Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarim guldugunuz seyden sınanmazsınız.. Ayetlerımızde nazar var.. Okuyunda cahil kalmayın..Allah size vicdan versin, ortada yıkılmış bı yuva var uzulecegınıze guluyor sunuz
Bence sende biraz oku da yazılanı anlama kabiliyetin gelişsin. Ben nazar yok mu demişim ?

Hıc ciddiye almadım bende güldüm sizle birlikte merak etme yın
Umarım hep böyle gülersiniz buradaki yorumlar sizi sinirlendiriyor hak veriyorum ama inanın kendinize sebep bulmak yerine gerçeklerle yüzleşmek size daha iyi gelecek

Umarım hep böyle gülersiniz buradaki yorumlar sizi sinirlendiriyor hak veriyorum ama inanın kendinize sebep bulmak yerine gerçeklerle yüzleşmek size daha iyi gelecek
beşımıza gelen iyi şeyleri kendi başarımızdan çabamızdan biliriz kötü şeyleri de nazardan.kolaya kaçmak bu maalesef.nazar elbette var ama bu konuda yok.adam evliliğe uygun bir adam değilmiş hepsi bu

Pesinden kosmuyorum fıkır aldım sadece nazardan mı olmustur dıye bı nevi dertleşmek ıstedım
Aylardır açtığınız her konuda geri döner dimi diye insanların yorumlarından medet umuyorsunuz. Ama soğumanın geri dönüşü yoktur. Adam dönmez, siz de kendi hayatınıza bakın, takip etmeyi bırakın. İlla biri olmasına da gerek yok soğumuş işte. Ben de bir ilişkimde öyle soğumuştum, altı yıl oldu hala sosyal medyada hesabına rastlamak, bir fotoğrafını uzaktan görmek bile irrite ediyor. Nazarla mazarla kendinizi kandırmayın, umut tohumları ekmeyin.

Ne kadar şanslısın ki ailen arkanda

Maddi sıkıntı çekmiyorsun, ayrılmanın etkilerini ortadan kaldirabilmek icin psikologa gidebiliyorsun.

Bunlarin bu ulkede birer lüks oldugunun farkinda degil misin?

Neden bu farkındalığı yaşayıp iyileşmek istemiyorsun?

Geçmişten arınmalısın ki genç yaşında yeniden guzel bir yuva kurasın.

Böyle eskiyle debelenmek sana sadece zarar verir.

Yıllar geçtikten sonra başını taşlara vurursun, gençliğimi bu uğurda mı harcadım diye.

Eşinin aklı yok muydu, dolmasaymış. Dolmalık biber muamelesi yapmayın adamlara, kafasından pat kırıp zorla doldurmuyor kimse, dolası var heriflerin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…