp edıyom ama rakadasalrın topıgını begendım cok gzuel destek oluyolar bırbırlerıne benım kımse yokkkkk gercı yasemın 7.takıam gecmıs sanırım gecmıset okudum sende kg almaya baslamıssın heralde kısın zor korumak ama ben hastalıklarla koruyom dermısım gecen hafta 64.3 ü gördüm ama iştahım acıldı bu hafta dıyom barı 65 de sıfırlasam bu hafta ınsallah

yerimde saysam öpüpde basima kyocam bende paso yukari cikiyom haha 66 yim suan dikkat ediyom iste ucundan kiyisindan,mezun olduktan sonra 6 ay gecmesi lazim takimlara girebilmen icin,ben 7.takima girdim :)

bende acacam dıyet günlüğü bzide senle acalım kız
açıcanmıı gıı bende takılırım sana vala açalım yaneyimiz eksik bizim

yerimde saysam öpüpde basima kyocam bende paso yukari cikiyom haha 66 yim suan dikkat ediyom iste ucundan kiyisindan,mezun olduktan sonra 6 ay gecmesi lazim takimlara girebilmen icin,ben 7.takima girdim :)

oo girdinmi takıma yine :) hayırlı olsun canım bana da takım şart yada bi dürtükleyen birii,yoksa yiyom paso.6ay işi kötü olduu..
yakında bende yetişirim sana bu boğazla.

evet nidahım ya ben çok şişko oldum ne olacak sonum böyle hiç bilmiyorum (30:

olsun tatlım hamişsin sen yaa doya doya ye sonra zaten diyet yapcan mecbur

canım hiç diyet yapamıyorum zaten midem bulanıyor üst üste bişeyleri yiyince çok şişko oldum temmuzdan sonra başlarım artık napıyım

valla acalım tabee eksıgımız yok fazlamız bılem var 2 kısı ne guzel olur arkadaslarınkı gıbı hosuam gıttı benım acıkcası ne olsun ısmı de bakem acalım nası bısey olsun bı yerden görüşmemiz lazım once am arakdasların topıgını ısgal etmeyelım

canim burdayim suanda kac günüdür gezginci oldum evde durmuyom :) sabah oglani oyun gurubuna götürdüm geldidünde sabahtan arkadas aradi öyle konusurken hadi cik gel dedi bende kacirirmiyim hahah gittim tabi sen neler yapiyosun

napıyım canım ya aynı bende durumlar iş güç işte, yoruluyorum bu aralar çok

islerin mi yogun??

evet canım yoğun gündüzleri çok enerji dolu yani aynen eskisi gibi oluyorum ama gece yatağa yattım mı ki hemen erkenden uykum geliyor resmen sürüneerek gidiyorum yatağa ve gerçekten yatakta dönerken bile zorlanıyorum, sağımdan soluma dönmem 1 dakika falan sürüyor, eşim şimdiden böyleysen ilerde nasıl olacaksın çok merak ediyorum diyor yemek yapmak istemiyorum hiç ev işi yapamıyorum ve tüm bunlar beni biraz bebişin kulağına gitmesin ama üzüyor pazartesi diyete başlamak istiyorum inşallah midem bulanmaz

canim ama böyle olmaz kasiyosun sen kendini herseyi oluruna birak tadini cikar bugünlerinin canin yemek yapmak sitemiyosa yapma is yapmak istemiyosa yapma birak esin yaridmci olsun sana niye üzülüyosun canim ne yapmak istiyosan onu yap birak kendini sartlamayi uyuymakmi istiyosun uyu tembellikmi yapmak istiyosun yap canin ne istiyosa onu yap bak hep söylüyorum yasemin dediydi dersin cok ariycan bu günleri tadini cikar lütfen

canım ev işleri konusunda hiç sıkıntım yok allahtan kadın geliyor temizliğe günlük bulaşık işini falan da eşim yapıyor ama ben böyle çok sıkılıyorum yat yat fok balığına benzedim kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…