Nasıl unutacağım

Yeni ilişkime ne zaman yoğunlaşsam, bir şekilde kendini hatırlatıyor. Evlensen de, çocukların da olsa, sen benimsin diyor. Ona daha önce verdiğim sözleri de hatırlatarak. Benden hala beklenti içinde olması, beni iyice bataklığa sürüklüyor. Her şey yeterince zor zaten.

Tubisizm; İnan bana küçücük bir umudum olsa, yeni bir ilişkiye başlamazdım. Nişanlımı mutsuz etmemek için, yardım istiyorum zaten. Çünkü o (nişanlım) bunu hak etmiyor.
Kusura bakma ama o eski sevgilin olacak kişi edepsizin önde gideni.Nasıl tahammül ediyorsun ona anlamadım.Bana kalırsa onu unutamamın nedeni o edepsizin sürekli kendini hatırlatması

Eski sevgilim, onunla tanıştığımda evliydi (ne yazık ki!) Boşandı. Bir çocuğu var, boşandığı eşinin yanında. Bildiğim kadarıyla şuan yalnız. Ayrılık sebebimiz, beni aldatmaları. Onlarca kez aldatıldım ve evlilik gibi bir ihtimalimiz olmadığından da sonunda ayrıldım. Gerçi bu ilk ayrılmamız değildi ama. Eden bulur diye bir laf var, benim içinde böyle oldu. Mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulmuyormuş ne yazık ki.
birde merak ettim eşinden senin yüzünden mi ayrıldı?

Konu eğer, "nişanlım, eski kız arkadaşını unutmamış, ayrıca bu kaç yıllık ilişkisini benden saklamış ben onun ilk aşkı zannediyordum kendimi. =(( " gibi olsaydı mesajlar şu an erkeği yerin dibine sokacak şekilde olacaktı.

Niye bu kadar bencilsiniz? Nişanlınızı, kendinize acıyarak oluşturduğunuz bencilliğinizde boğmaya ve kandırmaya hakkınız yok.
-ilk defa bu kadar sert yorum baktım, çünkü gerçekten ilişkilerde kişilerin net ve açık olmamasından ve karşı tarafı incitmesinden bıktım.-

Sizi cok iyi anliyorum. Benzer bi durumu ben yasadim. Surekli eski sevgilim aklima geliyordu ama sevgilimi cok seviyordum. Ara ara kendini gosterip kafami karistiriyordu. Acaba donsem mi niye dusunmuyordum ama surekli aklimin icinde duruyordu resmen. Kendimi suclu hissediyordum aldatiyormus gibi hissediyordum ama benim elimde olan bi sey degildi biliyordum. Mesajlarina cevap yazmiyordum engelledim ama o bi sekilde ulasiyodu falan. Arkadaslarimla konustum sizin de akliniza geliyor mu eski iliskiniz dedim. Yasadigin sey cok normal dediler. İlk defa canindan cok sevdigin ve surekli yanyana dipdibe oldugun bi insan. İlk onu opmussun ilk ona sarilmissin. Cok sey paylasmissin. Unutmak mumkun degil bizim de aklimiza geliyor dediler.
Vicdan yapmayi biraktim. Zaten sonumuz yoktu zaten mutlu edemezdi.
Mutluyum seviliyorum rahat mi batti bana dedim kendime geldim.
Ki ben eski sevfilimden ayrildiktan 3sene sonra birini aldim hayatima.
Siz 5 ay diyorsunuz, inan ki cok normal.
Sadece oturup eski sevgilinizle sohbet etmeyin. Karsilik vermeyin gerisi zamanla duzelecek.

Kendinizden verdiğiniz örnek, kurtulmak için beni daha da yüreklendirdi. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Şu saygili, sevecen, fedakar, anlayisli hep eski sevgilisini unutamayan kizlara denk gelen erkeklere cok üzülüyorum ama yaa :110:

Üzmeyin böyle erkekleri, nesilleri tükeniyor:110:

Haklısınız, böyle olmasını ben de istemezdim. Fakat, artık üzmek değil, mutlu etmek istiyorum onu. Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım.

Nisanlina hakikatten aciyorum..
Biryerde kacirilmaz adam mi ne yazmissin nisanlin icin..
Benim midem bulandi..yani ask felan anliyoruz da mantiginiz buhar olmuyor ya ..hele sekiz yil boyunca kacinci yilda evli oldugunu ögrenipte vazgecemedin bu tiksinc adamdan...
yasin kac suan merak ettim ..bencilce kendini düsünüyorsun ..hicmi vicdanin sizlamiyor nisanlina karsi?

