- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Ama onların seçimleri de tuhaf kiMüge anlı izlemiyorsun herhalde.Milletin başına ne geliyorsa sosyal hesaplardan geliyor.
Eşimle ben de netten tanıştım , gayet ikimiz de nromalizBir arkadaşım sosyal medyadan tanıştığı biriyle 5,5 senedir beraber. Biraz da şans işi benceÇok dikkatli olunursa oradan da güzel insanlarla tanisilabilir
Mutluluklar dilerimEşimle ben de netten tanıştım , gayet ikimiz de nromaliz
Ben iki eşimle de internet üzerinden tanıştımBir arkadaşım sosyal medyadan tanıştığı biriyle 5,5 senedir beraber. Biraz da şans işi benceÇok dikkatli olunursa oradan da güzel insanlarla tanisilabilir
Kesinlikle peki aynı okulda okuduğumuz birini ekleyerek tanışmak mantıklı olur mu?Ben iki eşimle de internet üzerinden tanıştımİlk eşimle tanıştığımda Msn diye program vardı. Sene 1999’du. o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. Evin telefonundan bağlanıyorduk. Genelde Üniversiteli gençler kullanıyordu ve rumuzlarımız vardı. İkinci eşimle Facebook’ta birbirimizi eklemişiz. Ortak arkadaşlarımlz varmış. 2019 senesi o da. Aradan geçen 20 senede internet yaygınlaştı. Sosyal medya çıktı. Biraz nasip işi bu.
İzlemiyorum da haberim var olan bitendenMüge anlı izlemiyorsun herhalde.Milletin başına ne geliyorsa sosyal hesaplardan geliyor.
Evet olmuyor işe girince olur dedik sabrettik atandım hala yok
Valla ben 38 yaşındayım. Ben de bulamadım.
Benim sevdiklerim beni sevmedi, beni sevenleri de ben istemedim. Bakalım bu döngü ne zaman kırılacak...
Durup durup yazıyorsun çok kafaya takmışsın.rahat olmadan olmaz.neden bazı insanlar yalnızlığa mahkum ediliyor istediği halde verilmiyor sevilme hakkı
Bazen de kendini çok beğenip dışarı çıkıyorsun hafif dekolte giyiyorsun mesela.diyorsun herkes bana bakacak.faxla bakan olmuyor ama en paspal hiç aklında ilgi çekmek yokken bakıyorsun daha fazla ilgi çekiyorsun.bu da bir örnek.enerjiyi serbest bırakmak lazım işte.dünyanın böyle bir kuralı gar.herşeyin de bir açıklaması yok.Ya benim en anlamadigim durum, bir de su hanimlar, mesela ornek veriyorum, sevgili bulmak icin bir kursa gidince olacagi varsa da olmuyor
Yani asiri isteyince ve arayis icine girince sanki imkansizlasiyor bulmak.. Halbuki bulmayi cok isteyince cok ozen gosteriyorsun, her zamankinden daha ozenli bir sekilde susleniyorsun en basitinden
Ama dedigim gibi tuhaf bir sekilde imkansizlasiyor sanki
Bunun nedenini bilenler var midir
Bende de aynı durum yaşandı.26 ya kadar elimde neredeyse hiçbir şey yoktu.bence bunun nedeni 25 yaşlarından sonra kadınların yüzü, bedeni oturuyor, güzelleşiyor.ergenlik tombişliği falan gitmiş oluyor.vücut şekilleniyor.para kazanmaya başlayınca güzellik salonlarına falan gitmeye başlıuorsun.eee iş hayatının, hayata karışmanin özgüveni de geliyor.gençlik hırsları, kavgaları diniyor.hem daha güzel hem daha mutlu, huzurlu, hem daha hayatın içinde biri olmaya başladığın için makus talihin de değişmeye başlıyor.Bence üniversite çağinda edinilen ilişkiler uzun süreli olmuyor. Daha kendini tanımayan iki toy insan. Sadece takılmalık bir iliski var. Ha evliliğe götürenler çok mutlu olanlar da var yok değil ama bir kismi da daha hayatı görmeden tek bir kişi tanıdığı için sonrasinda pisman oluyor. Burada bile okuyoruz eşimle çok genç evlendik simdi gözü dışarda tüm kadinlara zarf atıyor diye.
Ben sağlıklı ilişkilerin kişilerin tam olarak ayakları yere bastığı zaman başladığını düşünüyorum. Bu da iş hayatına girince insanlarla ilişki kurmaya başlayınca oluyor.
Ben 33 yaşındayım sizlerden daha umutluyum. 24-25 yaşında bu neyin karamsarlığı allasen. Flörtlerimin çoğunu 26'dan sonra falan tanıdım.