merhaba masalruya,
senin kullandığın ürün formaldehitsiz olan sanırım. Nasıl uyguladığını daha detaylı anlatabilirmisin? Birde benim saçlarım omuz hizzamda sence kaç ml olanından almalıyım?
Yok canım Formaldehitsiz olan değil Natura keratin Extra uyguladım ben %2 formaldehit varmış içinde 6 ay düz yapıyor saçları free plus me diye var formaldehitsiz 2,5 ay düzleştirme sağlıyormuş. Nasıl uygulandığı sitesinde yazıyor kopya yapıştır yapayım buraya natura keratin türkiye yazıncada çıkıyor gerçi.
Natura Keratin Extra Uygulama Klavuzu
* Natura keratin clarifying (arındırıcı) şampuan ile saçlarınızı 2 kere yıkayın.
* Havlu ile saçların ıslaklığını alın. Saçlarınızı % 80- 90 oranında kurutun.
* Saçları 4 bölüm olacak şekilde toplayın. Saçların uzunluğuna ve yapısına göre
60 - 80 ml keratini tüm saçlara sürün. Saç derisi, ense ve yüze temastan kaçının.
* Keratin uygulama tarağı yada ince dişli tarak yardımı ile saça keratin iyice yedirilir.
Keratin sürülen saçlara parmak uçları ile masaj yaparak keratin yedirilir.
* Saçların hepsini yukarıda toplayıp saçlara bone takın ve 20 dakika bekleyin.
* Orta sıcaklıkta fön makinesi ile saçlar tamamen kurutulur.(Yüksek ısı kullanamayın yüksek ısıda keratin erken etkileşime girecektir).
* Kalın telli doğal saçlar için 230, İnce yıpranmış boyalı saçları 205 derecede düzleştirin. İnce ince tutamlar halinde her tutam 8-9 defa düzleştirilecek.
* Saçlarda keratin 48 - 72 saat arası kalacak. Ertesi gün saçların üzerinden tekrar düzleştirici geçin 2.gün tekrar düzleştirici geçin. 3. gün saçları Natura keratin sülfatsız şampuan ile yıkayın.
Saçları kuruttuktan sonra Natura Keratin Argan Yağı sürün.
* Uygulamadan sonra saç bakımının bozulmaması için düzenli olarak Naturak Keratin Sülfatsız şampuanı ve kremi kullanılmalıdır.
Not: Keratin uygulaması esnasında eldiven ve maske kullanınınız.
Natura Keratin Türkiye
0212 475 82 26