Neden oyle diyorsunuz fotodaki kendisiyse bence yaptığı büyük basariHer konuda kendinizi övecek bir şey buluyorsunuz gerçekten çok gülünç
Bu yazdığınızı da komik bulup ifade bıraktım diye profilimi inceleyip eski yazdığım bir yazıya beğenmedim atmak nedir? Her yerdesiniz yaa herkesin dedikodusunu yapmışsınız burda bile günlerce profillerde konuşuldu rezil oldunuz hala insanlarla uğraşıp kendinizi yüceltmeye çalışıyorsunuz.Tuhaf bi durum.
Ferhans bağlamında okusanMilletvekiliyle mi olacaklardı allah aşkına.abartma sen de.etraf güzel kadın dolu.bir de herşey statü değil ki.
Şimdi konu sevgili bulmak mı zengin erkek bulmak mı? Benim çevre yolunda kapışıp tanıştığım adam Büyükçekmece marinasının sahibiydi. Benim altımda 320 coupe vardı. O Cls sürüyordu. Çin’de tanıştığım adam Çin’den ithal ürün getiriyordu. Bizim Türkiye’de fabrikamız var. Yani insanlarla tanıştığında zaten ortak bir paydan oluyor ki, dikkatini çekiyorsun. Hem o, hem ben girdiğimiz ortamlarda birbirimizi taşıyabiliyoruz.Ferhans bağlamında okusanCiRiLLA ya yazdım ben . Herkes sosyoekonomik seviyesine göre demek istedim . Keşke Türkçeyi Türkçe tecrübe etmesek
Ben suan 23um umarım ben de acilabilirim. Peki neler yaptınız? Ben işimi gücümü yerine oturttuktan sonra terapi alarak ise başlamayı düşünüyorum mesela.Ayy ben de öyle valla.ama insanın işler kesat olunca gerçekten çok umutsuz oluyor ben de öyleydim.ben de 26 yaşından sonra açıldım.bu bir tesadüf değil bence.kadınlar 26 yaşından sonra güzelleşiyor ve bir aura geliyor bence.kısaca ben de o yaşlarımdan nefret ediyorum.allahtan geçip gitti.ben de yaşadım birşeyler.
Şimdi konu sevgili bulmak mı zengin erkek bulmak mı? Benim çevre yolunda kapışıp tanıştığım adam Büyükçekmece marinasının sahibiydi. Benim altımda 320 coupe vardı. O Cls sürüyordu. Çin’de tanıştığım adam Çin’den ithal ürün getiriyordu. Bizim Türkiye’de fabrikamız var. Yani insanlarla tanıştığında zaten ortak bir paydan oluyor ki, dikkatini çekiyorsun. Hem o, hem ben girdiğimiz ortamlarda birbirimizi taşıyabiliyoruz.
Haklısınız öyle düşünmemem gerek. en son sevgilimle olacak diye düşünüyordum ve onu çok seviyordum ama nasip olmadı. şimdiyse geçen yıllarıma üzülüyorum. ya iş yerinden birini bulmak ya da birilerinin beni tanıştırması için çabalıyorum. çabalayınca olmuyor ama yine de deniyorumBöyle diyerek negatifi kendinize çekiyorsunuz. Yapmayın. Ben de gönlüme göre birini bulamadım ama lanet vs gibi negatif enerjili kelimeleri kullanmak insani daha da umutsuzlastiriyor
İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz. Biraz çabalayın biraz da akışına bırakın. Bekarlığın da tadını çıkartmak lazımHaklısınız öyle düşünmemem gerek. en son sevgilimle olacak diye düşünüyordum ve onu çok seviyordum ama nasip olmadı. şimdiyse geçen yıllarıma üzülüyorum. ya iş yerinden birini bulmak ya da birilerinin beni tanıştırması için çabalıyorum. çabalayınca olmuyor ama yine de deniyorum
Hep öyle derler doğru tabi amaç okulu okuyup diploma almak ama herşeyde diploma almakla bitmiyor insanın sevme sevilme ihtiyacı var.bomboş seneler geçince ne oluyor?sen maddi olarak bir yere varmış olsanda bir yanın eksik oluyor.Üniversiteye başlarken herkes bana "Okulunu oku boşver sevgiliyi." dediBenim de yaşım 24 henüz ciddi bir ilişkim olmadı. İstesem de olmadı. Üniversite hayatımızın yarısı zaten evden geçti.
