Nasıl unutacağım

Doğru olan dediğiniz belki de ama, nişanlımı da çok seviyorum. Onunla da güzel hayallerimiz var. Öyle heyecanlı, öyle pozitif ki. Onu haketmediğim ortada ama onu bırakamam da. Evlendiğimiz zaman, tüm ilgimi ona yöneltmeyi, sadece ona yoğunlaşmayı deneyeceğim. Belki o zaman bu kadar acı çekmem ve unuturum...

nşanlınızı sevmiyorsunuz. sevseniz sabah uyanınca onu düşünürdünüz.

o zaman bu nişanı bozmalısın
karşındaki insana haksızlık :/
durulmayı bekle bunları aştığın zaman birisini alırsın hayatına

Tek olsam yine ona dönerim, kendimi biliyorum. Nişanlımı seviyorum ve onunla, onun haberi olmadan avunmaya, unutmaya çalışıyorum. Nişanlıma haksızlık ettiğimin farkındayım ama onsuz büsbütün mutsuz olurum...

Tek olsam yine ona dönerim, kendimi biliyorum. Nişanlımı seviyorum ve onunla, onun haberi olmadan avunmaya, unutmaya çalışıyorum. Nişanlıma haksızlık ettiğimin farkındayım ama onsuz büsbütün mutsuz olurum...

tekrar söylüyorum, nişanlınızı sevmiyorsunuz. sevmekle kullanmak arasındaki farkı bilmiyorsunuz.
adama çok üzüldüm ya.

Az da olsa rahatlattın içimi, Meryemd. Ben olsam asla kabul etmezdim, gözümden bile kıskanıyordum onu. Daha da kötüsü ne biliyor musun, istemeyerekte olsa bir yuvanın yıkılmasına sebep oldum ve şimdi çok korkuyorum, aynısını nişanlımda ileride bana yapar mı diye...
Bilmeden de olsa malesef suçsuz sayilmazsin :KK43: çünkü zor da olsa öğrenince bitmeliydi ama hatanin büyüğü o adamda
Farklı bi açıdan bakacak olursak bence yuva yıkmadin çünkü adamın karakteri bu ve böyle biri ile evlilik sürmez hem senin hem eski esi için
Not:bu arada adam dediysem lafın gelişi

tekrar söylüyorum, nişanlınızı sevmiyorsunuz. sevmekle kullanmak arasındaki farkı bilmiyorsunuz.
adama çok üzüldüm ya.

pigme pofuduk; Seviyorum ama ilk aşkı, ilk heyecanlarımı yaşadığım, gençliğimi verdiğim bir ilişki var, onu da yok sayamıyorum. Nişanlımı sevmesem, onun yanındayken, kendimi o kadar iyi hissetmem. Ona sarılınca dünyadan soyurlanmam değil mi? Nişanlımı seviyorum, sevgimin gitgide daha da büyüyeceğini hissediyorum ama geçmişimden de kurtulamıyorum.

Bilmeden de olsa malesef suçsuz sayilmazsin :KK43: çünkü zor da olsa öğrenince bitmeliydi ama hatanin büyüğü o adamda
Farklı bi açıdan bakacak olursak bence yuva yıkmadin çünkü adamın karakteri bu ve böyle biri ile evlilik sürmez hem senin hem eski esi için
Not:bu arada adam dediysem lafın gelişi

Onunla beraberken, eski eşi bana telefonumdan ulaşmıştı. Onun telefonundan almış numaramı. Evde yokken onun eve başka kadınlar getirdiğini, saç tellerini yataktaki yastıklardan topladığını vb söylemişti. Sana da yar olmaz demişti. ama işte... hep inkar etti..

Onunla beraberken, eski eşi bana telefonumdan ulaşmıştı. Onun telefonundan almış numaramı. Evde yokken onun eve başka kadınlar getirdiğini, saç tellerini yataktaki yastıklardan topladığını vb söylemişti. Sana da yar olmaz demişti. ama işte... hep inkar etti..
Eger gerçekse,
aldatmaktan daha iğrenç olan şeyi yapmış
bu pis işi kendi mahreminde yuvasında yapmış
daha ne olsun

saygı, minnet, sığınma, kullanma, şefkat... bunlar olabilir ama sevgi değil sizinki.

