Nasıl unutacağım

Beni dımdızlak ortada bıraktın (boşanmasını kastederek) ve o (küfür var burada) adamla evleniyorsun diyor. Beni ondan başkası mutlu edemezmiş, benim ilkimmiş ve hep öyle kalacakmış. Ölene kadar hayatımda olmaya devam edecekmiş. Neyle mücadele ettiğimi bilseniz keşke.

kastettiği şey cinsellik mi ve cevabınız evetse nişanlınız durumdan haberdar mı?

Ben de aile yüzünden bitiriyorum bir nevi ve cok acı
nefret ediyorum şu işlerden

erkek doğurunca anne olunuyor çünkü. kızlar mantar gibi yerden bitiveriyor.

yanlız 5 ay birini tanıyıp nişanlanmak için çok kısa bir süre değil mi ? Allahtan nişanlınız iyi bir karakter de çıkmış. ve sizi mutlu edebilmek istiyor

Kısa bir süre evet, ama öyle bir çıkmazdaydım ki, bana iyi geleceğini, geçmişi unutturabileceğini sanmıştım. Nişanlımla mutluyum ama geçmişim peşimden gelmeye devam ediyor.

Haklısınız, peki bu ruh halinden nasıl kurtulacağım, bir fikriniz var mı?

bu durumda nefret duygunuzun uyanması lazım. sizi defalarca aldatan adama bu. AYARICAAAA bu durumu nişanlınız bir öğrense düşünebiliyormusunuz nişanlınızın gözünde nasıl küçük düşeceksiniz.çok basit gözüyle bakacak size.çünkü o da şuan aldatılıyor. farkında değilsiniz belki ama duygusal olarak düşüncesel olarak nişanlınızı aldatmiş oluyosunuz. nişanlınız sizi affetmiş dahi olsa ona da ilerki zamanlar için zemin hazırlamış olursunuz. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.

kastettiği şey cinsellik mi ve cevabınız evetse nişanlınız durumdan haberdar mı?

erkek doğurunca anne olunuyor çünkü. kızlar mantar gibi yerden bitiveriyor.

Kastettiği şey cinsellik, ona olan sevgim, her şeyim. Nişanlım, bırakın ondan önce sekiz senelik bir ilişkim olduğunu, ondan önce başka birine aşık olduğumu bile bilmiyor. Ona daha önce kimseye aşık bile olmadığımı söyledim.

Ama seni yine aldatacak
Kendini suçlu hissetme ortada kalma konusunda çünkü eşi Kurtulmuş ne güzel işte
Bu adamla asla mutlu olamazsın bence geleceğini mahvetme

Aldatmalarının bahanesi hep hazırdı; ayrıldığımız dönemlerde olması. Bu adamla asla tamamen mutlu olamam doğru ama onunla yaşadığım mutluluğu bana ondan başkası da veremeyecek gibi hissediyorum. Belki de sonumuzun olmayışı, onu benim gözümde gitgide daha eşşiz daha ulaşılmaz yapıyor.. Nişanlımı çok seviyorum mesela, ama ona olan sevgimle eski ilişkimdeki sevgimi kıyaslayınca arada dağlar kadar fark görüyorum. Geçen 8 sene, benden her anlam da bir şeyler götürdü. Duygularımı, heyecanlarımı vb...

bu durumda nefret duygunuzun uyanması lazım. sizi defalarca aldatan adama bu. AYARICAAAA bu durumu nişanlınız bir öğrense düşünebiliyormusunuz nişanlınızın gözünde nasıl küçük düşeceksiniz.çok basit gözüyle bakacak size.çünkü o da şuan aldatılıyor. farkında değilsiniz belki ama duygusal olarak düşüncesel olarak nişanlınızı aldatmiş oluyosunuz. nişanlınız sizi affetmiş dahi olsa ona da ilerki zamanlar için zemin hazırlamış olursunuz. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.

keskindemir; Ondan çok nefret ettim, çok soğudum, çok tartıştık, kavgalar ettik ama onu içimde tam olarak bitiremiyorum. Tamam, geçti gitti diyemiyorum. Bunun bir hal çaresi yok mu, bunu bilmek istiyorum. Bana ulaşacağı her yolu kapasam yine bitmeyecek biliyorum. İçimde öyle yer etmiş ki, ne yaparsam yapayım hep orada, içimde yaşamaya devam edecekmiş gibi hissediyorum. Nişanlım bunu duysa, yüzüme bile bakmaz.

