Nasıl unutacağım

8 yıllık ilişkiden çıkıp, 5 ayda nişanlandın ve 2 aya evleniyorsun. Sence hızlı gitmiyor musun?
Biraz kafanı dinlemeliydin diye düşünüyorum.. 8 yıl sonuçta sonu olmasa da emek vermişsin, sevmişsin ki 8 sene beklemişsin.. Bence acele ediyorsun.. Eskiye dönme adam defalarca aldatmış seni ama sevmediğin biriyle de evlenmeye kalkma.. Kafandakini tamamen sil ondan sonra ilişkiye başla ve evlen.. Nişanlımı seviyorum deme aynı anda iki kişiyi sevemezsin! Nişanlın çok iyi bir insan olduğu için hayranlık duyuyorsundur ama aşk başka bir şey.

danzeed; İlginç gelecek sana belki ama, şuan eski sevgilime olan sevgimin takıntı, saplantı gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. Sekiz senemi verdim, bir on sekiz senemi daha vereyim gibi bir saplantı. Nişanlıma hissettiklerim ise çok farklı, onunla yeniden doğmuşum gibi, bir de şu karamsarlığım olmasa. Nişanlıma şuan aşık değilim ama aşktan fazlasını hissedeceğime eminim çünkü onu her geçen gün daha çok seviyorum ve bağlanıyorum. Çünkü biliyorum, yıkıcı değil, yapıcı bir sevgi bu.

lütfen seni mutlu eden insanı üzme gerekirse anlat ona bu durumu ama sen onu bu sekılde tersleyınce nasıl bı acı yasadıgını anlayamazsın

Haklısın. Dün onu, onca terslememe rağmen bugün o benden özür diledi, kendimden utandım! Anlatırsam, onu o saniye kaybederim, bu yüzden en ufak bir şeyi bile anlatamam. Burada bana, her şeyi anlat, saklama diyen arkadaşları anlıyorum fakat öyle olmuyor. Kaybedeceğini bile bile nasıl anlatabilir ki insan.

5. aya giriyoruz.
8 yil ask yasamissin ayrilali daha bes ay olmus nisanlanmissin 2 ay sonra evleniyosun. Buyuk hata kendine zaman vermeden evlilik gibi ciddi ise girismek. Ustelik nisanlina asik da degilsin sadece iyi niyetli guzel bi insan senin gozunde. Cok uzun yillar eski sevgilini ozlersin bu sekilde

Nişanlınıza acıdım. Yazık sizde onun imtihanısınız demekki.
Önce bir yuvayı yıktınız , bir anne ve çocuk sizinle sınandı şimdi sıra başka bir masumda.

ailen biliyor mu durumu..bu kadar yol almışken geçmişe dönme...8 yıllık sevdiğin iyi biri olsa eşi bırakmazdı zaten

Ailem, her şeyi tüm çıplaklığıyla bilmiyor ne yazık ki. Bu yüzden, kimseye anlatamadığım için bu kadar bunaldım belki de. Geçmişe dönmeyi kesinlikle istemiyorum artık. Yazdıklarınız bana iyi geldi. O, eşinin onu bıraktığını kabul etmiyordu zaten. Ben bıraktım diyordu.

5 ay içinde ne zaman kendini toparladın, ne zaman yeni biriyle tanıştın da ne zaman nişanlandın?
Bunlar için çok çok kısa bir süre 5 ay.
Nişanlını sevdiğine emin misin?
Sevsen aklın başkasında olmaz.

Evet, kısa bir süre ama, kendimi nişanlımla toparlayacağımı düşündüm belli ki. Nişanlımı sevdiğime çok eminim, diğerini saplantı olarak görüyorum şuan. Yani ona şuan hissettiklerimin sevgi olduğuna inanmıyorum. Belki alışkanlık, belki saplantı ama sevgi değil.

