Sizin hanımefendinin eşini de bu şekil aşağılamaya hakkınız yok,belki aralarındaki problemleri hallettiler,belki kadın boşanmayacak,boşanacağina bu kadar kesin gözüyle bakıp adamı aşağılayinca duruguzel hanımefendiyi savunmuş olmuyorsunuz bence birlikte olduğu çocuklarını babasını bu şekilde yermeniz çok da hoşuna gitmemiştirDurugüzel akıllı kadın, çok da doğurgan Maşaallah, bakmış doğurası var adam da iyi sevişiyor basmış nikahı, damızlık olarak seks objesi olarak kullanıyor adamı, işi bitince kullanılmış tuvalet kağıdı gibi atıp kaldığı yerden ilgi çekmeye adamların aklını almaya devam edecek. Aklı durugüzel de kalan adamlarda senin gibilere bakmayacak. Yalnızlıktan ölüm gibi korkan kim acaba bir dön de aynaya bak, kadının kimsesi olmasa Allah bağışlasın iki tane evladı var, ne yalnızlıktan korkması?
Sosyal sorumluluk kulüplerine koca bulmak için gidecekseniz hiç gitmeyinArkadaslar, genellikle calisan insanlarin gittigi, sosyal sorumluluk kulupleri tarzi yerler sizce nasil sevgili edinmek icin? Bu konuda deneyimleri olanlar veya duyumlari olanlar da yorum yapsa guzel olur
Okul süreçleri bitti yüksek lisans yapayım desem bölüm hemşirelik ordada erkek yok hsdjjdjdjdjjdjd nerden tutsam elimde kalıuor
Ben oralara koca bulmak icin gidecegim demedimSosyal sorumluluk kulüplerine koca bulmak için gidecekseniz hiç gitmeyin
Komşu teyzeye söyleyin o bulur birini
Hayır orda minaredenatbeni kinaye yapmış. Önceki üyenin mesajına istinaden. En kötü 2 çocuğu var, neden yalnızlıktan korksun demiş. Evlat başka bir şey. Ben ilk kızımı doğururken “en yakın arkadaşımı” doğurduğumu düşündüm. Onların büyüyüp genç bir kadın olacağı günleri iple çekiyorumSizin hanımefendinin eşini de bu şekil aşağılamaya hakkınız yok,belki aralarındaki problemleri hallettiler,belki kadın boşanmayacak,boşanacağina bu kadar kesin gözüyle bakıp adamı aşağılayinca duruguzel hanımefendiyi savunmuş olmuyorsunuz bence birlikte olduğu çocuklarını babasını bu şekilde yermeniz çok da hoşuna gitmemiştir
Böyle konuşmaya devam edin dua yerine geçsin ne diyim. Ağzımızdan çıkan ne kadar etkili halbuki. Siz kendinize kötü konuşursanız nasıl bir iyilik sizi bulabilir ki?Kesinlikle evet okulda bitti artık iyice imkansız gelmeye başladı şansıma üniversite dede Pandmei vurdu kimseyi bulamadık şimdide ev iş küçük bi hastanede çalışıyorum kimse yok nasıl olacaksa bu gönül işleri sevmeden sevilmeden göçüp gidecem
Ben hariç bizim hastane küçük ilçe herkes evliHemşireler sevgili bulmakta zorlanmıyor ki.
Peki hic sevme sevilme ask ihtiyaci duymadiniz miHayatımın bekar döneminde “nasıl sevgili bulayım” diye düşünmedim hiç. Birileri oldu veya olmadı.
Ben hariç bizim hastane küçük ilçe herkes evli
Sevilme ihtiyacı duymadım. Sevme ihtiyacı duyduğumda da sevdim zaten,o benim elimdePeki hic sevme sevilme ask ihtiyaci duymadiniz mi
Bulunmasina bulunur tabi, surada sokaktan cevirsen bir erkegi, hemen kabul eder.. Sonucta etraf da abaza dolu.. Ama gercekten 'sevgili' gercek ask bulmak kolay degil pek benceSevilme ihtiyacı duymadım. Sevme ihtiyacı duyduğumda da sevdim zaten,o benim elimde
Sevgilim de vardı çoğunlukla. Üniversitede hiç boş kalmadım. Mezun olduktan sonra da çalış et derken vaktim pek olmadı birkaç sene. Hiç eksiklik hissetmedim valla. Bana bu “koca nasıl bulunur?” “Sevgilim olması için napmalıyım?” Konuları çok garip geliyor açıkçası. Saçmalık yani sevgili isteyen her türlü bulur. Gerçek hayatta sevgili bulmak isteyip de bulamayan,evlenmek isteyip de evlenemeyen kimseyi tanımıyorum,çok da geniş bir çevrem var yani.
Ya o da göreceli. Gerçek aşk dediğiniz şeye zaten çoğu kişi inanmaz.Bulunmasina bulunur tabi, surada sokaktan cevirsen bir erkegi, hemen kabul eder.. Sonucta etraf da abaza dolu.. Ama gercekten 'sevgili' gercek ask bulmak kolay degil pek bence
Siz de mi universiteden sonra sevgili bulmanin zor oldugunu dusunuyorsunuzİnternetten,arkadaş aile çevresinden.okuldan bulamadıysan bunlardan biri başka türlü bulan az var.25 erken diyen olmuş ama arkadaş sevgili istiyor nesi erken?bende bir kız arkadaş var 28 yaşında kısmet illaki çıkar diye diye kızın 1 tane bile sevgilisi olmadı şu yaşa kadar.evlenmek için geç değil ama 20li yaşları boş geçmekte koyar insana.
Ya benim en anlamadigim durum, bir de su hanimlar, mesela ornek veriyorum, sevgili bulmak icin bir kursa gidince olacagi varsa da olmuyor
Yani asiri isteyince ve arayis icine girince sanki imkansizlasiyor bulmak.. Halbuki bulmayi cok isteyince cok ozen gosteriyorsun, her zamankinden daha ozenli bir sekilde susleniyorsun en basitinden
Ama dedigim gibi tuhaf bir sekilde imkansizlasiyor sanki
Bunun nedenini bilenler var midir
Rabbim o günleri de görmeyi nasip etsin İnşaallahHayır orda minaredenatbeni kinaye yapmış. Önceki üyenin mesajına istinaden. En kötü 2 çocuğu var, neden yalnızlıktan korksun demiş. Evlat başka bir şey. Ben ilk kızımı doğururken “en yakın arkadaşımı” doğurduğumu düşündüm. Onların büyüyüp genç bir kadın olacağı günleri iple çekiyorum
Durugüzelin benim tarafımdan savunulmaya ihtiyacı yokSizin hanımefendinin eşini de bu şekil aşağılamaya hakkınız yok,belki aralarındaki problemleri hallettiler,belki kadın boşanmayacak,boşanacağina bu kadar kesin gözüyle bakıp adamı aşağılayinca duruguzel hanımefendiyi savunmuş olmuyorsunuz bence birlikte olduğu çocuklarını babasını bu şekilde yermeniz çok da hoşuna gitmemiştir