Ben kendim buldum üniversiteden sonra bu konuda sorun yaşamadım ama çoğu insanın zorlandığını gördüm açıkcası.çünkü üniversitede bulan buluyor genelde.geri kalanda aile veya arkadaş çevresinde varsa buluyor hani tanıştırma vs gibi.onun dışında zaten çoğu insan iş hayatına geç atılıyor artık oradada genelde evli veya bir süredir sevgilisi olan tipler oluyor.mesela benim atandığım birimde herkes evli veya boşanmış çocuklu 2-3 bekar var onlarda kardeşim yaşında insanlar.Siz de mi universiteden sonra sevgili bulmanin zor oldugunu dusunuyorsunuz
Peki neden boyle dusunuyorsunuz
Benim cevremde de genelde boyle derler de, onun icin artik ben de boyle dusunmeye baslamistim.. O yuzden sordum
Bu eski konuya beğenmeme işini bana da bir üye yapmıştı zavallı gibi oluyorlarHer konuda kendinizi övecek bir şey buluyorsunuz gerçekten çok gülünç
Bu yazdığınızı da komik bulup ifade bıraktım diye profilimi inceleyip eski yazdığım bir yazıya beğenmedim atmak nedir? Her yerdesiniz yaa herkesin dedikodusunu yapmışsınız burda bile günlerce profillerde konuşuldu rezil oldunuz hala insanlarla uğraşıp kendinizi yüceltmeye çalışıyorsunuz.Tuhaf bi durum.
Sevgi de bir ihtiyaçtır ama insanlar bunu anlamıyorlar işte. Üniversitede biri olsun isterdim ama olmadı. Etrafimdaki herkes hem ailem hem arkadaşlarım herkes çok karışıyor aşk hayatıma. Özellikle ailem. Oturup kalkacakları dünür ariyorlarmis. Benim sevgim kimsenin umurunda değil. O kadar üzgünüm ki ne desem boş. Ama ailem yüzünden hep sevgi açlığı çektim ben.Hep öyle derler doğru tabi amaç okulu okuyup diploma almak ama herşeyde diploma almakla bitmiyor insanın sevme sevilme ihtiyacı var.bomboş seneler geçince ne oluyor?sen maddi olarak bir yere varmış olsanda bir yanın eksik oluyor.
Ya olur tabiki neden olmasin. Üniversite bitince insanın kısmeti mi kapanıyor ne oluyor böyle bir inanç mı var. Kütüphanede takılın, konferanslara katılın, kulüplere katılın, gezilere katılın farklı alanlardan insanlarla tanışmaya tanışın. Part time işe girin. Buralarda mutlaka birileri vardır gözünüze çarpar hoşlanırsınız, beğenirsiniz. Böyle böyle başlıyor ilişkiler.Sevgi de bir ihtiyaçtır ama insanlar bunu anlamıyorlar işte. Üniversitede biri olsun isterdim ama olmadı. Etrafimdaki herkes hem ailem hem arkadaşlarım herkes çok karışıyor aşk hayatıma. Özellikle ailem. Oturup kalkacakları dünür ariyorlarmis. Benim sevgim kimsenin umurunda değil. O kadar üzgünüm ki ne desem boş. Ama ailem yüzünden hep sevgi açlığı çektim ben.
Üniversite bitti ama yüksek lisans yaparken birileriyle tanışma şansı olur mu mesela?
