Nasıl sorabilirim :(

Çünkü bisanacaginiza inanmiyor 🤣
aynen oyle cunku esenmıne net degıl hala kaynana kocayla yasıyor boyle ayrılma gormedım valla
ayrılıyorum dıye ılan edersın
suan tam aksıne anne gıdecegı varsa da gıtmez kalayım madem araları bozuk bır buyuk olarak baslarında ıyıce kopmasınlar der :D
konusmak ıstemısler esenmıne onları dınleyıp benım ıcın bıttı demelıydı bunu demıyor konusmaktan kacıyor

esenmıne ben senın ayrılacagını dusunmuyorum senı tanıyorum sen daha oncede bu noktaya geldın. ama sonra barıstın.

Bunları söyledim 1 hafta önce sanırım
Ben gelmeyeceğim oğlum ısrar etti dedi, tamam geldin gelmeniz ile ilgili sorunum yok kalma sürenizden bahsediyorum dedim
İçeri gitti oğluna bilet almasını Söyledi
Zamanı sordu bilet için eş kişisi cevabı bilmiyorum ki nisan da köyde mi olsak oldu
e tamam kadın ogluna bılet al gıdeyım demıs ıste
sorun kocanda zaten kocan ısrar edıyor gelın kalın dıye ;) ev ısı senın ısın hızmet senın ısın dıyende kocan ... sorun kayınvalıdenın sızde bır sure kalacak olması degıl sorun kocanın senı hıce sayması. senı hızmetcı olarak gormesı. sen bunu unutuyorsun

bunu yanlıs yapmıssın...kocan ben es olarak sorunu cozmek ıstedım konusmak ıstedım uzlasmacı davranmadı dıyecek, hakımde bır aıle terapıstıne yonlendırebılır oncesınde ,bu yuzden yanı ,bu bosuna ısı uzatmak olur...

bunun yerıne tamam dınlıyorum deyıp dınleyıp, hayır fıkrım degısmedı benım ıcın bu evlılık bıtmıstır deseydın gerı donusu olmadan bıttıgını ılan etmıs olacaktın,
sankı bundan kacınıyorsun esenmıne neden ?

Anlaşmalı olarak boşanacağız bu durumda hakim bir yere yönlendirmez

Dün benim duymamı istedikleri şekilde konuştular o yüzden tekrar konuşmak istemiyorum
Benim sorunum annesiyle değil onunla

aynen oyle cunku esenmıne net degıl hala kaynana kocayla yasıyor boyle ayrılma gormedım valla
ayrılıyorum dıye ılan edersın
suan tam aksıne anne gıdecegı varsa da gıtmez kalayım madem araları bozuk bır buyuk olarak baslarında ıyıce kopmasınlar der :KK70:
konusmak ıstemısler esenmıne onları dınleyıp benım ıcın bıttı demelıydı bunu demıyor konusmaktan kacıyor

esenmıne ben senın ayrılacagını dusunmuyorum senı tanıyorum sen daha oncede bu noktaya geldın. ama sonra barıstın.
+1 Ben olsam "Oğlunu boşuyorum teyzeeeeeee, daha ne oturuyonnn?" diye çığırmıştım valla. :KK53:
Ulen adamların başı bozulmuş, davalar açılıyor, daha kırıta kırıta misafircilik oynuyor adamlar.
Bizde ev sahibi değil boşanmaya kalkmak, iki birbiriyle atışsa misafir ağırlaşır kalkar gider. Bunlardaki ne vurdumduymazlık?

O değil de oğlunun yuvası göz göre göre yıkılıyor. Kadın hala o evden ayrılmıyor, ben de bunu anlamadım. :KK51:
Konu sahibi boşanıp gidince eve mi yerleşecek nedir diyeceğim de ev de satılıyormuş. E o zaman amaç ne?
Bu arada eşiniz konuştu mu sizinle, ne dedi?
Ben bile boşanacağına inanmadım, kaynana mı inanacak. Bekliyorlar işte siniri geçsin, ortalık durulsun diye. Öyle bi efelendi, çok geçmez birkaç güne fabrika ayarlarına döner diyorlar. Şu kadının gönlünü iki özre çiçeğe alırsın, herif nasıl rahata alıştıysa g.tünü kaldırıp onu bile yapmıyor, bekliyor siniri geçsin. İnsanlar karısını gelinini iyi tanıyor.

