- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
O kadar çok pipisi olsun karnımı doyursun pembik koltuklarım olsun diye evlenen varki, kime ne anlatacaksınAllah’tan sen gibi bana karşı objektif olanlar var sitedebu sitede en çok linçlenen üyelerden biriyim. çok ağır şeylerde söylediler evliliğim hakkında. Şimdi ben yaşadığım bir şeyi inanmazlar diye yaşamamış mı varsayayım? İşsiz gücsüz, renksiz bir insan olsa niye evleneyim. Bir kere fotograflarımızı da atmıştım. Biz çocuklarımız doğana kadar çok mutlu ve romantik bir çifttik. Ne olduysa çocuklardan sonra oldu. Eski ilişkilerim de gerçek. Bir kaçı medyatik. Bunun sağlamasını nasıl yapalım. İnanmayanlara isimlerini vereyim, mesaj atsınlar siz bir dönem sevgili oldunuz mı diye.
Bu amaçla bir şeye lütfen katılmayın, insanlara iyilik için , kendinizi geliştirmek için katılın. Bir şeyler denk gelir olursa olur yaniArkadaslar, genellikle calisan insanlarin gittigi, sosyal sorumluluk kulupleri tarzi yerler sizce nasil sevgili edinmek icin? Bu konuda deneyimleri olanlar veya duyumlari olanlar da yorum yapsa guzel olur
Internetten pek tanismayi sevmem bi kere denedim daha denemem aile yapisi bana uygun degil diye resti cektim o kadar takti bana Allah korusun ya unutuldum..Başlıkta da olduğu gibi sorum bu konuda başarılı kızlara yaşım 25 yalnız olmaktan çok sıkıldım
Her konuda kendinizi övecek bir şey buluyorsunuz gerçekten çok gülünçErkeklerin ilgi duyduğu şeyler hakkında bilgi sahibi olacaksın. bu seninde ne tarz bir erkek istediğinle alakalı. Futbolsa futbol, siyasetse siyaset, iş dünyasıysa iş dünyası, arabalarsa arabalar. Ama muhakkak karşındaki erkeğin ilgisini çekebileceğin fikirlerin olacak.
mesela ben standart Türk kadını formatındayım. Ama bir erkekle yarım saat vakit geçireyim, aklında kalırım. şu bana bakmaz diyebileceğim Hacı sabancı, ali koç filan olur anca. O yüzden best model sevgilimde oldu, iddiayı türkiyeye getiren iş adamı sevgilimde oldu. Özgüvenle alakalı.
O kadar kendini sevmeyen negatif bir insan izlenimi veriyorsun ki mesajlardan sırf bu yüzden bile olmaz. Kaç yaşındasın daha gez,toz eğlen ve en önemlisi kendini sevNe güzel ya bize nasip olmaz biz lanetlenmişiz
valla ben de lanetlendim. 30'larımdayım. saçma insanlar denk gelmişti bana şimdi de umudumu kestim gibi. internetten ya da uzak mesafe ise olmuyor. benim istediğim beni istemiyor, istemediklerim beni istiyor durumu. kaldı ki düzgün birini bulmak çok zorNe güzel ya bize nasip olmaz biz lanetlenmişiz
Çünkü lütfen beni bulsunlar Allahım diye yalvarırcasina ve çaresizce bekliyorsun. Biraz kendinle kalmayı öğren . O zaman olacak .O adamlar bizi neden bulmuyor
sen hangi tecrübeni anlatırsan anlat boş, okadar imkansız ki onlar için böyle hayatlar ve tam kıskançlık sebebi
Benim de amca abi diye hitap ettiğim aile dostlarımı tv lerden gazetelerden tanıyorlar, birkaç kez lafı geçti hemen bir aşağılama inanmama hakaret….sanki onlar insan üstü varlıklar da ben zavallı bir ölümlü….türkiye nin en başarılı en meşhur en zengin yüksek mimarıyla bizim evde karşılıklı sarımsaklı yoğurtlu makarna yerken çorabındaki yırtıktan çıkan ayak parmağıyla gözgöze geldim ya. Neyse
Ben düşünüyorum ?Hayatımın bekar döneminde “nasıl sevgili bulayım” diye düşünmedim hiç. Birileri oldu veya olmadı.
Bunda komik olan ne? Alaycı bir tavır hissettim de. Bir erkeğin dikkatini çekmek için manken mi olmam mı gerekiyor? Enerjisiz olduğum kanısına nerden vardın? Allah’a şükür gayette karizmam vardır. Benim eski erkek arkadaşlarımdan biri Alphan Manas’tı. Boşandığı kadın eski Türkiye güzeliydi. Ama Alphan demek ki bende de bir şey buldu ki 6 ay ilişki yaşadık ve ben bıraktım.Ben sizlere hic kotu yorum yapmadim ama şöyle soyleyeyim bence olay aslinda taniyor olmak, ulaşiyor olmak değil. Sanki bu kişilerle hic alakasi yokta kendi guzelligiyle, enerjisiyle dikkat cekip tanismis gibi anlatmak.Tabi ki tanir cunku aile, iş ortak baglantilari belli bir maddi durum var.
