Ben eşimle sosyal medyadan tanıştık ama ortak akraba arkadaş vardı ondan dolayı güven oluştu yoksa cesaret edemezdim. Yine birilerinin vasıtası daha iyi oluyorBaşlıkta da olduğu gibi sorum bu konuda başarılı kızlara yaşım 25 yalnız olmaktan çok sıkıldım
Olmayınca olmuyor. Oralara gidince de olmuyor25 yaş için çok erken bir soru bence bu , farklı ortamlar kütüphane spor gezilerde arkadaş ortamlarında karşına seninde sevebileceğin biri çıkar illa ki
Evet olmuyor işe girince olur dedik sabrettik atandım hala yokOlmayınca olmuyor. Oralara gidince de olmuyor
25 e kadar hiç bi şey yok ortada en güzel yaşlar yalnız geçti devamı ne olacak acaba25 yaş için çok erken bir soru bence bu , farklı ortamlar kütüphane spor gezilerde arkadaş ortamlarında karşına seninde sevebileceğin biri çıkar illa ki
Nasıl olacaksa artık kaldık yapayalnızSosyal medyadan yazmıştı cevap verdim bir hafta sonra buluştuk 7 yıl sevgililik sürecinden sonra evlendimama bir güven unsuru olması lazım aynı üniversitede okuyormuşuz bir de herkesin bildiği bir yerde çalışıyordu ona güvenerek tanışmak istedim yoksa rastgele birisi ya da farklı şehir vs. olmaz diye düşünüyorum
Sosyal ortam öneriniz nedirSosyal hesaplardan uzak dur. Sosyal ortamlara karış. Atandın diye hoop sevgili havadan gelecek değil. Senin sosyal beceri ve iletişimin ile alakalı bir şey. Atanmakla da hiç alakası yok. Atanmadan önce de çok sevgilim oldu atandıktan sonra da.
Kendimden örnek vereyim hocalarımızdan bir tanesi koro açtı okul çıkışı ona gidiyorum ayriyeten yarın kahvaltı etkinliği var. Katılacağımı belirttim. Etkinliklerin çoğunu kaçırmam. Ama şunu ilave edeyim sevgili bulmak için değil kafa dağıtmak için gidiyorum ayriyeten çevrem genişliyor. Tanınmak ve sevilmek önemli.Sosyal ortam öneriniz nedir
Netten hangi platformdan acabaBiz internetten tanıştık.
Arkadaş ortamında tanıştığım kişi de (ilk birkaç yıl arkadaş kaldık sonra sevgili olduk) oldu mahvetti beni maddi manevi.
Nereden ne çıkacağı belli olmuyor yani sen neti de bir dene
Son dönemler de Tik-Tok tan tanışan ileri de dönük birliktelik yaşamak isteyen insanlar popülerNetten hangi platformdan acaba