"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
kızlarr biri bana dur desinnnnnnnnnnnnnnnn
duurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canim sakin ümitsizlige kapilma bak bende +700 düm sabrettim simdi 63.2 oldum ,sende sabret inaniyorumki brden düsecek kilon

az önce gldim cok feci yorgunum

duurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canim sakin ümitsizlige kapilma bak bende +700 düm sabrettim simdi 63.2 oldum ,sende sabret inaniyorumki brden düsecek kilon

az önce gldim cok feci yorgunum

öyle yapacağım artık ne yapayım, bozmadım hiç çünkü bir yumurta yedim diye olmadı ya bu kilo :) içim rahat diyete uydum çünkü artık düşmese de ben devam edeceğim, sirke debelki fayda eder de düzelir bu durum, akşam meyve yemeyeceğim veya çok acıkırsam 1 tane yerim bakalım ne olacak yarın.

dinlen canım sen akşama yemeğin vardır inşallah:2:

malesef....

ağlama kız haşlama falan yaparsın olmadı

haslamayi migdem almiyo ya,yine patlican kabaga talim edicem,kizartmalik dograyip atarim firina,üstünede domates sosu,yogurtla yerim oh mis iste :) yada renkli biberlerim var onlarimi kavursam haha bakicaz biseyler evdekilerede balik pilav yapicam pöff evi mok götürüyo elimi bile süremeem valla daha aksama ise gidecem banane

yarın yaparsın kız ev işlerini boşverrrr yorgun argın :)

oooo canım istedi ama benim öyle fırında patlıcan olsun domatesi olsun yoğurdu olsun süper :26:

canim ben sana yazdiktan sonra uyudum ve kalktigimda yemek yapmaya vaktim kalmamisti :) bende meyve yiycem bu aksam,meyvelerimi yanima alip ise gidiyorum birazdan

kolay gelsin canım bugün çok yoruldun kızzzz :) bol bol da kalori harcamışsındı bakalım yarın kaç çıkacağız tartıda bu akşameve gelince tartıldım 67.300 çıktı o yüzden bir miktar ümitliyim

ay sorma ya bide üstüne mesai yaptik bugün ayakta uyuyorum gidip yatayim bari migdem kazinmadan ohoo aksam dan 67.3 ciktiysan yarin 66 sin demektir ins :)

günaydın canım maalesef bende en azından 67 diyordum ama 67,500 kg. çıktım bugün bu da bişeydir dedim napıyım, en azından verdim :)

sabah sirkeli su çok midemi bulandırdı, çıkardım sabah sabah, tarçınlı ballı suya dönüş yapacağım :)

sanada günaydin canim.bende en iyisi hic kalkismayayim direk tarcinli balli su iceyim ama balim gelemediki bi türlü

evet canim hic üzülme az azda olsa gidecek kilolar,bende 63.2 oldum

ayyy canım ya çok sevindim senin için daha ne kadar olduki neredeyse 3 kg. verdin canım maşallah devamını da getireceğiz inşallah, işleyeyim bari ilk sayfaya

ayyy canım ya çok sevindim senin için daha ne kadar olduki neredeyse 3 kg. verdin canım maşallah devamını da getireceğiz inşallah, işleyeyim bari ilk sayfaya

evet canim bende cok mutlu oldum,umutluyum kendimden de sendende yalniz bu aralar cok düzensizim diyetimi bozmuyorum ama yemek yapamiyorum dogru dürüst bu öglende beyaz leblebi süt yiycem ,bide regl oldum meyveye sardim cikolata yerine yinede dikkatli olmaya calisiyorum.bi düzene giripde dogru dürüst yemek yapabilsem cok daha iyi olucak,en azindan kendimi daha iyi hissedicem

canim ben bu haftanin ödül yemegini yedim,az önce bir tabak pilav ve balik yedim üstünede iki kinder cikolata yedim fazla kacti farkindayim

canim bugün icin senden özürdilerim sapittim bugün ben oglanlarin cubuk krakerlerinide götürdüm .dengelemk icin aksama 2 porsiyon meyve yiycem sadece suyumuda 2 litreye tamamliycam 2 gündür yesil cay icmiyodum bi kupada yesil cayimi ictimmi ins yarina bi artma olmaz

canım, biz de bugün işten erken çıkyık öğleden sonra tatildi yarın 29 ekim olduğu için, eşimle yemeğe gittik ben de ödül yemeğimi yemekte yedim, pizza çok hakettim ya ödülü hiç kaçırmadım fırsatı yani pek farkımız yok bugün için ben de seni gibi akşam sadece meyve yedim, hiç konuşmadan aynı şeyleri yapmamızda b,r garip oldu

neyse canim yarin kaldigimiz yerden devam ozaman

evet canım yarın bismillah kaldığımız yerden devam ederiz. saat daha erken geldin mi işten, bir de bu gece işin ne kadar sürecek canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…