Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenmeden önce 8 ay kadar brbrmzı tanıdık.. Ama evlendıgımızde cok ıyı anlasıyorduk bir problem yok tu. Son zamanlarda kavga etmeye basladık arkılerınun yanına cok gidiyordu bıde aramızda yasadgmz skntı ve kavgaları ablasına yetstryordu ablası da bunu doldurup eve gönderiyor du. Onun yanında ablasıyla tartstm hatta bırkere. Evliyken calısıyor dum kocam braz Titiz dı evı yeterı kadar temiz göremiyor diye kavga cıkarma ya hep bahane arıyordu bole ufak tefek seyler aslında..
Eğer hayatında başka büyük problemi yoksa muhtemelen o ufak tefek tartışmalarıda sizi istemediği için çıkarmış.Hayatında başka biri olabilir bu konunun üstüne gittiniz mi hiç?
Eğer hayatında başka büyük problemi yoksa muhtemelen o ufak tefek tartışmalarıda sizi istemediği için çıkarmış.Hayatında başka biri olabilir bu konunun üstüne gittiniz mi hiç?
Bende aynı fikirdeyim.. Evlılıgı kaldıramadıgı ıcın bı cok seyı bahane etti bence. Hayatında biri oldugunu sanmıyorum cnku esımın ıstagram hesabına gırıs yapabiliyorum o benim gırdıgımı bilmiyor hıcbır iz yok hıcbır kızla knsmamıs etmemis yabancı kimsede eklememis