Nasıl sevgili buluyorsunuz

Bir arkadaşım sosyal medyadan tanıştığı biriyle 5,5 senedir beraber. Biraz da şans işi bence Çok dikkatli olunursa oradan da güzel insanlarla tanisilabilir
Ben iki eşimle de internet üzerinden tanıştım İlk eşimle tanıştığımda Msn diye program vardı. Sene 1999’du. o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. Evin telefonundan bağlanıyorduk. Genelde Üniversiteli gençler kullanıyordu ve rumuzlarımız vardı. İkinci eşimle Facebook’ta birbirimizi eklemişiz. Ortak arkadaşlarımlz varmış. 2019 senesi o da. Aradan geçen 20 senede internet yaygınlaştı. Sosyal medya çıktı. Biraz nasip işi bu.

Kesinlikle peki aynı okulda okuduğumuz birini ekleyerek tanışmak mantıklı olur mu?

Müge anlı izlemiyorsun herhalde. Milletin başına ne geliyorsa sosyal hesaplardan geliyor.
İzlemiyorum da haberim var olan bitenden yapacak olan ya da başına bir iş alacak kadar saf olan için sosyal medya olmazsa yan komşu, yan komşu yoksa arkadaşının kocasi, o da yoksa kuzenden falan bir sekilde geliyor gelmekte olan oraya bakarsak aşk meşk konularını toptan kapatıp üstüne kilit vurup insan içine çıkmamak gerek

Arayan belasını da bulur mevlasını da arama akışa müdahale ettiğin için olmaz bak ilk ve son ilişkim de aldatıldım ondan başka elime erkek eli değmemişti ama aldattı daha doğrusu aldatma değildi ben inanmıştım şerefsizliğine ondan sonra erkeklerden buz gibi soğudum ve öncesinde arardım senin gibi enerjimi geri çektim ve olmadığı kadar çok kısmetim açıldı ama şimdi de ben istemiyorum maalesef sabret Allah geciktiriyorsa güzelliştirdiği içindir

Bazen de kendini çok beğenip dışarı çıkıyorsun hafif dekolte giyiyorsun mesela.diyorsun herkes bana bakacak.faxla bakan olmuyor ama en paspal hiç aklında ilgi çekmek yokken bakıyorsun daha fazla ilgi çekiyorsun.bu da bir örnek.enerjiyi serbest bırakmak lazım işte.dünyanın böyle bir kuralı gar.herşeyin de bir açıklaması yok.

Bende de aynı durum yaşandı.26 ya kadar elimde neredeyse hiçbir şey yoktu.bence bunun nedeni 25 yaşlarından sonra kadınların yüzü, bedeni oturuyor, güzelleşiyor.ergenlik tombişliği falan gitmiş oluyor.vücut şekilleniyor.para kazanmaya başlayınca güzellik salonlarına falan gitmeye başlıuorsun.eee iş hayatının, hayata karışmanin özgüveni de geliyor.gençlik hırsları, kavgaları diniyor.hem daha güzel hem daha mutlu, huzurlu, hem daha hayatın içinde biri olmaya başladığın için makus talihin de değişmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…