Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bi tanıdığım var. Torununa hep nazar değiyor. Bu bebek bu çocuk illaki ağladığı durmadığı huysuzlandığı zaman olcak ama asla başka sebebi yok tek sebebi nazar :KK70:
Umarim guldugunuz seyden sınanmazsınız.. Ayetlerımızde nazar var.. Okuyunda cahil kalmayın..Allah size vicdan versin, ortada yıkılmış bı yuva var uzulecegınıze guluyor sunuz

Kusura bakmayın da hikayeniz gülünecek şekilde :KK70: Nazar değdi napayım diyorsunuz. Ne diyelim ? Üç kere cin çık diyin cjjdjd bi saniye o başka bişey içindi kxjdj ama onu da diyin hdjdjd
Yapma lütfen boşanma eşiğinde üzgün bir kadın var şuan kendince sebep arıyordur neden oldu ne için diye
Psikolojisini bilemeyiz içinizden Gülün rica ediyorum 🤗

Ben o asamadgmz sorunlar ıcın kac defa dedim evlılık terapistıne gdelm dye, kendısıyle konusup barısmak ıcın herseyı yaptım hatalı benmısum gbı.. Ama nuh diyor peygamber demıyor adam yemin etmıs ayrılmaya sanku
Ana kuzusu adamlar nazardan değil,oluşturulamayan benliklerden olur
Bırak gitsin anasına

Yapma lütfen boşanma eşiğinde üzgün bir kadın var şuan kendince sebep arıyordur neden oldu ne için diye
Psikolojisini bilemeyiz içinizden Gülün rica ediyorum 🤗
Eski konularına göz attım da gerçekten çaresiz hissediyor olmalı. Seviyor belli ki. Allahım içine ferahlık versin, zor cidden.

Eski konularınıza baktım da, psikolojik desteğe ihtiyacınız var sizin. Belli ki baş edemiyorsunuz bu durumla.
Tazminat, nafaka ödememek için boşanmaktan vazgeçip size dönme ihtimali bile cazip gelmiş.

Adam sizi istemiyor, bunu kabullenin artık. Psikolojik destek alın ve boşanıp hayatınıza bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back