Nasıl sevgili buluyorsunuz

O kadar çok pipisi olsun karnımı doyursun pembik koltuklarım olsun diye evlenen varki, kime ne anlatacaksın
Evlenince zafer kazanıyorlar, hayattaki tek amaçları evlilik olan insanlar seçim mi yapıyorlar sanki yooo, işsiz güçsüz renksiz de olsa itin kopuğun teki de olsa farketmiyor onlar için, oyüzden sen hangi tecrübeni anlatırsan anlat boş, okadar imkansız ki onlar için böyle hayatlar ve tam kıskançlık sebebi
Benim de amca abi diye hitap ettiğim aile dostlarımı tv lerden gazetelerden tanıyorlar, birkaç kez lafı geçti hemen bir aşağılama inanmama hakaret….sanki onlar insan üstü varlıklar da ben zavallı bir ölümlü….türkiye nin en başarılı en meşhur en zengin yüksek mimarıyla bizim evde karşılıklı sarımsaklı yoğurtlu makarna yerken çorabındaki yırtıktan çıkan ayak parmağıyla gözgöze geldim ya. Neyse boşver hep aynı terane….
Bebişler nasıl

Arkadaslar, genellikle calisan insanlarin gittigi, sosyal sorumluluk kulupleri tarzi yerler sizce nasil sevgili edinmek icin? Bu konuda deneyimleri olanlar veya duyumlari olanlar da yorum yapsa guzel olur
Bu amaçla bir şeye lütfen katılmayın, insanlara iyilik için , kendinizi geliştirmek için katılın. Bir şeyler denk gelir olursa olur yani

Başlıkta da olduğu gibi sorum bu konuda başarılı kızlara yaşım 25 yalnız olmaktan çok sıkıldım
Internetten pek tanismayi sevmem bi kere denedim daha denemem aile yapisi bana uygun degil diye resti cektim o kadar takti bana Allah korusun ya unutuldum..
Aura meselesi olabilir diye düsünüyorum 3 sene önce hayatima biri girdi iste. Islerimi hallediyordum sonra biriyle bakistik gözlerin ne kadar güzelmis demesi derken az bucuk sohbet vs ilerledik . O gün bugundür devam..
kuzum yasin cok genc ya disari cik cafelere git orda otur ders calis ne bileyim kitap oku, bazen üniversitenin kütüphaneye de git üniversiteliysen cevre kurarsin.. netten tanismanizi pek tavsiye etmem tamamen kumardan farksiz. Belki farkli kisi cikarsa sandigin gibi degilse ne yapacaksin bosa gecen zamanini geri alamazsin

Her konuda kendinizi övecek bir şey buluyorsunuz gerçekten çok gülünç
Bu yazdığınızı da komik bulup ifade bıraktım diye profilimi inceleyip eski yazdığım bir yazıya beğenmedim atmak nedir? Her yerdesiniz yaa herkesin dedikodusunu yapmışsınız burda bile günlerce profillerde konuşuldu rezil oldunuz hala insanlarla uğraşıp kendinizi yüceltmeye çalışıyorsunuz. Tuhaf bi durum.

Son düzenleme:
Ne güzel ya bize nasip olmaz biz lanetlenmişiz
valla ben de lanetlendim. 30'larımdayım. saçma insanlar denk gelmişti bana şimdi de umudumu kestim gibi. internetten ya da uzak mesafe ise olmuyor. benim istediğim beni istemiyor, istemediklerim beni istiyor durumu. kaldı ki düzgün birini bulmak çok zor

Ben sizlere hic kotu yorum yapmadim ama şöyle soyleyeyim bence olay aslinda taniyor olmak, ulaşiyor olmak değil. Sanki bu kişilerle hic alakasi yokta kendi guzelligiyle, enerjisiyle dikkat cekip tanismis gibi anlatmak. Tabi ki tanir cunku aile, iş ortak baglantilari belli bir maddi durum var.

Ben güzel kadinim, gorunum olarakta melez biriyim ortalamaya göre biraz farkli gorunuyor olabilirim (saç baş göz rengi yüz)
Ama bahsedilen tv ve gazetelerdeki kişilerle tanisacak param da işim de yok. Ailemin de oyle baglantilari cevresi yok. Tanisma icin de bir çabam olmadi o ayri ama.boyle yani bu isler.

Bunda komik olan ne? Alaycı bir tavır hissettim de. Bir erkeğin dikkatini çekmek için manken mi olmam mı gerekiyor? Enerjisiz olduğum kanısına nerden vardın? Allah’a şükür gayette karizmam vardır. Benim eski erkek arkadaşlarımdan biri Alphan Manas’tı. Boşandığı kadın eski Türkiye güzeliydi. Ama Alphan demek ki bende de bir şey buldu ki 6 ay ilişki yaşadık ve ben bıraktım.
Evet benim sosyo-ekonomik imkanlarım sayesinde zaten bahsi geçen insanlarla aynı ortamlarda bulunmam zor olmuyor.

Üniversiteye başlarken herkes bana "Okulunu oku boşver sevgiliyi." dedi Benim de yaşım 24 henüz ciddi bir ilişkim olmadı. İstesem de olmadı. Üniversite hayatımızın yarısı zaten evden geçti.

Böyle diyerek negatifi kendinize çekiyorsunuz. Yapmayın. Ben de gönlüme göre birini bulamadım ama lanet vs gibi negatif enerjili kelimeleri kullanmak insani daha da umutsuzlastiriyor

Enerjisizsiniz demedim ama olay SADECE enerjiymiş gibi geciyor anlatirken diyorum. Aslinda sizin için o insanlarla bir arada bulunmak, konuşmak normal bir şey.
Buradaki ana durum sosyo-ekonomik imkanlar cevre.
Yoksa ne güzeller var taninmayan, belli cevre ve ekonomik durum icinde gelişiyor bunlar.

Ben ilişkiye kapalıydım baya. Çalıştığım yerdeki erkeklerin her kıza yazdığını gördükçe soğuyodum. Kedim sayesinde eşimle tanıştık. İyi ki diyorum o minik tüylü antidepresan hayatımda. Bazen ona diyorum nelere sebep oldun

Öyle o kadar güzel öğretmen arkadaşlarım var ki maşallah dediğim ama en fazla mühendis vs eşleri . Çevreleri daha farklı olsa kimlerle birlikte olabilerlerdi .

Ayy ben de öyle valla.ama insanın işler kesat olunca gerçekten çok umutsuz oluyor ben de öyleydim.ben de 26 yaşından sonra açıldım.bu bir tesadüf değil bence.kadınlar 26 yaşından sonra güzelleşiyor ve bir aura geliyor bence.kısaca ben de o yaşlarımdan nefret ediyorum.allahtan geçip gitti.ben de yaşadım birşeyler.

Öyle o kadar güzel öğretmen arkadaşlarım var ki maşallah dediğim ama en fazla mühendis vs eşleri . Çevreleri daha farklı olsa kimlerle birlikte olabilerlerdi .
Milletvekiliyle mi olacaklardı allah aşkına.abartma sen de.etraf güzel kadın dolu.bir de herşey statü değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…