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama en büyük sorun şu ki ben hep beni sevmeyen beğenmeyen kişilerden hoşlanıyorum. Bunun için terapi almam lazımYa olur tabiki neden olmasin. Üniversite bitince insanın kısmeti mi kapanıyor ne oluyor böyle bir inanç mı var. Kütüphanede takılın, konferanslara katılın, kulüplere katılın, gezilere katılın farklı alanlardan insanlarla tanışmaya tanışın. Part time işe girin. Buralarda mutlaka birileri vardır gözünüze çarpar hoşlanırsınız, beğenirsiniz. Böyle böyle başlıyor ilişkiler.
Hep diye bir şey yoktur elbet duygularınızın karşılıklı olacağı sizden hoşlanan insanlar da çıkacak karşınıza. Biz de çer çöpe denk geliyoruz insan hep mükemmel ilişkiler yaşayamıyor.Ben de sizin gibi düşünüyorum ama en büyük sorun şu ki ben hep beni sevmeyen beğenmeyen kişilerden hoşlanıyorum. Bunun için terapi almam lazım
Benim öyle değil maalesef. Ayrıca karşıma birisi çıksa bile ailemin beni sevdiğimle evlendirecegine dair inancım kalmadı artık.Hep diye bir şey yoktur elbet duygularınızın karşılıklı olacağı sizden hoşlanan insanlar da çıkacak karşınıza. Biz de çer çöpe denk geliyoruz insan hep mükemmel ilişkiler yaşayamıyor.
Sosyal hesaplardan niye uzak dursun kız bu devirde sosyal medyadan bulmayacak da nereden bulacakSosyal hesaplardan uzak dur. Sosyal ortamlara karış. Atandın diye hoop sevgili havadan gelecek değil. Senin sosyal beceri ve iletişimin ile alakalı bir şey. Atanmakla da hiç alakası yok. Atanmadan önce de çok sevgilim oldu atandıktan sonra da.
Bu sanırım çekim yasası dediğimiz şey. Mutluluklar dilerimkomik birşey söyliyim dua ederek. 35 yaşındayım iki senelik evliyim. Benim sevgilim bile olmamıştı. olmuştu denemez. Flörtün ötesine geçmez. Karşıma hiç alakam olmayan tipler çıktı. Bakımlı ve güzel biriyim ama 90 kiloyum. O yüzden ilk tercih değilim. zeki biriyim ve cool dururum hep. Hem ailemin hem kendi durumum baya iyi o yüzden de zordum. Bu kız bana bakmaz imajı hep var. 30 yaşında karar vermiştim ben galiba evlenemiycem bari evlat edineyim, bir çocuğun hayatı kurtulsun diye. 35 yaşına kadar evlenemezsem diye kendime hedef koydum. İmkansızlık seviyesini anlatmaya çalışıyorum.
gelelim ne yaptığıma. Bir kağıda bir erkekte ne bekliyorsam yazdım. sarışın, hobisi olsun, mesleği olsun, başarılı olsun, bakımlı olsun v.s. o zaman ramazandı gerçi ama her gece benzer bir saatte, aynı köşeye geçip , önce hayal ettim sonra dua ettim. Kuran okumayı bilirim. hayal kurdum, kuran okudum, dua ettim. Dini görüşünü bilemem o yüzden kuranı atlayabilirsin tabi. İnandığın kavrama göre düşün. 3 ay sonra alakasız bir yerde iş teklifi aldım ve orda eşimi buldum, dene bence birşey kaybetmezsin. Manifest, dua, ismini sen koy.
Müge anlı izlemiyorsun herhalde.Sosyal hesaplardan niye uzak dursun kız bu devirde sosyal medyadan bulmayacak da nereden bulacaksapığı manyağı da ayırt eder herhalde 25 yaşında
Bir arkadaşım sosyal medyadan tanıştığı biriyle 5,5 senedir beraber. Biraz da şans işi benceMüge anlı izlemiyorsun herhalde.Milletin başına ne geliyorsa sosyal hesaplardan geliyor.