Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o asamadgmz sorunlar ıcın kac defa dedim evlılık terapistıne gdelm dye, kendısıyle konusup barısmak ıcın herseyı yaptım hatalı benmısum gbı.. Ama nuh diyor peygamber demıyor adam yemin etmıs ayrılmaya sanku

Rezil ettiniz beni. Dalga geçmiyor kimse dedim geyik topiğine döndü
İsteyen ıstedıgı dalgayı gecsın inanın umrmda dgl oyuzden onlara cevap bile vermiyorum..bır soz vardır bılırmısınız.. Kımsenın hıkayesıne gulme, yol uzun ve senınkı daha bitmedi dıye... Baska da bısı demıyorum

Böyle bi tanıdığım var. Torununa hep nazar değiyor. Bu bebek bu çocuk illaki ağladığı durmadığı huysuzlandığı zaman olcak ama asla başka sebebi yok tek sebebi nazar

Tamam ana kuzusu bir kocaya sahipmişsiniz Sokma akıllı bir adam ile ne kadar evli kalabilirdiniz ki zaten. Dua edin çocuğunuz yok. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden kurtuluyorsunuz

Çocuk var mı?
İstemiyorsa yolu açık olsun diyebilmek lazım o vakit.
Taşıma suyla değirmen dönmez ki.

Siz bu evlilik bitiriyor diye üzülmeyin bence. Kocanız annesinin memesinden ayrılamamış dahaç aile olmayı becerememiş. Yol verin gitsin

Sandığınız kadar aşık değilmiş o zaman size

Böyle bi tanıdığım var. Torununa hep nazar değiyor. Bu bebek bu çocuk illaki ağladığı durmadığı huysuzlandığı zaman olcak ama asla başka sebebi yok tek sebebi nazar
Canım onların torunları bebekleri falan farklı çocuklar kategorisinde über zeki ve tatlışlar

Tamam ana kuzusu bir kocaya sahipmişsiniz Sokma akıllı bir adam ile ne kadar evli kalabilirdiniz ki zaten. Dua edin çocuğunuz yok. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden kurtuluyorsunuz
Haklısınız.. Anne kzusuu olsa bıle annesı bana hıc kaynanalık yapmadı, zaten farklı sehırde yasıyor anası babası. Ablası bize cok yakındı onun doldurdu gunu dusunuyorum

Haklısınız.. Anne kzusuu olsa bıle annesı bana hıc kaynanalık yapmadı, zaten farklı sehırde yasıyor anası babası. Ablası bize cok yakındı onun doldurdu gunu dusunuyorum
Ablasının lafı ile sizi boşayan adama karşı eğilmeyin dimdik durun. O ablası da alsın başına çalsın kardeşini

Kusura bakmayın da hikayeniz gülünecek şekilde Nazar değdi napayım diyorsunuz. Ne diyelim ? Üç kere cin çık diyin cjjdjd bi saniye o başka bişey içindi kxjdj ama onu da diyin hdjdjd
Banlanacaksın. Mune çarpacak seni

nazar değmemiş sokma akıl yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…