- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
O kadar çok pipisi olsun karnımı doyursun pembik koltuklarım olsun diye evlenen varki, kime ne anlatacaksınAllah’tan sen gibi bana karşı objektif olanlar var sitede bu sitede en çok linçlenen üyelerden biriyim. çok ağır şeylerde söylediler evliliğim hakkında. Şimdi ben yaşadığım bir şeyi inanmazlar diye yaşamamış mı varsayayım? İşsiz gücsüz, renksiz bir insan olsa niye evleneyim. Bir kere fotograflarımızı da atmıştım. Biz çocuklarımız doğana kadar çok mutlu ve romantik bir çifttik. Ne olduysa çocuklardan sonra oldu. Eski ilişkilerim de gerçek. Bir kaçı medyatik. Bunun sağlamasını nasıl yapalım. İnanmayanlara isimlerini vereyim, mesaj atsınlar siz bir dönem sevgili oldunuz mı diye.
Evlenince zafer kazanıyorlar, hayattaki tek amaçları evlilik olan insanlar seçim mi yapıyorlar sanki yooo, işsiz güçsüz renksiz de olsa itin kopuğun teki de olsa farketmiyor onlar için, oyüzden sen hangi tecrübeni anlatırsan anlat boş, okadar imkansız ki onlar için böyle hayatlar ve tam kıskançlık sebebi
Benim de amca abi diye hitap ettiğim aile dostlarımı tv lerden gazetelerden tanıyorlar, birkaç kez lafı geçti hemen bir aşağılama inanmama hakaret….sanki onlar insan üstü varlıklar da ben zavallı bir ölümlü….türkiye nin en başarılı en meşhur en zengin yüksek mimarıyla bizim evde karşılıklı sarımsaklı yoğurtlu makarna yerken çorabındaki yırtıktan çıkan ayak parmağıyla gözgöze geldim ya. Neyse boşver hep aynı terane….
Bebişler nasıl