Ben güzel kadinim, gorunum olarakta melez biriyim ortalamaya göre biraz farkli gorunuyor olabilirim (saç baş göz rengi yüz)
Ama bahsedilen tv ve gazetelerdeki kişilerle tanisacak param da işim de yok. Ailemin de oyle baglantilari cevresi yok. Tanisma icin de bir çabam olmadi o ayri ama.boyle yani bu isler.
Sokaktan çevirip soracak haliniz yok herhalde. Ya da var mı?Ben düşünüyorum ?
Üniversiteye başlarken herkes bana "Okulunu oku boşver sevgiliyi." dediİnternetten,arkadaş aile çevresinden.okuldan bulamadıysan bunlardan biri başka türlü bulan az var.25 erken diyen olmuş ama arkadaş sevgili istiyor nesi erken?bende bir kız arkadaş var 28 yaşında kısmet illaki çıkar diye diye kızın 1 tane bile sevgilisi olmadı şu yaşa kadar.evlenmek için geç değil ama 20li yaşları boş geçmekte koyar insana.
Böyle diyerek negatifi kendinize çekiyorsunuz. Yapmayın. Ben de gönlüme göre birini bulamadım ama lanet vs gibi negatif enerjili kelimeleri kullanmak insani daha da umutsuzlastiriyorvalla ben de lanetlendim. 30'larımdayım. saçma insanlar denk gelmişti bana şimdi de umudumu kestim gibi. internetten ya da uzak mesafe ise olmuyor. benim istediğim beni istemiyor, istemediklerim beni istiyor durumu. kaldı ki düzgün birini bulmak çok zor
Bunda komik olan ne? Alaycı bir tavır hissettim de. Bir erkeğin dikkatini çekmek için manken mi olmam mı gerekiyor? Enerjisiz olduğum kanısına nerden vardın? Allah’a şükür gayette karizmam vardır. Benim eski erkek arkadaşlarımdan biri Alphan Manas’tı. Boşandığı kadın eski Türkiye güzeliydi. Ama Alphan demek ki bende de bir şey buldu ki 6 ay ilişki yaşadık ve ben bıraktım.
Evet benim sosyo-ekonomik imkanlarım sayesinde zaten bahsi geçen insanlarla aynı ortamlarda bulunmam zor olmuyor.
Öyle o kadar güzel öğretmen arkadaşlarım var ki maşallah dediğim ama en fazla mühendis vs eşleri . Çevreleri daha farklı olsa kimlerle birlikte olabilerlerdi .Enerjisizsiniz demedim ama olay SADECE enerjiymiş gibi geciyor anlatirken diyorum. Aslinda sizin için o insanlarla bir arada bulunmak, konuşmak normal bir şey.
Buradaki ana durum sosyo-ekonomik imkanlar ve cevre.
Yoksa ne güzeller var taninmayan, belli cevre ve ekonomik durum icinde gelişiyor bunlar.
Öyle o kadar güzel öğretmen arkadaşlarım var ki maşallah dediğim ama en fazla mühendis vs eşleri . Çevreleri daha farklı olsa kimlerle birlikte olabilerlerdi .
Ayy ben de öyle valla.ama insanın işler kesat olunca gerçekten çok umutsuz oluyor ben de öyleydim.ben de 26 yaşından sonra açıldım.bu bir tesadüf değil bence.kadınlar 26 yaşından sonra güzelleşiyor ve bir aura geliyor bence.kısaca ben de o yaşlarımdan nefret ediyorum.allahtan geçip gitti.ben de yaşadım birşeyler.Bence üniversite çağinda edinilen ilişkiler uzun süreli olmuyor. Daha kendini tanımayan iki toy insan. Sadece takılmalık bir iliski var. Ha evliliğe götürenler çok mutlu olanlar da var yok değil ama bir kismi da daha hayatı görmeden tek bir kişi tanıdığı için sonrasinda pisman oluyor. Burada bile okuyoruz eşimle çok genç evlendik simdi gözü dışarda tüm kadinlara zarf atıyor diye.
Ben sağlıklı ilişkilerin kişilerin tam olarak ayakları yere bastığı zaman başladığını düşünüyorum. Bu da iş hayatına girince insanlarla ilişki kurmaya başlayınca oluyor.
Ben 33 yaşındayım sizlerden daha umutluyum. 24-25 yaşında bu neyin karamsarlığı allasen. Flörtlerimin çoğunu 26'dan sonra falan tanıdım.
Milletvekiliyle mi olacaklardı allah aşkına.abartma sen de.etraf güzel kadın dolu.bir de herşey statü değil ki.Öyle o kadar güzel öğretmen arkadaşlarım var ki maşallah dediğim ama en fazla mühendis vs eşleri . Çevreleri daha farklı olsa kimlerle birlikte olabilerlerdi .