- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
Yatak odasında bir yere kaldirabilirim sonra hesabıma yatiririm en kotu ihtimalle ayda 100 TL koysam 1200 az para mı nerdeyse bir asgari ücret kimi aileler bu para ile geçiniyor malesefAllah yardimciniz olsun cuzdanda para biriktirmeyin yani kendinize ya bir kumbara yda bir kucuk canta gibi bisey ayarlayin 3 5 ne birikirse elinize atin oraya vede ortaya koymayın ortada olursa heleki cuzdanda olunca harcaniyo para. Yatak odasinda biyerlere kaldirin kavanozdada biriktire bilirsiniz
evet canimm mesela benim esim 1500 aliyor ve bebegimiz olacak allah herkesn yardimcisi olsun hayat zor birde ustune borc oluncaYatak odasında bir yere kaldirabilirim sonra hesabıma yatiririm en kotu ihtimalle ayda 100 TL koysam 1200 az para mı nerdeyse bir asgari ücret kimi aileler bu para ile geçiniyor malesef
mutfakta kavanoza atın ya da yoğurt kabı ayın belli bir gününü gün edinin kendinize, o tarihte hesabınıza yatırın. Yanınızda oldukça sizde harcarsınız farketmeden.Yatak odasında bir yere kaldirabilirim sonra hesabıma yatiririm en kotu ihtimalle ayda 100 TL koysam 1200 az para mı nerdeyse bir asgari ücret kimi aileler bu para ile geçiniyor malesef
Bu dedigini eşime dedim benim zorumla 3 ay zor bekledi cnm Annesinin babadan kalma 350 lira maaşı ama kendine harcıyor evi oğlu (kaynim)geçindiriyor. Malesef biraz lüzumsuz harcama yapar ben kışın 900 lira ile evi geçindiriyorum yazın 700eşinizin annesinin durumu kötü mü ihtiyacı var mı paraya
keşke borcunuz bitince yapsaydınız çocuk diyeceğim de olan olmuş Rabbim yoluna koymuştur
kumbara yapın bir yere ve eşinize vermeyin
siz ona kıyamıyorsunuz ama o gayet güzel kıyıyor
Kumbaram var cnm bebeğin masrafları için biriktiriyorum biri doldu bile hamile kaldigimda almıştım ama benim derdim eşim duymadan biriktirmek üstelik bebek olunca daha çok para alabilirim diye düşünüyorumAdamın biri sigaraya para vermek yerine boş tüpten kendine kumbara yapmış. Günlük sigara parasını içine atıyormuş. E koca tüp açsan açılmıyor da. Sigara bırakmak isteyene ücretsiz yapıp veririm diyordu, haberlerde görmüştüm. :) bence şansınızı bir deneyebilirsiniz. Kumbarada ufak ufak güzel para birikiyor cidden. Ben sadece bozuk paraları atıyorum, bazen çok hızlı birikiyor, bazen de çok yavaş. Ama birikiyor sonuçta. Paramız kalmayınca da alıp harcıyoruz:)
lüzumszu harcıyorsa o zaman hiç vermeyin eşinize paraBu dedigini eşime dedim benim zorumla 3 ay zor bekledi cnm Annesinin babadan kalma 350 lira maaşı ama kendine harcıyor evi oğlu (kaynim)geçindiriyor. Malesef biraz lüzumsuz harcama yapar ben kışın 900 lira ile evi geçindiriyorum yazın 700
oturduğun yede para kazana bilirsin lr ürünlerine ücretsiz üye oluyorsun satış yaptıkça hem para kazanıyorsun hemde şirket tarafından pirim kazanıyorsunArtırmak istiyorsunuz da Bebek yolda
Zaten onun kendi masrafı olacak
Birikecek çok da kalmıyor ki
Hep biriktireceğim diye kendinizi de çok sıkmayın olduğu kadar yaşayın