arkadaşlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.son yazılan yorumları henüz okuyamadım. hemen en son neler yaşadığımı anlatmak istiyorum..
dün akşam işten çıktım durakta otobüs bekliyorum, kayınvalidem aradı, lütfen kızım gel konuşalım birlikte dertleşelim diye ,anne dedim iyi değilim yarın akşam gelelim, lütfen bu akşam gel diye rica etti, anne dedim görmek istemiyorum şimdi(nişanlımı) tamam onu görmüceksin o odadan çıkmıcak gel biz konuşalım dertleşelim dedi. (kayınvalidem gerçekten çok iyi biri her zaman yanımda olmuştur her zaman oturup dertleşebiliriz) bende kıramadım gittim.. işte sordu siz yine niye böyle yapıyosunuz falan diye bende anlattım bunalmış sıkılmış ailemden vs diye, sonra nişanlım dayanamadı çıktı tabi odadan..
geçen düğüne gitmiştik, teyzem düğünde nişanlıma aman eve geç kalmayın aman babasını kızdırmayın aman düğün üstü bi problem çıkmasın vs dedi başka teyzemde demişti bi önceki hafta, ben bunlara bozuluyorum dedi nişanlım neden herkes böyle söylüyo dedi ben sana gece yarılarına kadar oturalım gezelim mi diyorum dedi en geç 8.30 da evde olmuyo musun dedi bi problem mi var evde dedi ne yani baban düğünde problem çıkartıp evlenmeyin mi dicek dedi, bayağı bi kokmuş bi problem çıkacağından ( geçen babam nişanlımın yanında eve geç kalma kafanı kopartırım dedi, babam ne konuşacağını pek bilmeyen bi insandır biraz) nişanlımda senin yerine ben üzülüyorum böyle yapmalarına dedi.. o yüzden önceden nikah yapalım dedi, söyle ben sana belden aşağı bişey ima ettim mi dedi, ben sana bi sorun olacağıyla ilgili sıkıntımdan stresimden bahsediyorum sen bana nasıl bi mesaj atıyosun dedi, bende şaka olarak takıldığımı bilmiyo musun dedim.. o şakanın hiç yeri değil di dedi.. ben bu kadar zaman beklemişim 20 gün daha bekleyemicem mi yani dedi, tanımıyo musun dedi, o kdar başbaşa kaldığımız zamanlar oldu söyle sana elimi sürdüm mü dedi, neden olayı oraya geitrdin hemen dedi..ben böyle bi adammıyım nedir bana olan bu güvensizliğin dedi vs vs yani
bende şaka olarak takıldığımı söyledim..babamın laflarına takmaması gerektiğini , babamın hasta olduğunu biliyosun dedim hıı hıı deyip geçceksin dedim söylediklerine, ilerdede bize böyle karışacaklar mı dedi,, annen her gittiğimde aman para biriktirin aman ev alın aman ikinizin maaşınıda kenara atın deyip duruyo dedi, bunları söylemesine ne gerek var dedi ben çocukmuyum cahil bi adammıyım bunları bilmiyomuyum dedi, ben kaç yıldan beri çalışıyorum herşeyi mi kendim yapıyorum, arabamı kendim kazanıp aldım, bunları sürekli sürekli hatırlatıp strese sokmasına ne gerek var dedi falan filan
kayınvalidemle hep böyle yapıyosunuz iki gün sonra barışıyosunuz yapmayın böyle falan dedi, nişanlıma kızdı zaten. kayınvalidemden öğrendim gitmiş davatiye bastırmaya güya düğünü erteleyelim diyo ama davetiye bastırıyo işte :)
neyse dün akşam bunlar oldu sakin sakin konuştuk, gerçekten vazgeç diyen arkadaşlarda oldu ama inanın vazgeçmek bu kadar kolay değil.. evet biliyorum suçlu, sinirli ama işte vazgeçmek bi anda silmek gerçekten kolay olmuyo, dün akşam mesajlaştık biraz resmi resmi , işte bi yerden çağırmışlar iş için vs.. bakalım iptal değilde ertelemek olur mu bilmiyorum. hala daha bi özür bekliyorum çünkü.. umarım hakkımda hayırlısı olur
hepinize çok teşekkür ederimm kızlarr