- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Hiç bi zaman böyle davranan olmadı ama
Hatta size bir şey anlatayım okuduktan sonra yok artık dersiniz
İlk çalışmaya başladığım sene maaşımı işkurdan alıyodum ben işbaşı eğitim programı kapsamında 800 tl falan
Neyse işte ilk maaşım yattı öğünde doğumgünümdü 7 kasım
Babamda köydeydi bende elim boş gitmiyim maaşımı aldım diye düşündüm
Çocuklar sveiyo diye çiğköfte aldım sonra yan tarafta amcamlar var bi paket de onlara aldım sürekli bizimkiler oraya gidince yiyolar içiyolar diye
Sonra köy otobüsüne bndim annemin kız kardeşini yani teyzemi gördüm oda küçük kız kardeşimle aynı yasta ve bayağı hoplak zıplak
Otobüste onu görünce elimde dolu utandım al kızım ben bunu size almıştım diye amcamlara aldığım çiğköfteyi uzattım
Oda almak istemedi zorla verdim ya ben anneanneme gönderiyorum al bunu diye
Eve gidince de anlattım tam o sırada masaya çiğköfteleri falan koyuyoduk
Babam bi bağırdı ben senin gibi salak görmedim 3 kuruş para aldın da adam mı oldum sandın geri zekalı ağzını bi tane çaksaymış keşke senin
Bide zorla vermeye çalışmışsın ona diye ağlattı beni çiğköfteleri fırlattı
Tek sebebi o kızı sevmiyor halini hareketlerini
Böyle bi bababm var işte benim gerisini siz düşünün
Yazik Allah yardimciniz oldun ilk konularinizdan yorumlarinizdan durumunuzu az cok biliyorum ne yazikki kimilerinin anne babaligi dunyaya getirmekten oteye gecemiyor
Sunu soyleyeyim durumun cok zor baskaldirmanda guc ama sunu yap eve yaptigin masraflari yavas yavas kisma yoluna git bi ornek vereyin yine hakkini odeyemem Allah var cokta katkisi olnystur bana ama kardesim memur ve ben birak kdndim icin ev icin bile birsey isterken cekiniyorum
Kardesimin aldigi maas senden cok iyi ams aylik verdihi harclik 50 lira yani boyundan otesine uzanmak ocin kendink cok yıpratma kardesin halinden anlar anlat durumunu bi dure idare etsin bide zaten yil sonu geldi bu 3 ayda harclik almasin evde idare etsin
Evdede cok elzem ihtiyaclar disinda bitenleri almak icin kendini paralama atiyorum kahvaltida 3 cesit varsa bir sureligine 1 çeside indir
Deterjanlarda cok cesitli urunler alma annenede bi sure idareli kullanmalarink soyle
Kac parca edeceksin ki kendini evet bende calisan bireylerin aileye katkida bulualari taraftatiyim ama herseyde bir kisinin boynuna yuklenmez ki nereye kadar tek basiniza idare edeceksiniz