- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.411
- 698
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
O hanım sizi desteklemişti halbuki… haksız yere beddua ettiniz…
Sizce : )Ciddi mi söylediniz yoksa şaka mı?
Hedef göstermebubendegilim içindi bence o mesaj . Çünkü Feminas dalga geçmedi
Yani dedi ki konuyu dağıtmayın belli ki acısı var. Siz çok yanlış anlamışsınız olayıBeddua etmedim once okudugunuzu anlayın sız.. Güleceksiniz Icınızden gulun bari ne demek bunun dalgası mı olur ben gülünecek bısı goremıyorum ortada cunku
Peki nazar oldugunu ne biliyoruz, hani aşiri mukemmel miydiniz?Mesela aılesını ıstemıyor musum aılesıne saygısız musum ama kesınlıkle yalan.. Resmen bahane ediyor.. Ailesıne hıcbırıne bir saygısuzlıgım olmadı..
Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Bıldıgınız bı nazar duası varmı anlamında solemıs olabılırmıyım belkı benım kendimdddee nazar vardır
Amin tesekkur ederim..O üye demek istemiş ki, bakın boşanmak üzere olan bir kadın var, zaten yeterince üzgün, gülmeyin, illa gülecekseniz de içinizden gülün, konu sahibini üzmeyin , demiş.
Neyse, üzüntünüze bağlıyorum bu tavrınızı… umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Evet asırı mükemmeldik..kavga etmeyi bırakın brbrmzı kırmaya kıyamazdık..Peki nazar oldugunu ne biliyoruz, hani aşiri mukemmel miydiniz?
AlgiliyamadiO hanım sizi desteklemişti halbuki… haksız yere beddua ettiniz…
Sende algılayamamıssın demekkı beddua etmedim cnku..Algiliyamadi
Farkındayım iyi bısı yazdıgınızın ama Icınızden gulun demek agrıma gitti.. Hassas donemdeym kusura bakmayın fazla alıngan olablrmAlsinda ben sizin için iyi birşey yazdim
Arkadaş gülünecek birşey var demiş
Bende içinizden Gülün dedim vallahi iyilik yaramıyor ya gidin iyi okuyun sinirlendim gece gece
Ben beddua ettin demedim ki, yanlis kisiye sinirlendin, o kisinin seni korudugunu anlayamadin anlaminda dedim, aaaaaa bu ne sinir be, normal degil tepkilerin.Sende algılayamamıssın demekkı beddua etmedim cnku..
Ben sinirli değilim ki gayet normal cevap veriyorum.. Bence aksıne sen gergınsın birazBen beddua ettin demedim ki, yanlis kisiye sinirlendin, o kisinin seni korudugunu anlayamadin anlaminda dedim, aaaaaa bu ne sinir be, normal degil tepkilerin.
Anladım ama hani acısını küçümsemeyin madem gülesin var içinden gül demek istedim . OlsunFarkındayım iyi bısı yazdıgınızın ama Icınızden gulun demek agrıma gitti.. Hassas donemdeym kusura bakmayın fazla alıngan olablrm
Tesekkur ederim Allah gönlünüze göre versin..Anladım ama hani acısını küçümsemeyin madem gülesin var içinden gül demek istedim . Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?