Nasıl sevgili buluyorsunuz

Başlıkta da olduğu gibi sorum bu konuda başarılı kızlara yaşım 25 yalnız olmaktan çok sıkıldım
Ben eşimle sosyal medyadan tanıştık ama ortak akraba arkadaş vardı ondan dolayı güven oluştu yoksa cesaret edemezdim. Yine birilerinin vasıtası daha iyi oluyor

25 yaş için çok erken bir soru bence bu , farklı ortamlar kütüphane spor gezilerde arkadaş ortamlarında karşına seninde sevebileceğin biri çıkar illa ki

Sosyal medyadan yazmıştı cevap verdim bir hafta sonra buluştuk 7 yıl sevgililik sürecinden sonra evlendim ama bir güven unsuru olması lazım aynı üniversitede okuyormuşuz bir de herkesin bildiği bir yerde çalışıyordu ona güvenerek tanışmak istedim yoksa rastgele birisi ya da farklı şehir vs. olmaz diye düşünüyorum

Nasıl olacaksa artık kaldık yapayalnız

Sosyal ortam öneriniz nedir
Kendimden örnek vereyim hocalarımızdan bir tanesi koro açtı okul çıkışı ona gidiyorum ayriyeten yarın kahvaltı etkinliği var. Katılacağımı belirttim. Etkinliklerin çoğunu kaçırmam. Ama şunu ilave edeyim sevgili bulmak için değil kafa dağıtmak için gidiyorum ayriyeten çevrem genişliyor. Tanınmak ve sevilmek önemli.

Biz internetten tanıştık.
Arkadaş ortamında tanıştığım kişi de (ilk birkaç yıl arkadaş kaldık sonra sevgili olduk) oldu mahvetti beni maddi manevi.
Nereden ne çıkacağı belli olmuyor yani sen neti de bir dene

Netten hangi platformdan acaba

Üniversitede aynı sınıftaydık. 21 yaşındaydım.
Yoksa zaten muhtemelen 30 a gelip hala bulamamış olurdum öyle becerim hiç yok genelde beni sevmeyenlerden hoşlanırdım ünide tutturdum karşılıklı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…