Umarım ben yanilirim ama sen yine de dikkatli ol
kocası talımat vermıs ya... sırf goz boyamak ıcın aklına para gelmıs bu bıle bazı seylerı gosterıyor
karısına haklısın deyıp aılesını gondermıyor tabırı caızse huzur ıcın parası neyse vereyım dıyor bu nevı

bunu yanlıs yapmıssın...kocan ben es olarak sorunu cozmek ıstedım konusmak ıstedım uzlasmacı davranmadı dıyecek, hakımde bır aıle terapıstıne yonlendırebılır oncesınde ,bu yuzden yanı ,bu bosuna ısı uzatmak olur...

bunun yerıne tamam dınlıyorum deyıp dınleyıp, hayır fıkrım degısmedı benım ıcın bu evlılık bıtmıstır deseydın gerı donusu olmadan bıttıgını ılan etmıs olacaktın,
sankı bundan kacınıyorsun esenmıne neden ?
Hatta bence esenmine daha politik davranıp dinler, inanır görünüp , pazartesi evlilik terapistine gidelim deyip terapistin önünde kesinlikle boşanmak istediğini söylese yasal olarak da uzlaşmaya çalışmış görünecekti. Sonuçta eşini dinledi mi dinledi, terapiste gitti mi gitti, terapist faturası var mı var

kocası talımat vermıs ya... sırf goz boyamak ıcın aklına para gelmıs bu bıle bazı seylerı gosterıyor
karısına haklısın deyıp aılesını gondermıyor tabırı caızse huzur ıcın parası neyse vereyım dıyor bu nevı
O parayı ilerde nasılsa öyle böyle alırım elinden diyor adam, Esen'e güveniyor o konuda.

Anlaşmalı olarak boşanacağız bu durumda hakim bir yere yönlendirmez

Dün benim duymamı istedikleri şekilde konuştular o yüzden tekrar konuşmak istemiyorum
Benim sorunum annesiyle değil onunla
esenmınecım sen bosanmayacaksın canım :)
senın duymanı ıstıyorlar cunku onlarla konusmadıgın ıcın en azından kulak musafırı ol dayanama gıt konus ıstıyorlar sen konusmaktan kacındıgın ıcın senı yokluyorlar ondan senın duyacagın sekılde konusuyorlar

anlasmalı da bosansan sevıserekde bosansan nasıl bosanırsan bosan ınsan bosanırken bosanma gunune kadar kocası ve kocasının aılesıyle aynı evde yasamaz canım .

ve kocan hakıme ben ayrılmak ıstemıyorum esımı sevıyorum aılemde bende sorunu cozmek ıcın konusmak ıstedık konusmaya yakklasmadı bıle ben sorun neyse cozmek ıstıyorum dese hakım hemen bosamaz bunu gayet ıyı bılıyorsun ;) kocanın boyle dıyecegınıde bılıyorsun o yuzden susuyorsun .konusmuyorsun .ve onlarla oturuyorsun

sanırım goz dagı vermek ıstıyorsun bak mahkemeye kadar cıktık blof degıl senı bosarım yola gel demek ıstıyorsun bu yolla kocanı ıslah edemezsın

Hatta bence esenmine daha politik davranıp dinler, inanır görünüp , pazartesi evlilik terapistine gidelim deyip terapistin önünde kesinlikle boşanmak istediğini söylese yasal olarak da uzlaşmaya çalışmış görünecekti. Sonuçta eşini dinledi mi dinledi, terapiste gitti mi gitti, terapist faturası var mı var
aynen de boyle ıste kesınlıkle...
O parayı ilerde nasılsa öyle böyle alırım elinden diyor adam, Esen'e güveniyor o konuda.
bu kesın yasanacak . esenmıne suan ınkar asamasında. hala sevıyor cunku kocasını

tamam kadın ogluna bılet al gıdeyım demıs ıste
sorun kocanda zaten kocan ısrar edıyor gelın kalın dıye :KK66: ev ısı senın ısın hızmet senın ısın dıyende kocan ... sorun kayınvalıdenın sızde bır sure kalacak olması degıl sorun kocanın senı hıce sayması. senı hızmetcı olarak gormesı. sen bunu unutuyorsun
Çünkü bisanacaginiza inanmiyor 🤣

Evet sorun eş kişisinde
Normalde ailesinin de bu denli kalmıyor olması gerekiyordu ama madem kalacak potansiyele sahipler eş kişisinin de geliş bileti alırken dönüşü de alması gerekiyordu bunda bende hemfikirim

Hayır cidden maddiyat ile ilgili bizim bir anlaşamama durumumuz olmaz
O konuyla ilgili mağduriyet yaşatmaz bunu biliyorum

Ben bile boşanacağına inanmadım, kaynana mı inanacak. Bekliyorlar işte siniri geçsin, ortalık durulsun diye. Öyle bi efelendi, çok geçmez birkaç güne fabrika ayarlarına döner diyorlar. Şu kadının gönlünü iki özre çiçeğe alırsın, herif nasıl rahata alıştıysa g.tünü kaldırıp onu bile yapmıyor, bekliyor siniri geçsin. İnsanlar karısını gelinini iyi tanıyor.
He he deyip çocuk eğler gibi devam ediyorlar diyorsun. Olabilir valla.
Ben nahif biriyimdir, çok kavga falan sevmem. Ama şu durumda olsam çirkinleşirim herhalde.
Önce o kocama söylerim, seni boşuyorum, al ananı babanı nereye gidiyorsan git. Evi de satıyoruz zaten, daha oturup durmayın, hade bakalım, yavaştan evi kapatıyoruz. Gitsinler başka yere çöksünler artık, canım burnuma gelmiş, şu saatten sonra onu mu çekeceğim. Boşanma sebeplerimle her sabah yüz yüze gelmek istemem şahsen. Yüzlerini görmek bana hakaret.

