Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi kırmak istemem ama sevgisizliği nazara bağlamanız gülünç. Siz de sizi istemeyen birini istemeyin zaten, böyle şeylere kafa yormayın. Kendinizi üzersiniz sadece.

Beddua etmedim once okudugunuzu anlayın sız.. Güleceksiniz Icınızden gulun bari ne demek bunun dalgası mı olur ben gülünecek bısı goremıyorum ortada cunku
Yani dedi ki konuyu dağıtmayın belli ki acısı var. Siz çok yanlış anlamışsınız olayı

Aaa burada evliliği harika olan tek kişi biliyorduk aman mazallah nazar değmesin maşallah filan diyorduk. Keşke sizde biraz bahsetseydiniz aynı dilekleri dilerdik. Ne diyeyim inşallah çözülür sorunlarınız duayla terapiyle doğru iletişimle.

Amin tesekkur ederim..
Peki nazar oldugunu ne biliyoruz, hani aşiri mukemmel miydiniz?
Evet asırı mükemmeldik..kavga etmeyi bırakın brbrmzı kırmaya kıyamazdık..

Alsinda ben sizin için iyi birşey yazdim
Arkadaş gülünecek birşey var demiş
Bende içinizden Gülün dedim vallahi iyilik yaramıyor ya gidin iyi okuyun sinirlendim gece gece
Farkındayım iyi bısı yazdıgınızın ama Icınızden gulun demek agrıma gitti.. Hassas donemdeym kusura bakmayın fazla alıngan olablrm

Boşanma aşamasında olduğunuz eşinizi takıntı haline getirmişsiniz. Açtığınız konuların haddi hesabı yok. Bir şey olmuyorsa zorlamamak lazım. Anlıyorum yaşınız genç "dul" kalmak gözüyle bakıyorsunuz olaya. Ama mutsuz 20 yıl geçirip ondan sonra boşanmaktansa 1 yılda gerçekleri görüp boşanmak zararın neresinden dönersen kardır dedirttiriyor. Kimseye bağımlı olmayın, yazık olur size. Oluyor da. İstemeyeni yanınızda zorla tutamazsınız.

Farkındayım iyi bısı yazdıgınızın ama Icınızden gulun demek agrıma gitti.. Hassas donemdeym kusura bakmayın fazla alıngan olablrm
Anladım ama hani acısını küçümsemeyin madem gülesin var içinden gül demek istedim . Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…