Nasıl para arttirabilirim

Siz dikkat etmişsinizdir ama kozmetik mağazalarının önce bindirim sonra indirim yaptığı da çok oluyor. Online kozmetik siteleri var. Onlar bana daha uygun geliyor. Bir bakın derim

Siz dikkat etmişsinizdir ama kozmetik mağazalarının önce bindirim sonra indirim yaptığı da çok oluyor. Online kozmetik siteleri var. Onlar bana daha uygun geliyor. Bir bakın derim
Güvenilir hangi siteler var
Gerçek ürünler satan ve uygun fiyatlı
Özelden yazar mısınız rica etsem

Ben bogazimdan kismiyorum, ama ozellikle dikkat ettigim bisey varki mevsiminde sebze meyve tuketmek. Yazdan domates konservesi yapiyoruz. Kis gunu hormonlu domateslere 7 8 kat fiyat vermem. Yine meyve bolken recel ve meyvesuyu hazirliyorum. Asitli icecekler tuketmiyorum. Gelen misafirlerime ev yapimi meyve suyu ikram ediyorum herkesin hosuna gidiyor. Bezelye konserve almaktansa yazin bolken buzluga atiyorum hem yemegi hemde garnitur olarak kullaniyorum.

Teşekkürler.
Markalarım belli,bu sebeple fiyatlarına hakimim aslına bakarsanız. Mesela organix kullanıyorum şampuan ve krem,23 liraya aldım en son indirimden ki 45-50 lira civarı fiyatı,bundan daha uyguna satılmaz diye düşünüyorum. Ha muhakkak vardır satan ama bilinmeyen sitelerden ve satıcılardan almıyorum ,son kullanma tarihleri geçmiş ürünleri satabiliyorlar, tarih yazan o kısmı silip. Arkadaşımın başına geldi,şahit oldum birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…