Nasıl unutacağım

Hala nasil deme.adam eşini aldatmis seni aldatmis birlikte olsan yine aldatcak niye kotu düşünmüyorsun.belki sana söylediği sen benimsin sözünü baskasina soylicek senle evlense bile.belki eşiyle evlenmeden de ona boyle söylemişti bak ayrildi ama.inanma sözlerine ve kaç kurtul savciliga vericem seni birak pesimi diye tehtid et.allahada dua et unuttursun sana diye.kurtuldum nisanlim iyi biri nisanlimla mutlu olucaz zamanla diye olumlu düşün.

Tubisizm; çok haklısın. ''savcılığa vereceğim'' de, dediğinde aklıma geldi, bu adam benim özel görüntülerimi video ya çekip beni tehdit bile etmişti zamanında. Seni şikayet edeceğim dediğimde, sensizken görüntülerine bakıp avunuyorum vb demişti. Yani yine bir şekilde ikna etmişti beni. Çok değişik bir adam, aslında bana hiçbir mecburiyeti yok. Maddiyatı yerinde, fiziği, eli yüzü kusursuz denebilecek yakışıklılığa sahip, çok hoş bir adam. O da benden vazgeçemiyormuş, dediğine göre... Bu arada görüntüler avunmak için değil başka bir şey için daha faydalı olabilecek görüntülerdi. Ah ben![/QUOTE]

Zor bir durum. Bu eski sevgilin kac yasinda ve ne kadar oldu bosanali?

Nişanlınla evlenince bu adam peşini yine bırakmayacak ayrıca görüntülerinizi nişanliniza göstermeyeceği ne malum üstelik nisanliniza ilksin hayatım da demissiniz .. Eski sevgiliniz size evli olduğunu ilişkinin hangi evresinde söylerse söylesin bırakmalıydınız diğer kadın için değil kendinize saygınız olması için ve mutlu bir yuvayı haketmek için.. kusura bakmayın ama mutlu ve huzurlu bir yuvayı haketmiyorsunuz !!! Sadece arada kobay faresi gibi kullanılan nişanliniza acıdım ...

Yani kuzum, benim fikrim, en azindan bana olan sey, yeni tanistigim biri cidden kalbimi carptirmiyorsa , oncekini kafamdan silmiyorsa sevememisim demektir.

Seviyorum diyorsan da en dogrusunu sen bilirsin tabi ki. Zaten adam degilmis, sallayip gitmene cok sevindim.

not, edit: Ben de sallayip gittim, onume bakiyorum artik.
Miss'cim avatarına noldu :KK57: Yoksa hiç avatarın yok muydu :KK33:

Baştan sonra kadar okuduğum nadir konulardan birisi konunuz, nşanlınıza en azından hayatında ki ilk kişi olmadığını söyleseydiniz keşke, bu kadarını hakediyordu diye düşünüyorum.

Geçmişte yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz o nedenle onlarla sizi yargılayamayız ama artık yeni bir başlangıç ve hayatınızda sorumlu olduğunuz bir nişanlınız var bugünden sonra herşeyi geri de bırakmalı olanları yaşananları kabullenmeli ve bu adamdan kurtulduğunuz için Allaha her gün şükretmeniz gerekir. Hatta böyle bir adamdan kurtulduğunuz için, fakir fukara çocuk birini sevindirin, inançlarınız ne durumda bilmiyorum ama Allaha dua edin gerçekten.

Hayat bazen elinizdekinin kıymetini bilmek için önce kötüyü karşına çıkarır yaşatır sonra iyiyi verirmiş kıymet bilinsin diye sizde elinizdekinin kıymetini bilin, yaptığınız hatalar için yaşınız çok küçükmüş ama artık aklınız başında bir yetişkin bireysiniz ve önünüzde uzun bir ömür var bunun en iyi şekilde yaşamak yada yaşamamak sizin elinizde, verdiğiniz kararlar siizn kaderinizdir unutmayın...

Eski sevgilinizi de hayatınızdan tamamen çıkarın, numaranızı değiştirin, mail adresini değiştirin, sosyal medyadan engelleyin ve sizi tehdit etmesi karşısında polise yada savcılığa suç duyurunda bulunacağınızı söyleyin.

Siz kararlı olup, önünü engellerseniz size hiçbir şekilde ulaşamaz... ama sizin önce bunu istemeniz lazım

umarım hakkınızda doğru olan kararı verir ve nişanlınızla çok mutlu olmayı seçersiniz

Merhaba; Hemen konuya girmek istiyorum. Şuan nişanlıyım, düğünüme 2 ay var ama bundan önceki 8 yıllık ilişkimi kafamdan bir türlü söküp atamıyorum. O kadar çaresiz kaldım ki, sonunda sizlere yazmaya, sizlerden yardım istemeye karar verdim.

Eskiye dair her şey bitti sanıp nişanlandım, nişanlımı çok seviyorum, inanılmaz bir adam. Çok sevecen, çok saygılı, çok iyi biri fakat yalnız kaldığımda, özellikle geceleri 8 yıllık ilişkim ve anılarım geliyor aklıma. Birçok şey bana hala onu hatırlatıyor. O ilişkimin sonu yoktu bunu özellikle belirtmem lazım. Bu yüzden yeni bir sayfa açtım, mutlu olmayı, mutlu etmeyi çok istiyorum ama beynim belki de ruhum geçmişte olduğu için hem kendime, hem de nişanlıma duygusal anlamda zarar veriyorum. Kimseye anlatamadığım bu gerçek beni öfkelendiriyor ve ister istemez nişanlıma patlıyorum.