Yaşım 26. Ben de üzülüyorum, çok büyük bir hata yaptım fakat ne yapabilirim? Yeni bir sayfa açmaya hakkım yok mu benim?

birde merak ettim eşinden senin yüzünden mi ayrıldı?

Benim yüzündenmiş ama anlaşamadığını, sevmediğini ve bu yüzden arayışta olduğunu hep söylüyordu. Benden önce de birçok kere aldatmış zaten. Tabii bu benim ahmaklığımı azaltmıyor!

Ben de buraya katiliyorum, sevmiyorsan birlikte olmamalisin nisanlinla. Sevseydin, evlenecegin icin mutluluktan ucardi su anda, sevdigine kavusan olu topragi serpmis gibi olmaz .

MissCherryBlossom; ölü gibi olmamın en büyük nedeni eskiye takılıp kalmamdı. Burada dünden beri yazılanlar beni uyandırdı. Bugün gayet pozitif ve sevgi doluydum. Çünkü bugün sosyal hesaplarımdan vb. acaba yine ne söylemiş, kendini nasıl acındırmış diye bakmadım, dolayısıyla moralim yerinde. Bundan sonra bu kararlılıkta devam etmek istiyorum. Nişanlımı seviyorum.

Kusura bakma ama o eski sevgilin olacak kişi edepsizin önde gideni.Nasıl tahammül ediyorsun ona anlamadım.Bana kalırsa onu unutamamın nedeni o edepsizin sürekli kendini hatırlatması

Kendini hatırlatmasına izin vermeyeceğim artık. Yazdıklarınız aklımı başıma getirdi.

MissCherryBlossom; ölü gibi olmamın en büyük nedeni eskiye takılıp kalmamdı. Burada dünden beri yazılanlar beni uyandırdı. Bugün gayet pozitif ve sevgi doluydum. Çünkü bugün sosyal hesaplarımdan vb. acaba yine ne söylemiş, kendini nasıl acındırmış diye bakmadım, dolayısıyla moralim yerinde. Bundan sonra bu kararlılıkta devam etmek istiyorum. Nişanlımı seviyorum.

Yani kuzum, benim fikrim, en azindan bana olan sey, yeni tanistigim biri cidden kalbimi carptirmiyorsa , oncekini kafamdan silmiyorsa sevememisim demektir.

Seviyorum diyorsan da en dogrusunu sen bilirsin tabi ki. Zaten adam degilmis, sallayip gitmene cok sevindim.

not, edit: Ben de sallayip gittim, onume bakiyorum artik.

bence siz nişanlınıza aşık değilsiniz.. size eskiyi unutturabilecek kadar güçlü duyguları olan birini hayatınıza almalıydınız bence bu şekilde bir daha o adamı hatırlama gereği duymayacak huzurlu bir aşk yaşardınız belki..

Yani kuzum, benim fikrim, en azindan bana olan sey, yeni tanistigim biri cidden kalbimi carptirmiyorsa , oncekini kafamdan silmiyorsa sevememisim demektir.

Seviyorum diyorsan da en dogrusunu sen bilirsin tabi ki. Zaten adam degilmis, sallayip gitmene cok sevindim.

Beni anlamana çok sevindim. Kalbimi çarptırıyor, gözlerine bakınca içim kıpır kıpır oluyor mesela ama sanırım diğer travmayı atlatabilmek için biraz daha zaman lazım bana. İnan bana, sevgimden biraz bile şüphe etsem, çoktan vazgeçerdim. Çünkü çok duygusal bir insanım, yaptığım hatalar son derece duygusuzca olsa da.

Merhaba; Hemen konuya girmek istiyorum. Şuan nişanlıyım, düğünüme 2 ay var ama bundan önceki 8 yıllık ilişkimi kafamdan bir türlü söküp atamıyorum. O kadar çaresiz kaldım ki, sonunda sizlere yazmaya, sizlerden yardım istemeye karar verdim.

