• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl öldürüldüler?

14 Yasindaki cocugu kötü oyunlarina alet ettiler yaralandi birgun sormadilar ailesine destek bile olmadilar.secime az bir sure kalaa ulkeyi son bir kez daha karistrabilmk icin tüm eylem hazirlklarini yapip sonra fişini çekip öldürdüler. ..yaziklar olsun bir cocugun ölüsuyle provakasyon yapip onlara alkış tutanlara...

Hayırdır hastanede miydiniz olay anında ?

bu yorum nasıl ezbere konuşuldugunun kanıtıdır yalnız.
az önce öyle bi twet gördüm orda aynen böyle yazıyordu fişini çektiler diye. nerden bir laf duysanız anında buraya kopyalıyorsunuz
ya hu hiç kendi düşünceniz yok mu sizin:26:

Ben düşünceyi, mantığı geçtim vicdanda mı yok???

Berkin'e üzüldüğüm kadar "fişi çekildi" diyebilen insanların olduğu ülkede büyümek zorunda kalan diğer çocuklara üzülüyorum.

Ben düşünceyi, mantığı geçtim vicdanda mı yok???

ya ezbere konuşuyorlar.
gercekten gülüyorum artık istemsiz olarak ya.
aynı tweti kopyalamış buraya kendi düşüncesiymiş gibi..te Allahım:ssz:

Son düzenleme:
Evet evet yanlış duymadınız.
Berkin'in fişi çekildi!
Ama kim tarafından çekildi orası önemli.
Sizce kim tarafından çekilmiştir?

Bu ülkede ne zaman işin ucu birilerine dokunacak olsa gündem değiştirmek için,
farklı şeyleri halkın önüne sürenler tarafından çekilmiştir.

Dikkat edin. Ne kasetler, ne ses kayıtları, ne tahliye olan hırsızlardan ,
ne fezlekelerden, ne de gemicik sahiplerinden haber var.

Ve bu arada kürtaj yasası, Meb Kanunu, Topçu kışlası iznini geçiriverdiler.

Halk dışarda Berkin diye bağırırken ne güzel de uyutuluyoruz.
Ah Türkiyem şu oyunlara gelme artık gelme!

Son düzenleme:
Siz bunu nasıl diyebiliyorsunuz ya ne demek fişini çekmek birileri provokatörlük yapıyor sizde sorgusuz sualsiz inanıyorsunuz.. yazık hiç vicdanınızda mı yok. Allah yüreğinize merhamet versin...

Sevgili Angry Penguin kendinizi üzmeyin bos yere.Protestolari görünce korkudan ne yapacaklarini bilemiyorlar.Taptiklari kisiye inananlarin azaldigini görmekten derin bir yeise kapilmislar.Ne söylediklerini bilmiyorlar.

Back