- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.244
- 823
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Allah başımıza ne verirse gerçekten hak bize.Ben bugün bize nimet verdiği için şükrettim.
Korktum dünden beri.Rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın bir daha.Çünkü sınanırsam neler yaşayabileceğimi gördüm.
Berkin cennette...Çünkü o bir masumdu,bir çocuktu.
Yazarken biraz daha özen lütfen...Hesap günü karşısına çıkabilecek misiniz o çocuğun ?
Ve konuyu dağıtmasak....
Dünden beri açılan konularda sırf konuşulmasın kapansın diye herkes gelip saldırdı, demedikleri laf kalmadı, en can alıcı noktalardan özellikle vurup, dayanılmayacak, cevap verilecek noktaya getirdiler ki kapansın gitsin konuşulmasın hatta böyle önemli bir gündem varken çok alakasız konular açıldı. Gerçekten konuyu dağıtanlara, başka yönlere çekmeye çalışanlara cevap verilmesin artık ben dün çok yazdım, konuştum yoruldum yani çünkü bir şey farketmiyor görmezden gelmek zor ama bunları konuşabilmek için konuların açık kalması gerekiyor.
demekki bir çocuğun ölümüne üzülen herkes ölü sevici. ne denir ki.Ben hiç şaşırmadım Oky.
o millete böyle çirkin iftira atmadan önce kendi yolsuzluk iddialarının hesabını versin.yok artık
Berkin Elvan'ın cenaze töreninin düzenlendiği gün, Eski AB Bakanı Egemen Bağış'tan 'nekrofili' tweeti.
Sozcu.com.tr
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda adı geçen ve hakkında fezleke hazırlanan Eski Avrupa Birliği Bakanı, Egemen Bağış, Berkin Elvan’ın cenaze töreninin düzenlendiği gün büyük tepki toplayan bir tweete imza attı.
Hakkındaki yolsuzluk iddiaları yüzünden bakanlıktan istifa etmek zorunda kalan AKP İstanbul Milletvekili Bağış, “Terörün bitmesinden ve kardeşliğimizden rahatsız olup çözüm sürecini hedef alan nekrofillere de gereken cevabı milletimiz 30 Mart’ta verecek” yazdı.
Bağış’ın cenazeye akın eden yüzbinlerce vatandaşa yaptığı ‘nekrofil’ (ölü insanlara ilgi duyma şeklindeki cinsel yönelim bozukluğu) benzetmesi, büyük tepki topladı.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/egemen-bagistan-olu-sevici-tweeti-469452/
demekki bir çocuğun ölümüne üzülen herkes ölü sevici. ne denir ki.
bu arada tepkilerden dolayı tweetyini silmiş kendileri.
Bunlar varken dış mihraklara, lobilere falan gerek yok ortalığı karıştırmaya çalışanlar, insanları kışkırtanlar, bölmeye çalışanlar o kadar belli ki aslında.
o millete böyle çirkin iftira atmadan önce kendi yolsuzluk iddialarının hesabını versin.
Dünden beri haber sitelerini takip ediyorum..Başbakandan tek bir açıklama, bir taziye sözü gelmedi.
Hükümet kanadından Bülent Arınç ve Lütfi Elvandan başka açıklama yapan olmadı sanırım, olduysa da gözüme ilişmedi.
cumhurbaşkanı da açıklama yapmıştı
başbakan şehitlerden bahsetti mitingde bu konuya değinmedi
Evet Abdullah Gül de yaptı açıklama haklısın.
Bir baş sağlığı dilemek bu kadar zor olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?