Aldatmalarının bahanesi hep hazırdı; ayrıldığımız dönemlerde olması. Bu adamla asla tamamen mutlu olamam doğru ama onunla yaşadığım mutluluğu bana ondan başkası da veremeyecek gibi hissediyorum. Belki de sonumuzun olmayışı, onu benim gözümde gitgide daha eşşiz daha ulaşılmaz yapıyor.. Nişanlımı çok seviyorum mesela, ama ona olan sevgimle eski ilişkimdeki sevgimi kıyaslayınca arada dağlar kadar fark görüyorum. Geçen 8 sene, benden her anlam da bir şeyler götürdü. Duygularımı, heyecanlarımı vb...
Ama o çok karaktersiz birisi,bu bile sevgiyi bitirmeye igrenmeye yetecek kadar büyük bir şey
Bu arada sormadım ama inşallah evli olduğunu bilmeden başlamıştır iliskiniz:KK43:
Bu arada nişanlınin geçmişi bilmemesi de çok yanlis

Aklıma geliyor derken hislerin mi var hala o eskisine karşı?

Evet, hala her uyandığımda ilk o geliyor aklıma. Düşünün... Buna karşılık, her uyandığımda gözümün önüne sen geliyorsun diyen bir de nişanlım var hayatımda...

bence o adamın gay oldugunu falan düşün :KK70:sonra tiksin ve asla degmeyecek biri oldugunu kabullen:63:. Geleceğin huzurlu bi yuvan cevren aılen herseyı düşün..:KK68:ama öncelikle ne yap et sana ulaşmasını da engellle!!! sürekli beyninde yeniletmesine izin verme :KK20:esini senle aldatmıs sonucta senı de defalarca aldatmıs ne hayır gelir 8 yıl nasıl dayandın hem de bile bile..aşk deme bana şuan elindekinin kıymetini bilmiyosun ve tekrar onunla olsan bıraz burnun sürtünce keske nişanlımla gelecegımı mahvetmeseydım dersın

Evet, hala her uyandığımda ilk o geliyor aklıma. Düşünün... Buna karşılık, her uyandığımda gözümün önüne sen geliyorsun diyen bir de nişanlım var hayatımda...

o zaman bu nişanı bozmalısın
karşındaki insana haksızlık :/
durulmayı bekle bunları aştığın zaman birisini alırsın hayatına

[QUOTnasip remol, post: 39254544, member: 616760"]Evet ama nasıl, nasıl yapacağım. Nasıl merak etmeyeceğim ya da nasıl engel olacağım kendime.[/QUOTE]
Hala nasil deme.adam eşini aldatmis seni aldatmis birlikte olsan yine aldatcak niye kotu düşünmüyorsun.belki sana söylediği sen benimsin sözünü baskasina soylicek senle evlense bile.belki eşiyle evlenmeden de ona boyle söylemişti bak ayrildi ama.inanma sözlerine ve kaç kurtul savciliga vericem seni birak pesimi diye tehtid et.allahada dua et unuttursun sana diye.kurtuldum nisanlim iyi biri nisanlimla mutlu olucaz zamanla diye olumlu düşün.

Ama o çok karaktersiz birisi,bu bile sevgiyi bitirmeye igrenmeye yetecek kadar büyük bir şey
Bu arada sormadım ama inşallah evli olduğunu bilmeden başlamıştır iliskiniz:KK43:
Bu arada nişanlınin geçmişi bilmemesi de çok yanlis

Bana, seni o kadar seviyorum ki, başka bir adamla beraber olacağını bile bile seni bırakamıyorum diyor. Bu ve buna benzer bir sürü can alıcı cümlesi var. Bunu sadece seven erkek kabul edebilir diyor. Bu benim için kolay mı diyor... Evli olduğunu, beni kendine taparcasına aşık ettikten sonra söyledi. O saatten sonra gençliğinde verdiği kör cesaretle, hiçbir şeyi görmedi gözüm. Kör olmuştum... Nişanlım geçmişimi öğrenirse, benden nefret eder. Onu kaybedemem.

Kastettiği şey cinsellik, ona olan sevgim, her şeyim. Nişanlım, bırakın ondan önce sekiz senelik bir ilişkim olduğunu, ondan önce başka birine aşık olduğumu bile bilmiyor. Ona daha önce kimseye aşık bile olmadığımı söyledim.

ben pek insanlara ne yapacaklarını söylemekten hoşlanmam, daha ziyade soru sorarak kendi isteklerini sorgulamalarını sağlarım. bence kendinizi yeterince sorgulamışsınız, müsaadenizle ayrılın diyorum. çünkü ortada size gerçekten değer verdiği halde aldatılan bi nişanlı var. adamın vebalini almayın.