Ailem, her şeyi tüm çıplaklığıyla bilmiyor ne yazık ki. Bu yüzden, kimseye anlatamadığım için bu kadar bunaldım belki de. Geçmişe dönmeyi kesinlikle istemiyorum artık. Yazdıklarınız bana iyi geldi. O, eşinin onu bıraktığını kabul etmiyordu zaten. Ben bıraktım diyordu.

kesin öyledir kadın evde saç bulcak aldatılcak vs vs üstüne birde kadın değilde ex sevgilin boşayacak..kendini nerde görüyo bu adam böyle ya...bence seni kandırmak ona kolay geldiği için 8 yıldır sürmüş..kimi kendine ianandırırsa onla gidiyo..gerçekten pişmansınki Allah sana nişanlın gibi hediye vermiş...

Haklısın. Dün onu, onca terslememe rağmen bugün o benden özür diledi, kendimden utandım! Anlatırsam, onu o saniye kaybederim, bu yüzden en ufak bir şeyi bile anlatamam. Burada bana, her şeyi anlat, saklama diyen arkadaşları anlıyorum fakat öyle olmuyor. Kaybedeceğini bile bile nasıl anlatabilir ki insan.
Böyle bi adamı kaybetme sakın ve sımsıkı sarıl ona ben bi boşlukta olup nişanlandın kanısında değilim o senin helalin ki karşına böyle bi zamanda çıkmış seni adeta yeniden bağlamış hayata. Bi ilişkinin olduğunu bilmesi önemli değil anlatma ama ben açıkçası başka bi konuda takıldım cinsellik konusu... Bu hafife alıncak bişey değil.. Üzülerek bu kadar kendini kaptırmasaydın keşke :KK43:

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Evli bir adamla, evli olduğunu bilerek birlikte olduysan böyle mutsuz olma riskini de göze almışsın demektir. Hem seni aldatmış defalarca hem mutlu olmana izin vermemek için elinden geleni yapıyor ve sen de ''aklımda deli sorular'' tavrındasın. Sabredeceksin bu yaşadıklarına ve artık beynini kullanacaksın karar verirken. Zira başka çözüm yolunda yok, tamamen ortadan kaybolmak değilse niyetin.

Çok ama çok haklısın. Yazdıklarınız aklımı başıma getiriyor inanın!

Yazdıklarınız gerçekten iyi geldi bana. Nişanlımı çok seviyorum ve onunla yeni bir sayfa açmak istiyorum. Gelen yorumlardan sonra, bugün daha güçlü başladım güne ve ilk işim nişanlımı ne kadar çok sevdiğimi düşünmek oldu. İlk o geldi aklıma. Bugünden itibaren, ne yazdıklarını okumak, ne de söylediklerini duymak istiyorum eskisinin. Umarım başarabilirim.
Sizi cok iyi anliyorum. Benzer bi durumu ben yasadim. Surekli eski sevgilim aklima geliyordu ama sevgilimi cok seviyordum. Ara ara kendini gosterip kafami karistiriyordu. Acaba donsem mi niye dusunmuyordum ama surekli aklimin icinde duruyordu resmen. Kendimi suclu hissediyordum aldatiyormus gibi hissediyordum ama benim elimde olan bi sey degildi biliyordum. Mesajlarina cevap yazmiyordum engelledim ama o bi sekilde ulasiyodu falan. Arkadaslarimla konustum sizin de akliniza geliyor mu eski iliskiniz dedim. Yasadigin sey cok normal dediler. İlk defa canindan cok sevdigin ve surekli yanyana dipdibe oldugun bi insan. İlk onu opmussun ilk ona sarilmissin. Cok sey paylasmissin. Unutmak mumkun degil bizim de aklimiza geliyor dediler.
Vicdan yapmayi biraktim. Zaten sonumuz yoktu zaten mutlu edemezdi.
Mutluyum seviliyorum rahat mi batti bana dedim kendime geldim.
Ki ben eski sevfilimden ayrildiktan 3sene sonra birini aldim hayatima.
Siz 5 ay diyorsunuz, inan ki cok normal.
Sadece oturup eski sevgilinizle sohbet etmeyin. Karsilik vermeyin gerisi zamanla duzelecek.

