- Konu Sahibi Sylvia Plath
Hala nasil deme.adam eşini aldatmis seni aldatmis birlikte olsan yine aldatcak niye kotu düşünmüyorsun.belki sana söylediği sen benimsin sözünü baskasina soylicek senle evlense bile.belki eşiyle evlenmeden de ona boyle söylemişti bak ayrildi ama.inanma sözlerine ve kaç kurtul savciliga vericem seni birak pesimi diye tehtid et.allahada dua et unuttursun sana diye.kurtuldum nisanlim iyi biri nisanlimla mutlu olucaz zamanla diye olumlu düşün.
Tubisizm; çok haklısın. ''savcılığa vereceğim'' de, dediğinde aklıma geldi, bu adam benim özel görüntülerimi video ya çekip beni tehdit bile etmişti zamanında. Seni şikayet edeceğim dediğimde, sensizken görüntülerine bakıp avunuyorum vb demişti. Yani yine bir şekilde ikna etmişti beni. Çok değişik bir adam, aslında bana hiçbir mecburiyeti yok. Maddiyatı yerinde, fiziği, eli yüzü kusursuz denebilecek yakışıklılığa sahip, çok hoş bir adam. O da benden vazgeçemiyormuş, dediğine göre... Bu arada görüntüler avunmak için değil başka bir şey için daha faydalı olabilecek görüntülerdi. Ah ben![/QUOTE]
Zor bir durum. Bu eski sevgilin kac yasinda ve ne kadar oldu bosanali?