Bana, seni o kadar seviyorum ki, başka bir adamla beraber olacağını bile bile seni bırakamıyorum diyor. Bu ve buna benzer bir sürü can alıcı cümlesi var. Bunu sadece seven erkek kabul edebilir diyor. Bu benim için kolay mı diyor... Evli olduğunu, beni kendine taparcasına aşık ettikten sonra söyledi. O saatten sonra gençliğinde verdiği kör cesaretle, hiçbir şeyi görmedi gözüm. Kör olmuştum... Nişanlım geçmişimi öğrenirse, benden nefret eder. Onu kaybedemem.
Seni kandırmış çok büyük bir şeyi senden gizlemiş ve ömrün boyunca vicdan azabı yaşatacak bir hata yapmana sebep olmuş böyle birini unutmak zor olmamalı
Sana bu kadar zarar veren biri sana böyle can alıcı sözler söylese ne ollur ?
başkasıyla olman onun için farketmez çünku o zaten çok geniş bi migdeye sahip
dusunsene sen kendine yakistirir miydin böyle bir şeyi, aklına bile gelmezdi yuva yıkan olmak ama o sana bunu yaptırmış

[QUOTnasip remol, post: 39254544, member: 616760"]Evet ama nasıl, nasıl yapacağım. Nasıl merak etmeyeceğim ya da nasıl engel olacağım kendime.
Hala nasil deme.adam eşini aldatmis seni aldatmis birlikte olsan yine aldatcak niye kotu düşünmüyorsun.belki sana söylediği sen benimsin sözünü baskasina soylicek senle evlense bile.belki eşiyle evlenmeden de ona boyle söylemişti bak ayrildi ama.inanma sözlerine ve kaç kurtul savciliga vericem seni birak pesimi diye tehtid et.allahada dua et unuttursun sana diye.kurtuldum nisanlim iyi biri nisanlimla mutlu olucaz zamanla diye olumlu düşün.[/QUOTE]

Tubisizm; çok haklısın. ''savcılığa vereceğim'' de, dediğinde aklıma geldi, bu adam benim özel görüntülerimi video ya çekip beni tehdit bile etmişti zamanında. Seni şikayet edeceğim dediğimde, sensizken görüntülerine bakıp avunuyorum vb demişti. Yani yine bir şekilde ikna etmişti beni. Çok değişik bir adam, aslında bana hiçbir mecburiyeti yok. Maddiyatı yerinde, fiziği, eli yüzü kusursuz denebilecek yakışıklılığa sahip, çok hoş bir adam. O da benden vazgeçemiyormuş, dediğine göre... Bu arada görüntüler avunmak için değil başka bir şey için daha faydalı olabilecek görüntülerdi. Ah ben!

ben pek insanlara ne yapacaklarını söylemekten hoşlanmam, daha ziyade soru sorarak kendi isteklerini sorgulamalarını sağlarım. bence kendinizi yeterince sorgulamışsınız, müsaadenizle ayrılın diyorum. çünkü ortada size gerçekten değer verdiği halde aldatılan bi nişanlı var. adamın vebalini almayın.

Doğru olan dediğiniz belki de ama, nişanlımı da çok seviyorum. Onunla da güzel hayallerimiz var. Öyle heyecanlı, öyle pozitif ki. Onu haketmediğim ortada ama onu bırakamam da. Evlendiğimiz zaman, tüm ilgimi ona yöneltmeyi, sadece ona yoğunlaşmayı deneyeceğim. Belki o zaman bu kadar acı çekmem ve unuturum...

Seni kandırmış çok büyük bir şeyi senden gizlemiş ve ömrün boyunca vicdan azabı yaşatacak bir hata yapmana sebep olmuş böyle birini unutmak zor olmamalı
Sana bu kadar zarar veren biri sana böyle can alıcı sözler söylese ne ollur ?
başkasıyla olman onun için farketmez çünku o zaten çok geniş bi migdeye sahip
dusunsene sen kendine yakistirir miydin böyle bir şeyi, aklına bile gelmezdi yuva yıkan olmak ama o sana bunu yaptırmış

Az da olsa rahatlattın içimi, Meryemd. Ben olsam asla kabul etmezdim, gözümden bile kıskanıyordum onu. Daha da kötüsü ne biliyor musun, istemeyerekte olsa bir yuvanın yıkılmasına sebep oldum ve şimdi çok korkuyorum, aynısını nişanlımda ileride bana yapar mı diye...

X