- Konu Sahibi bilgililgili
-
ben dün girdim baktım seninle karşılaşamadık hiçççç, sorun cardı demek ki.. bişeyciğin yokmuş canım çok sevindim belki mevsimsel falandır, regl gecikmesi yaşadıysan ondan falandır canım, bu ay nedense herkesin ki gecikmiş bayaaaaa bi :)
yok canim daha var benim günüme :) bahtima ne cikacak bakalim hahah
hamiş ol hamiş yoksa gelirsin mayısta sen dal gibi ben fıçı gibi moralim bozulur benim
olur mu hiç incir dalı senden olsa olsa fındık filizi olur hahahahah.
yasom ben bir beslenme programı oluşturdum uyabilirim inşallah bak bi bakalım nassı uygun mu?
Sabah : İstenilen herşey yenilebilir.
Öğle : Çorba, 5 köfte ya da, balık, 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek veya,
Çorba, Sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz), 1 su bardağı yoğurt (125 gr.), salata, 2 dilim ekmek veya,
1 tost ve 1 bardak ayran
Saat 15.00 : 1 porsiyon meyve.
Saat 17.00 : Çay (şekersiz), 2 adet galeta
Akşam : Öğle yemeği gibi. ( Akşam yemeğinde mutlaka 1 bardak yoğurt yenilecek.)
Gece : 2 porsiyon meyve.
Yasak yiyecekler:
Gazlı içecekler
Salamura ( zeytin, turşu....vb.)
Salam, sosis, sucuk pastırma
Kabuklu deniz ürünleri
Alkollü içecekler
Fazla baharat
kızartma
fast food
şerbetli tatlı
canim güzel ama yemegi susuz yememelisin bbence bütün vtamin suyunda,bide zeytin niye yok
ayyy canım ya onu bir diyet listesinden düzeltip hazırladım da ondan susuz yazmış değiştirmeyi unutmuşum, sulu yerim merak etme...
zeytine gelince konserveler ve salamuralar çok iyi değilmiş, dr.un bana verdiği listede de salamura zeytin yasak ama dr. hepsinden ye sen dedi ama bu yasak olanlardan az ye dedi.
him ozaman ok canim doktor dediyse bize laf düsmez :) ee ne almedesin kilolar ne alemde :) bende dünden beri orucluyum
kilolar çok kötü ama dün bugün çok midem bulanıyor malesef hatta biraz önce yediklerimin hepsi gitti, böyle giderse kilo veririm, canım hiçbişey istemiyor bugün su bile midemi bulandırıyor ama biraz önceki gibi bir olayım olmamıştı, canım sıkıldı...
oruçların kabul olsun canım akşam kaçta olur erkene geldi mi bari? Allah kolaylık versin.
geçen takıma baktım bijouxu çıkarmışlar
gecmis olsun canim ins bi daha olmaz migde bulantisina kola iyi geliyor cok bulanirsa bi iki yudum alabilrisin,bide yainda tuzlu kraker bulundur onlarda iyidir ,benim genelde sabah kalkinca olurdu yatagimin basina koyardim sabah kalkinca atardim agzima :) ever erken oluoyr artik 16.22
gördüm bende canim ama ondanda uzun süredir ses yok ugramiyor ne zamdnir
allah kabul etsin canım. Bende pazartesiden beri oruçluyum. Demekkı 3 kısı tutuyoruz. :) burdada 16:49 da okunucak.
yasom sen oruç ben hamişşşşş, ne olacak halimiz daha doğrusu sen de bişey yok da benim halim new olacak yarından itibaren programıma uyup yediklerimi yazacağım buraya arada kontrol edersin tecrüben konuşur canım, yoksa ben 8 ay sonra 100 kilo olurum
Günaydın canım,
bu sabah maalesef 1 tane katmer+ 1 tatlı kaşığı tereyağ+ 20 gr. peynir+ 1/2 muz yedim.
öğle yemeğinde: z.yağlı barbunya ve ezogelin çorbası yiyeceğim
arada: 2 porsiyon meyve
akşam: yoğurt+1 dilim ekmek+ meyve yiyeceğim
afiyet olsun canim sabah kacirdin diyemi aksam yemiyosun.
ben kamyon carpmis gibiyim,gözlerimi acamiyorum 2 gündür rüya görüp duyruyorjm hic uyumamis gibi oluyorum o yzden pöff
ya yasom öğlen de çorbayla mantı yedim azcıkkkkk, çok canım çekti mantıyı ama yağı falan yoktu
ay ben bilirim o rüya görmeleri ben bir ara her gece sanki sabahlara kadar rüya görüyordum o kadar yoruyor ki insanı hiç uyumamış gibi oluyorsun gerçekten.
rüya görmesem de devamlı surette o kadar uykum var ki yasom masaya düşecek kafam neredeyse evde de devamlı uyuyorum
seninki normal artik canim bede hamileliklerimde paso uyudum..caninin cektigi seyleri ölcüyükcirmdan ye canim sonra bebeginin bi tarafinda caninin cektigi ama yiyemedigin seyin resmi cikar :)
iyi ki yemişim o zaman mantıdan azzzcııkkkk yoksa mantılı olacaktı bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?