Kendimi daha da kötü hissediyorum şuan :KK43: Eskisinden kurtulmak isterken, yenisine olan sevgi mi yoksa başka bir şey mi sorgulayamam, gerçekten yapamam bunu. :KK43: Nişanlımı seviyorum.

pigme pofuduk; Seviyorum ama ilk aşkı, ilk heyecanlarımı yaşadığım, gençliğimi verdiğim bir ilişki var, onu da yok sayamıyorum. Nişanlımı sevmesem, onun yanındayken, kendimi o kadar iyi hissetmem. Ona sarılınca dünyadan soyurlanmam değil mi? Nişanlımı seviyorum, sevgimin gitgide daha da büyüyeceğini hissediyorum ama geçmişimden de kurtulamıyorum.

Kendimi daha da kötü hissediyorum şuan :KK43: Eskisinden kurtulmak isterken, yenisine olan sevgi mi yoksa başka bir şey mi sorgulayamam, gerçekten yapamam bunu. :KK43: Nişanlımı seviyorum.

bu son yorumum, çünkü kafanı karıştırıyorum ve sen bunu istemiyorsun.
nişanlını sevsen ama eskisini unutamasan, sabah kalktığnda önce nişanlını düşünürsün. bu kadar mutsuz olmazsın.
ha arada bi şeyler tetikler, eskisi öyle aklına gelir dalar gidersin.

ama bu şekilde değil.
eğer ayrılırsam, ben başkasıyla işte bu sebepten de birlikte olamam. ona haksızlık. severek ayrılıyorum çünkü ben. mecburiyetten.
sevgi bitmemişse o defter kapanmıyor. demek istediğim bu.

valla ben guzel yorum yapamicam
once git evli adamla beraber ol karsisindan bosansin[koca da bir senin kadar sorumlu]
ondan sonra iyi niyetli bi aday bul kendine kandir sen ilkimsin diyerek
sonra da gel eskisini unutamiyorum de
mustehak..
uzgunum ama siz yani kendiniz kendinizi kasiyip yaralar aciyorsunuz
ben sizimle evlenecek nisanliniza acidim Allah gozunu acar dilerim bi an evvel yazik...

Allah akıl ve kalp gözünüzü açsında şu anlattığınız gerçekleri tüm çıplaklıpıyla hissedip görün inşallah...
Size şu kadarını söylicem. Siz bu nişanı o alçak pislik ş...siz adamın sözlerine kanıp aaayyyy o benim ilkimdiii ayy ben ona sekiz senemi verdim nasıl unutuciiiimm diye elinizde mendil ağlayarak bozarsanız hata üzerine hata yapmış olırsunuz.
Ve bu kadar da net söylüyorum ki gidip o eski sevgilinizle evlenseniz k...pekler gibide pişman olursunuz,
ben naptıımm acaba?
bir insan kendine bu kadar zarar verir mi diye ağlamaya başlaraınız bu defada.
Duygularınıza yenilip ;
Nişanı attnız diyelim bu türlü birşeyler saklayarak, öğrendiğinde mevcut ilişkinizi etkileyecek olan şeyleri yapmış ve söylememiş olduğunuzu öğrendiğinde bir ah alıcaksınız bir nişanlınız o kadar maddi manevi birşeyler yaptı sizin için ve sizi çok sevdi bağlandı onu bu şekilde sebepsiz(yani nişanlınızdan kaynaklı bir suç olmadan) terketseniz birde bunun vebali var gerçekten mazlum ise emin olun sizden öyle bi çıkar ki o zaman bırakın eski sevgilinizi kendinizden aldığınız nefesten nefret edersiniz.
Eski sevgilinizin sizi mutlu edemeyeceği ayani apaçık ortada etse sekiz senede edersi bir.
Sana söylediği o sözler seni ikna edene kadar biliyo pislik senin ona karşı olan zaafını bunu kullanıyor. Onunki sevgi felan değil takıntı de saplantı de ama inan aşk sevgi değil. Vallahi sen kabul etme restini çek şöyle geriden bak başkalarıyla düşüp kalkmaya devam ediyor olmazsa gel yine görüşelim burdan.
Bak akıllı ol bu zamana kadar ne yaptın yaptın bundan sonrası için mantıklı ol azıcıkda ussal düşün! Nişanlına da belli bi çerçeve dahilinde bahset daha önce bir birlikteliğin olduysa cnsel manada adam evlenince mi öğrenecek?