Eskiye dair her şey bitti sanıp nişanlandım, nişanlımı çok seviyorum, inanılmaz bir adam. Çok sevecen, çok saygılı, çok iyi biri fakat yalnız kaldığımda, özellikle geceleri 8 yıllık ilişkim ve anılarım geliyor aklıma. Birçok şey bana hala onu hatırlatıyor. O ilişkimin sonu yoktu bunu özellikle belirtmem lazım. Bu yüzden yeni bir sayfa açtım, mutlu olmayı, mutlu etmeyi çok istiyorum ama beynim belki de ruhum geçmişte olduğu için hem kendime, hem de nişanlıma duygusal anlamda zarar veriyorum. Kimseye anlatamadığım bu gerçek beni öfkelendiriyor ve ister istemez nişanlıma patlıyorum.

Nişanlımla az önce konuştuk ve hiç sebep yokken onu yine tersledim. ‘’Senin mutlu etmek için ne yapayım’’ diyor. Son zamanlarda bu cümleyi sık sık tekrarlar oldu. Sizden eski ilişkimi unutmak ve yeni hayatıma adapte olmak için yardım istiyorum. Gerçekten kötüyüm. Az önce kahrolası bir şarkı beni yine eskilere götürdü ve ağladım. Düğünüme iki ay var, evim boyanıyor ama ben ölü gibiyim. Bu durumdan nasıl kurtulacağım, bir yolu var mı?

Allah yardimcin olsun canim. Kac yasindasin? Nisanlin kac yasinda?

bence siz nişanlınıza aşık değilsiniz.. size eskiyi unutturabilecek kadar güçlü duyguları olan birini hayatınıza almalıydınız bence bu şekilde bir daha o adamı hatırlama gereği duymayacak huzurlu bir aşk yaşardınız belki..

volumeup; Eski eskide kalmadı ki hiç. Buna ne o ne de ben izin verdim. Kendini hatırlattıkça, tuzağına düştüm ve onu yaşatmaya devam ettim. Böyle birinin karşısına kim çıkarsa çıksın, nafile. Tabii ki bunlar benim düşünclerim. Onun aklımı karıştırmasına izin vermediğim sürece çok mutlu olacağım, artık eminim buna.

Beni anlamana çok sevindim. Kalbimi çarptırıyor, gözlerine bakınca içim kıpır kıpır oluyor mesela ama sanırım diğer travmayı atlatabilmek için biraz daha zaman lazım bana. İnan bana, sevgimden biraz bile şüphe etsem, çoktan vazgeçerdim. Çünkü çok duygusal bir insanım, yaptığım hatalar son derece duygusuzca olsa da.

Yani tabi ki, nisanlina asik olsan bile insan gecmisin tortusunu ustunden kolayca atamiyor ki, hele de beriki arka plandan cikip ortaligi karistiriyorsa.

Benim kafami karistirmiyor bu eski adam, hicbir sekilde oluru yok, ona ragmen , 7 ay gecmesine ragmen hala gecmisin izlerini silemiyorum. O mutsuzluk psikolojisi hala kafamin bir yerinde duruyr, bir kosede.

5 ay az bir sure, baska birine de asik olduysan hiiiiiiiiic arkana bakma derim, mutlaka unutursun. Be yeni biriyle tanissaydim, belki ben de coktan mutlu olmustum, bu kadar kederi hala tasimazdim.

Yani tabi ki, nisanlina asik olsan bile insan gecmisin tortusunu ustunden kolayca atamiyor ki, hele de beriki arka plandan cikip ortaligi karistiriyorsa.

Benim kafami karistirmiyor bu eski adam, hicbir sekilde oluru yok, ona ragmen , 7 ay gecmesine ragmen hala gecmisin izlerini silemiyorum. O mutsuzluk psikolojisi hala kafamin bir yerinde duruyr, bir kosede.

5 ay az bir sure, baska birine de asik olduysan hiiiiiiiiic arkana bakma derim, mutlaka unutursun. Be yeni biriyle tanissaydim, belki ben de coktan mutlu olmustum, bu kadar kederi hala tasimazdim.

Benim şansım, en bocaladığım anda karşıma böyle bir insanın çıkması oldu. Haketmediğim halde... Dilerim sen de kederini unutturacak biriyle mutlu olursun.

bogazina kadar camura batmak boyle birsey oluyor sanirim. Yalanlarla baslamis bir iliski. Daha digerinden ayrilir ayrilmaz, baskasiyla evlenmeye kalkman hata zaten. Ona gecmisini bu kadar yalanli anlatmanda iliskinizin geleceginin hic iyi olmadigini gosteriyor. Ne gecmis iliskiniz, ne bu iliskiniz saglikli iliskiler. Yalan yalani dogurur. Hayatinizi gecirmeyi planladiginiz adama bu kadar palavra sikmayin bence

X