- 5 Mayıs 2020
- 13.288
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.939
- 548
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Tamam ablacim ben cok gerginim, dilerim nazarlarin dagilir, hoscakalBen sinirli değilim ki gayet normal cevap veriyorum.. Bence aksıne sen gergınsın biraz
Yanlıs okumussın ole bisi yazmadım ki ben.. Evı sirkeli suyla temizledim dedim sadeceKonu sahibinin eşini sirkeli suyla yıkadığını okudum, burayı terk ediyorum
Kız ciddiye alacak psikolojide şu an yapma istemsiz güldümDüzelmesi için önce doğurgan bir tiftik keçisinden bir kıl alacaksın. Onu kibrite dolayıp, gerdek gecesi kullandığınız çarşafı bu kibrit ile yakacaksın. Küllerini de kocanın yemeğine katacaksin fark ettirmeden. Düzelmesinin başka yolu yok
Yanlış okumadım, evi falan dememişsin.,Yanlıs okumussın ole bisi yazmadım ki ben.. Evı sirkeli suyla temizledim dedim sadece
Hıc ciddiye almadım bende güldüm sizle birlikte merak etme yınKız ciddiye alacak psikolojide şu an yapma istemsiz güldüm
Kız bana bak bana. Madem inanmayacan söylediklerimize, ne diye konu açıp nasıl düzelir diye soruyorsun.Hıc ciddiye almadım bende güldüm sizle birlikte merak etme yın
Esımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Yanlış okumadım, evi falan dememişsin.,
Kız belli mi oluryani sana göre eşini annesi mi sirkeli suyla yıkamış
evi anlamış öyle cevap vermiş bence
Ayyy üstüme iyilik saglik benim oğlum tam 5.5 yaşında gözleri simsiyah tombak yanakları he bir de gamzeleri var nasillll nazarlar değiyor yavrima yoksa her sabah okula gitmicem diye yerlere atar mi kendini yaa olmaz böyle birşey nazardir o kesinSabancılarla falan evlisin galiba. Yoksa nazlı sen misin ?
Abi kim neden sana nazar etsin ya. Bu düşünce bana hastalıklı geliyor. Bir de senin anne olan versiyonun var. Çocuğuna biri yalandan güzel dese aman maşallaaah deee , nazar olur der
Mesela sevmiyor ve evlendiğine pişman olabilir mi? Ben şahsen böyle kuruntulu insanlardan bıkarım ve sıkılırım.
adamı sirkeye batırıp batırıp çıkarmış mı yanii?Yanlış okumadım, evi falan dememişsin.,
ailesi sizi istemiyormuş adam da sizden soğumuş.nazar elbette var am adeğmesi o kadar kolay değil.öyle olsa dünya da ne evli ne de zengin insan güzel insan kalırdıPesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedım
Baş şöyle bir şey anlatayım sana. Bir tanıdım evleniyor. Evlenmeden önce eşi onunla evlenmek için ailesinin karşısına çıkıyor kızınız seviyorum evlenmek istiyorum diyor ve evlenmek isteyen erkek tarafı. Neyse bunlar evleniyor ve adam bir anda değişiyor. Evliliğin 6. Ayında kız evi terk ediyor. Adam evliliğe alışamıyor saçma sapan davranıyor. Şimdi boşanma davaları var. E bunlar da çok iyiydi parmak ile gösterilirdi. Şimdi nazar mı değil adamın basiretsizliğiEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
Evi yapmış işte kocayı sirkeli suyla silseymiş düzelirmişti belkimyani sana göre eşini annesi mi sirkeli suyla yıkamış
evi anlamış öyle cevap vermiş bence
Aaa, meşhur oldumYanlış okumadım, evi falan dememişsin.,
3 kulhuvallahu 1 elham bacimEsımle 1 senelik evlıyız 4 aydır babaevındeym bana bosanma davası actı ıvır zıvır sebeblerden.. bana dusman gıbı brbrmzden soguduk, asla barısmak istemiyor . Cok severek evlendik ve brbrmzı cok sever ıyı anlasırdık hersey bıanda oldu.. Herkes nazara geldiniz diyor.. Esım suan bızım evimizden tasındı Baska eve gırdı.. Nazar veya büyünün etkisinden kurtulurmu bızım evden cıkıp Baska eve gectıgı ıcın, duygularında farklılık olurmu bana karsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?