Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ciddiye alacak psikolojide şu an yapma istemsiz güldüm

Bu olay nasıl gelişti? Adam siz çok iyiyken birden evi mi terketti? olayı net anlatırsanız kimse dalga da geçmez daha çok fikir alabilirsiniz. Ivır zıvır dediğiniz sebepler nedir?

Ayyy üstüme iyilik saglik benim oğlum tam 5.5 yaşında gözleri simsiyah tombak yanakları he bir de gamzeleri var nasillll nazarlar değiyor yavrima yoksa her sabah okula gitmicem diye yerlere atar mi kendini yaa olmaz böyle birşey nazardir o kesin

Evliliği kaldıramamış, sıkılmış, soğumuş.. nazardı büyüydü diye adamı kendi içinde affetmeye aklamaya çalışma. sen de çok gençsin daha. Unutmaya çalış, yeniden evlenirsin mutlu olursun. Ailen arkanda mis gibi. Gez toz kapatma kendini.

Pesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedım
ailesi sizi istemiyormuş adam da sizden soğumuş.nazar elbette var am adeğmesi o kadar kolay değil.öyle olsa dünya da ne evli ne de zengin insan güzel insan kalırdı

Baş şöyle bir şey anlatayım sana. Bir tanıdım evleniyor. Evlenmeden önce eşi onunla evlenmek için ailesinin karşısına çıkıyor kızınız seviyorum evlenmek istiyorum diyor ve evlenmek isteyen erkek tarafı. Neyse bunlar evleniyor ve adam bir anda değişiyor. Evliliğin 6. Ayında kız evi terk ediyor. Adam evliliğe alışamıyor saçma sapan davranıyor. Şimdi boşanma davaları var. E bunlar da çok iyiydi parmak ile gösterilirdi. Şimdi nazar mı değil adamın basiretsizliği

Yanlış okumadım, evi falan dememişsin.,
Aaa, meşhur oldum

Herkese iyi geceler

Bu arada nazara ben de inanıyorum, ancak buradaki durum nazarlık değil, buna yormak kolaya kaçmak şu anda. Yorumlarımızda üç aşağı beş yukarı aynı şeyi söyledik hepimiz. Dalga geçmedik

3 kulhuvallahu 1 elham bacim kuzum yapma allah askina senin adam bayagi tırt cikmis iste -tabi o sebepler gercekten ivir zivirsa-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…