Evet, kısa bir süre ama, kendimi nişanlımla toparlayacağımı düşündüm belli ki. Nişanlımı sevdiğime çok eminim, diğerini saplantı olarak görüyorum şuan. Yani ona şuan hissettiklerimin sevgi olduğuna inanmıyorum. Belki alışkanlık, belki saplantı ama sevgi değil.

Nişanlına haksızlık ettiğinin farkındasın değil mi?

8 yil ask yasamissin ayrilali daha bes ay olmus nisanlanmissin 2 ay sonra evleniyosun. Buyuk hata kendine zaman vermeden evlilik gibi ciddi ise girismek. Ustelik nisanlina asik da degilsin sadece iyi niyetli guzel bi insan senin gozunde. Cok uzun yillar eski sevgilini ozlersin bu sekilde

Knedime zaman veremezdim çünkü beni bir şekilde yine ağına düşürürdü, daha beter dibe çakılırdım. Benim için en iyisinin bu olduğuna inanıyorum şimdi. Burada yazılanları okuduktan sonra, ona hissettiğim özlemin aslında özlem değil kaale alınmayacak saçma sapan duygular olduğunu anladım O yüzden kafamı onunla meşgul etmek yerine, yeni hayatıma adapte olmak istiyorum. En azından bundan sonra.

Knedime zaman veremezdim çünkü beni bir şekilde yine ağına düşürürdü, daha beter dibe çakılırdım. Benim için en iyisinin bu olduğuna inanıyorum şimdi. Burada yazılanları okuduktan sonra, ona hissettiğim özlemin aslında özlem değil kaale alınmayacak saçma sapan duygular olduğunu anladım O yüzden kafamı onunla meşgul etmek yerine, yeni hayatıma adapte olmak istiyorum. En azından bundan sonra.
Evet ama senin zayifliginin bedelini 3 kisi oduyor. Sen baskasiyla gorusmezsem eskiyi birakamam ben zayif karakterli biriyim demissin simdi de hem kendine hem nisanlina hem exine haksizlik ediyosun.
Dibine kadar ozluyosun. Zaten cocuk kafanda bitseydi sana ulasmasina izin vermezdin. Nisanlina da haksizlik ediyosun bence aldatiyosun digeriyle goruserek cunku. Exine de cok aci cektriyosun. 3unuzu de cok zor bi duruma sokmussun

Onunla nişanlandığımdan beri hiç bir araya gelmedim. e mail hesapları ve telefon vasıtasıyla ulaşıyor bana. Yeni numaram var ama eskisini kapatamıyorum. E mail hesaplarıma bakmamam lazım ama her gün bakıyorum. Yani sonuç evet, ben izin veriyorum. ne yazık ki!

O zaman Allah sana akıl fikir versin. Sen bizden iyi biliyorsun nasıl unuturSun. Hergün adam yazmış mi diye kontrol et sonra nasıl unutaCagim... öğrenirsen bana da söyle

haklısın en azından ona streslı oldugunu ama onu cok sevdgını soyle ve sınırlı hssettgın zamanlarda ona cvap veremeyecegını syle tersleme

Nisanlina hakikatten aciyorum..
Biryerde kacirilmaz adam mi ne yazmissin nisanlin icin..
Benim midem bulandi..yani ask felan anliyoruz da mantiginiz buhar olmuyor ya ..hele sekiz yil boyunca kacinci yilda evli oldugunu ögrenipte vazgecemedin bu tiksinc adamdan...
yasin kac suan merak ettim ..bencilce kendini düsünüyorsun ..hicmi vicdanin sizlamiyor nisanlina karsi?

X