- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Büyülü cinli konu yasak yaEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Neden başınıza gelen bu şeyi nazara bağladınız ki?Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
He dünyada tek mutlu çift siz olduğunuz için bikaç aylık evliliğiniz yerle bir oldu nazardan. Gözünüzü seveyim inanmayınız böyle şeylere.Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Bıkmış olmasın illa nazar yada büyü müEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Dalga geçmedi kimse. Asıl sorunları söylemeyip nazar büyü demesine takıldı. Demek ki bir sorun var ki arada adam evi terk ettiHerkes dalga geçmiş ama nazar diye bir sey var. Sorununuz ne bilmiyorum ama nazar değiyor bu bir gercek
nazar ya da büyü değil. adam boşanmak istiyor sadece,fantastik sebepler aramaya gerek yok.Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Sorun neydi de boyle bir anda uzaklaştıEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Ekim ayından beri eşinizle ilgili 15 tane konu açmışsınız. Bazen çok zorlamamak gerekir. Belliki hala aşıksınız eşinize ama tek taraflı olduğunu kabul etmenin zamanı gelmiş bence. Çok üzüleceksiniz yoksaEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Fantastik minazar ya da büyü değil. adam boşanmak istiyor sadece,fantastik sebepler aramaya gerek yok.
Ben dalga geçtim azcık. Gülüyorum böyle konulara yapacak bişey yokDalga geçmedi kimse. Asıl sorunları söylemeyip nazar büyü demesine takıldı. Demek ki bir sorun var ki arada adam evi terk etti
Size de değiyor sanırımHerkes dalga geçmiş ama nazar diye bir sey var. Sorununuz ne bilmiyorum ama nazar değiyor bu bir gercek
Keşkee benim olsannn Kudddişş. Seni alır camekana koyar bakar bakar nazar ederdimBen dalga geçtim azcık. Gülüyorum böyle konulara yapacak bişey yok
Olamaz !!! nazardır !!!! Sus sen !!!!nazar ya da büyü değil. adam boşanmak istiyor sadece,fantastik sebepler aramaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?