Nişanlımla az önce konuştuk ve hiç sebep yokken onu yine tersledim. ‘’Senin mutlu etmek için ne yapayım’’ diyor. Son zamanlarda bu cümleyi sık sık tekrarlar oldu. Sizden eski ilişkimi unutmak ve yeni hayatıma adapte olmak için yardım istiyorum. Gerçekten kötüyüm. Az önce kahrolası bir şarkı beni yine eskilere götürdü ve ağladım. Düğünüme iki ay var, evim boyanıyor ama ben ölü gibiyim. Bu durumdan nasıl kurtulacağım, bir yolu var mı?
Ne kadar bencilsiniz yaa sırf mutlu olabilirim diye nişanlandınız öbür adamı unutmadan hemde birde durduk yere nişanlınızı tersliyorsunuz kendiniz mutlu olamıyorsunuz nişanlınızada bunu yaşatıyorsunuz. Bi an önce kafanızdan silin unutun ya da nişanlınızında günahına girmeyin yazık

volumeup; Eski eskide kalmadı ki hiç. Buna ne o ne de ben izin verdim. Kendini hatırlattıkça, tuzağına düştüm ve onu yaşatmaya devam ettim. Böyle birinin karşısına kim çıkarsa çıksın, nafile. Tabii ki bunlar benim düşünclerim. Onun aklımı karıştırmasına izin vermediğim sürece çok mutlu olacağım, artık eminim buna.
inşallah kararlılığın devam eder ikileme de hiç düşmezsin canım Allah yardımcın olsun.

Zor bir durum. Bu eski sevgilin kac yasinda ve ne kadar oldu bosanali?[/QUOTE]

şuan 39 yaşında. 5 sene olmuştur boşanalı.

inşallah kararlılığın devam eder ikileme de hiç düşmezsin canım Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim volumeup. Çok kararlıyım ve kendime inanıyorum artık. 2 gündür kafam çok rahat. Nişanlımla sevgililer gününü en güzel şekilde geçirmek için planlar yapıyoruz. :) Aklımdaki tek konu bu şuan.

Ne kadar bencilsiniz yaa sırf mutlu olabilirim diye nişanlandınız öbür adamı unutmadan hemde birde durduk yere nişanlınızı tersliyorsunuz kendiniz mutlu olamıyorsunuz nişanlınızada bunu yaşatıyorsunuz. Bi an önce kafanızdan silin unutun ya da nişanlınızında günahına girmeyin yazık

serp07: Kafamdan silmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum, yapmayada devam edeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Baştan sonra kadar okuduğum nadir konulardan birisi konunuz, nşanlınıza en azından hayatında ki ilk kişi olmadığını söyleseydiniz keşke, bu kadarını hakediyordu diye düşünüyorum.

Geçmişte yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz o nedenle onlarla sizi yargılayamayız ama artık yeni bir başlangıç ve hayatınızda sorumlu olduğunuz bir nişanlınız var bugünden sonra herşeyi geri de bırakmalı olanları yaşananları kabullenmeli ve bu adamdan kurtulduğunuz için Allaha her gün şükretmeniz gerekir. Hatta böyle bir adamdan kurtulduğunuz için, fakir fukara çocuk birini sevindirin, inançlarınız ne durumda bilmiyorum ama Allaha dua edin gerçekten.

Hayat bazen elinizdekinin kıymetini bilmek için önce kötüyü karşına çıkarır yaşatır sonra iyiyi verirmiş kıymet bilinsin diye sizde elinizdekinin kıymetini bilin, yaptığınız hatalar için yaşınız çok küçükmüş ama artık aklınız başında bir yetişkin bireysiniz ve önünüzde uzun bir ömür var bunun en iyi şekilde yaşamak yada yaşamamak sizin elinizde, verdiğiniz kararlar siizn kaderinizdir unutmayın...

Eski sevgilinizi de hayatınızdan tamamen çıkarın, numaranızı değiştirin, mail adresini değiştirin, sosyal medyadan engelleyin ve sizi tehdit etmesi karşısında polise yada savcılığa suç duyurunda bulunacağınızı söyleyin.

Siz kararlı olup, önünü engellerseniz size hiçbir şekilde ulaşamaz... ama sizin önce bunu istemeniz lazım

umarım hakkınızda doğru olan kararı verir ve nişanlınızla çok mutlu olmayı seçersiniz

Sorunumu burada taşıdıktan sonra tuhaf bir güç ve inanç geldi bana. 2 gündür onu ne merak ediyorum ne de bir şey yazmış mı diye hesaplarımı kontrol ediyorum. Bu sefer çok kararlıyım. uzun ve ayrıntılı yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Nişanlınla evlenince bu adam peşini yine bırakmayacak ayrıca görüntülerinizi nişanliniza göstermeyeceği ne malum üstelik nisanliniza ilksin hayatım da demissiniz .. Eski sevgiliniz size evli olduğunu ilişkinin hangi evresinde söylerse söylesin bırakmalıydınız diğer kadın için değil kendinize saygınız olması için ve mutlu bir yuvayı haketmek için.. kusura bakmayın ama mutlu ve huzurlu bir yuvayı haketmiyorsunuz !!! Sadece arada kobay faresi gibi kullanılan nişanliniza acıdım ...

Ne diyebilirim ki.

X