Eski sevgilim, onunla tanıştığımda evliydi (ne yazık ki!) Boşandı. Bir çocuğu var, boşandığı eşinin yanında. Bildiğim kadarıyla şuan yalnız. Ayrılık sebebimiz, beni aldatmaları. Onlarca kez aldatıldım ve evlilik gibi bir ihtimalimiz olmadığından da sonunda ayrıldım. Gerçi bu ilk ayrılmamız değildi ama. Eden bulur diye bir laf var, benim içinde böyle oldu. Mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulmuyormuş ne yazık ki.
Tam sana üzülüp kendimden örnekler verecektim ki bu yorumunu gördüm. Nişanlın onceden evli bir adamla birlikte olduğunu biliyor mu? Evlenmek için bu ne acele?

Bir de şeyi merak ettim ben ya hani eski sevgilin seni defalarca aldatmis ya acaba diyorum aldattığı kadın adamın eşimiydi? :KK57::KK57::KK57: yoksa seni eşiyle mi aldattı?

iletişim kurmasına izin vermezseniz aklınızı karıştırmaz,
En basiti iki ay kadar sosyal medyadan uzak durun, telefon hattını değiştirin,
Yapamam şu var bu var hepsi bahane

Nisanlinizi seviyorsunuz.
Sizin en buyuk hataniz 5 ay icinde nisanlanma karari vermis olmaniz.
8 seneyi 5 ay icinde silmeye calisiyorsunuz.
Bu mumkun olabilir mi hic?
Ask sevgi degil bu.
Aliskanlik.
Hatta belki takinti.
Nisanlinizi seviyorsunuz bosuna kafanizi karistirmayin.
Engelleyin silin numaranizi degistirin bir sekilde haber almayin ondan.
Ya da saglam bi azar cekin bir daha yanaşamasin.
Eger bunlari yapip en azindan size ulasmasini engellemeyecekseniz de nisanlinizdan ayrilin.
Yaziktir gunahtir.

Arkadaşım merhabalar..

Konuyu okudum. Benim de hala unutmadigim biri var. Ama ben hala tek basimayim, unutmak için birine ihtiyacım yok. Şuan çektiklerimi bir ben bir de Allah bilir. Ama onu tam anlamıyla unutana dek, kimseyi umutlandirmamak en dogrusu.

Sen bastan faulsun, kusura bakma ama.
1-) Evli olduğunu öğrenir ogrenmez, iliskini kescektin. Mantığı devreye sokcaktin.
2-) Bu kadar kisa surede birini hayatına almiycaktin. He aldın madem, uzun bir tanıma süreci geçirip hislerinden emin olduğunda nisanlancaktin, başkasının hakkına girmeyecektin.
3-) Ve en önemli hata. Sen koca bir geçmişi nisanlindan sakladın. Çok büyük bir hata bence, hadi sen sakladın diyelim yarin birgün nisanlin sağdan soldan, veya bizzat o adamdan gerçeği ogrenirse o zaman ne yapacaksın..

Nacizane tavsiyem, o serefsiz adamın karısından helallik al, lutfen...

Ve sevmedigin bir adamla daha fazla devam etme, SEVMİYORSUN çünkü..

Bütün sayfaları okudum ve herkes tek bi yol söylüyo bırak o şerefsizi. Eşini aldatmış hemde kendi yataklarında kendi mahremlerinde seni de aldatmış ve sonu olmadığını bilerek ayrılmışsın çok da iyi yapmışsın. Kusura bakma ama o pisliğin sana ulaşmasına izin verdikçe sıyrılman çok zor.
1- sosyal medyadan uzak dur evlilik öncesi yoğunluktan kapattım dersin soranlara meraklılara
2- telefon numaranı değiştir ve en yakınlarından başka kimseye verme bi süre
3- bu pislik evini biliyo mu?
4- karşındakinin güvenine sevgisine inanıyosan sıkı sıkı tut bırakma çünkü gerçekten seveni bulmak kolay değil 5 ay bile bi insanı tanımak için yeter bence ben eşimle tanışma evlilik 7 aydı.

Ben de aile yüzünden bitiriyorum bir nevi ve cok acı
nefret ediyorum şu işlerden
Bu arada sırası değil ama sen naptın? Bitirdin mi?

X