e tamam kadın ogluna bılet al gıdeyım demıs ıste
sorun kocanda zaten kocan ısrar edıyor gelın kalın dıye :KK66: ev ısı senın ısın hızmet senın ısın dıyende kocan ... sorun kayınvalıdenın sızde bır sure kalacak olması degıl sorun kocanın senı hıce sayması. senı hızmetcı olarak gormesı. sen bunu unutuyorsun
Kendi imkanlarıyla hayırlı evlat olamamış, bulmuş ağzı var dili yok saf bir kadın, onun üzerinden oluyor, çok var böyle.

Evet sorun eş kişisinde
Normalde ailesinin de bu denli kalmıyor olması gerekiyordu ama madem kalacak potansiyele sahipler eş kişisinin de geliş bileti alırken dönüşü de alması gerekiyordu bunda bende hemfikirim

Hayır cidden maddiyat ile ilgili bizim bir anlaşamama durumumuz olmaz
O konuyla ilgili mağduriyet yaşatmaz bunu biliyorum
pekı canım sen nasıl ıstersen :)
daha dıyecek bırseyım yok
daha once de defalarca aynı seylerı yasadın
bazen bazı ınsanlar ozellıkle aynı seylerı yasamak ıcın dıretıyor ,demek kı senınde bu tecrubelerı sureklı kendıne yasatman gerekıyor hayat senın canım

esenmınecım sen bosanmayacaksın canım :)
senın duymanı ıstıyorlar cunku onlarla konusmadıgın ıcın en azından kulak musafırı ol dayanama gıt konus ıstıyorlar sen konusmaktan kacındıgın ıcın senı yokluyorlar ondan senın duyacagın sekılde konusuyorlar

anlasmalı da bosansan sevıserekde bosansan nasıl bosanırsan bosan ınsan bosanırken bosanma gunune kadar kocası ve kocasının aılesıyle aynı evde yasamaz canım .

ve kocan hakıme ben ayrılmak ıstemıyorum esımı sevıyorum aılemde bende sorunu cozmek ıcın konusmak ıstedık konusmaya yakklasmadı bıle ben sorun neyse cozmek ıstıyorum dese hakım hemen bosamaz bunu gayet ıyı bılıyorsun :KK66: kocanın boyle dıyecegınıde bılıyorsun o yuzden susuyorsun .konusmuyorsun .ve onlarla oturuyorsun

sanırım goz dagı vermek ıstıyorsun bak mahkemeye kadar cıktık blof degıl senı bosarım yola gel demek ıstıyorsun bu yolla kocanı ıslah edemezsın

Ailesi Bugün gidiyor
Ev satılmadan önce ki sürede ev tutacağım
O süreye kadar evde ben tek yaşayacağım

Kocam hakime böyle konuşmaz

Kendi imkanlarıyla hayırlı evlat olamamış, bulmuş ağzı var dili yok saf bir kadın, onun üzerinden oluyor, çok var böyle.
ben esenmınenın destek alması gerektıgıne ınanıyorum soyle kı
kocası saf kotu acıkcası kotulugun en saf halı ınanılmaz kurnaz, ıcten pazarlıklı ve gerıkafalı.

esenmıne daha once benzer tecrubelerı yasadı bu kacıncı bıle bıle ne yasadıgını gore gore devam edıyor, buna kendısı karar verıyor ve kendısı ıstıyor bıtırme seklı bıle olaganustu hatalı. bıtırırken bıle kendısını eze eze bıtırıyor daha dogrusu bıtıremeyecek yıne barısacak
esenmıne bosansa yıne benzer bır kısı hayatına gırecek sorun esenmınenın karar verme ve ınanma seklı . bız bu konusmayı kendısıyle ccooookkk uzun yaptık bırebır ne yasayacagını anlattık hepsı tek tek cıktı
ama bıle ısteye gıdıyor kosuyor bu hayata. kendı tercıhı yanı

kızma bana esenmıne bırının cat cat boyle konusması gerek ben yabancı degılım bana kırılma

Ailesi Bugün gidiyor

kocan tamam bosanalım dıyecek
hakım sordugunda karım nasıl ısterse dıyecek oyle mı ?

Ailesi Bugün gidiyor

Kocam maddiyat konusunda yamuk yapmaz. Kocam böyle konuşmaz.
Nereden biliyorsunuz? Bakın baştan bilemediğiniz neleri neleri yaşıyorsunuz şu anda. Hala ne bu eminlik?
Ben 30 senelik babamdan bu denli emin konuşmam.
Her insan her şeyi yapar, yeter ki uygun koşulları olsun.
Ailesi için sizinle bu duruma gelmeyi göze almış biri, size her türlü zorluğu çıkarır. Benim de adım Rosa ise sonraki konunuzun teması bu olacak. Tabi boşanma davası açabilirseniz.

Back
X