- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- Konu Sahibi Sylvia Plath
8 yıllık ilişkiden çıkıp, 5 ayda nişanlandın ve 2 aya evleniyorsun. Sence hızlı gitmiyor musun?
Biraz kafanı dinlemeliydin diye düşünüyorum.. 8 yıl sonuçta sonu olmasa da emek vermişsin, sevmişsin ki 8 sene beklemişsin.. Bence acele ediyorsun.. Eskiye dönme adam defalarca aldatmış seni ama sevmediğin biriyle de evlenmeye kalkma.. Kafandakini tamamen sil ondan sonra ilişkiye başla ve evlen.. Nişanlımı seviyorum deme aynı anda iki kişiyi sevemezsin! Nişanlın çok iyi bir insan olduğu için hayranlık duyuyorsundur ama aşk başka bir şey.
danzeed; İlginç gelecek sana belki ama, şuan eski sevgilime olan sevgimin takıntı, saplantı gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. Sekiz senemi verdim, bir on sekiz senemi daha vereyim gibi bir saplantı. Nişanlıma hissettiklerim ise çok farklı, onunla yeniden doğmuşum gibi, bir de şu karamsarlığım olmasa. Nişanlıma şuan aşık değilim ama aşktan fazlasını hissedeceğime eminim çünkü onu her geçen gün daha çok seviyorum ve bağlanıyorum. Çünkü biliyorum, yıkıcı değil, yapıcı bir sevgi bu.