- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Icınızden gulun diyen bayan, umarım guldugunuz seyden sınanmazsınız..Eski konularına göz attım da gerçekten çaresiz hissediyor olmalı. Seviyor belli ki. Allahım içine ferahlık versin, zor cidden.
Onuda yaptık annem yaptı ama kurtulamadıkCiddi mi söylediniz yoksa şaka mı?
Alsinda ben sizin için iyi birşey yazdimIcınızden gulun diyen bayan, umarım guldugunuz seyden sınanmazsınız..
Icınden guldugun seyden sınanmazsın umarım.. Bu hayatta hersey ınsanlar ıcın unutma bunu..Çok tatlı yazmışsın tamam izci sözü içimden gülücem
Nazar falan değil bir kere bunu anlayın, adam sıkılmış demekki şıpsevdiymiş,önünüze bakınOnuda yaptık annem yaptı ama kurtulamadık
Sınanayım. Ben beni sevmiyor bu galiba derim. Hatta kesin emin olurum. Yok yere çekip gidiyor ve hala nazar diyip peşinde koşmak istiyorsun. Bu senin tercihin. Şimdi burada demagoji yapmayın Allasen . Sürekli böyle arabesk modundaysan cidden adam darlanmıştır. Bence dön bir kendini eleştir. Ben kendimi sorguya çekerdim böyle bir durumda.Icınden guldugun seyden sınanmazsın umarım.. Bu hayatta hersey ınsanlar ıcın unutma bunu..
Ana kuzusu degıl abla kuzusu ydu..anası bıze bısı yapmadı kaynanalık yapmadı bana zaten farklı sehırde yasıyor kaynanam. Ama ablası doldurdu
Onuda yaptık annem yaptı ama kurtulamadık
Psikologa gıdıyorum zaten..Eski konularınıza baktım da, psikolojik desteğe ihtiyacınız var sizin. Belli ki baş edemiyorsunuz bu durumla.
Tazminat, nafaka ödememek için boşanmaktan vazgeçip size dönme ihtimali bile cazip gelmiş.
Adam sizi istemiyor, bunu kabullenin artık. Psikolojik destek alın ve boşanıp hayatınıza bakın.
Yapma lütfen boşanma eşiğinde üzgün bir kadın var şuan kendince sebep arıyordur neden oldu ne için diye
Psikolojisini bilemeyiz içinizden Gülün rica ediyorum
O hanım sizi desteklemişti halbuki… haksız yere beddua ettiniz…Icınızden gulun diyen bayan, umarım guldugunuz seyden sınanmazsınız..
Trilyon tane aynı şekilde konunuz var hepsine gelse asla affetmem diyip dönüp dolaşıp aynı konuyu açmışsınız hanımefendi eşiniz nazara gelmedi ailesinin özellikle ablasının ağzına bakan kendi aklını kullanamayıp iki lafla dolan bir tip sizi sevmiyor şu anki o eğlenceli hayatı siz görün diye değil gerçekten mutlu lütfen artık siz de kendinize dönün onun üzülmesini sürünmesini beklemek sizi sadece boş bir umuda sokar olmadıkça da üzülürsünüz hayatınıza bakınEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Pesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedımSınanayım. Ben beni sevmiyor bu galiba derim. Hatta kesin emin olurum. Yok yere çekip gidiyor ve hala nazar diyip peşinde koşmak istiyorsun. Bu senin tercihin. Şimdi burada demagoji yapmayın Allasen .
Birdaha karışmayacağım otrera teşekkür ederimO hanım sizi desteklemişti halbuki… haksız yere beddua ettiniz…
Herneyse, sevemedin kadını olabilir saygısızlık da yapmadım diyorsunAna kuzusu degıl abla kuzusu ydu..anası bıze bısı yapmadı kaynanalık yapmadı bana zaten farklı sehırde yasıyor kaynanam. Ama ablası doldurdu
Beddua etmedim once okudugunuzu anlayın sız.. Güleceksiniz Icınızden gulun bari ne demek bunun dalgası mı olur ben gülünecek bısı goremıyorum ortada cunkuO hanım sizi desteklemişti halbuki… haksız yere beddua ettiniz…
Olabilir. Baskasıyla konusuyor bencede..Eşine de ki ay bana nazar değdi beni bi oku
Büyü nazar hikaye eşin başkasıyla görüşüyor olabilir mi ?
Pesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedım
Haklısınız.. Tesekkur ederimHerneyse, sevemedin kadını olabilir saygısızlık da yapmadım diyorsun
...iki dolduruşa gelen adamı ne yapıcaksın zaten,bak bu adam pişman olur emin ol da geç olur
Sen yine otur duanı yap için öyle rahatlayacaksa,ama bundan boşayanı da tutma sana da yazık
Beddua etmedim once okudugunuzu anlayın sız.. Güleceksiniz Icınızden gulun bari ne demek bunun dalgası mı olur ben gülünecek bısı goremıyorum ortada cunku
Bıldıgınız bı nazar duası varmı anlamında solemıs olabılırmıyım belkı benım kendimdddee nazar vardırbaşlık gayet nasıl düzelir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?