ben motive olamıyorum arkadaşlar; tam motive olacakken evren bana bir yerlerden ya tatlı ya da tuzlu gönderiyor; örneğin bugün bir komşumuz tavuk göğsü yapmış, üzeri fıstıklı, tadı hala damakta... baklava da yapmış onu da yedim bir güzel. dayağı hak ediyor muyum evet.
ben motive olamıyorum arkadaşlar; tam motive olacakken evren bana bir yerlerden ya tatlı ya da tuzlu gönderiyor; örneğin bugün bir komşumuz tavuk göğsü yapmış, üzeri fıstıklı, tadı hala damakta... baklava da yapmış onu da yedim bir güzel. dayağı hak ediyor muyum evet.
Çok teşekkür ederimTakipteyim seni canım, Başarılar ♥
Asla vazgeçme.. çünkü her vazgeçtiğinde tekrar başa döneceksin. Ben de artık düzenli besleniyorum çünkü hedefim 9 kilo daha vermek.. Yapıcaz çünkü çook güçlüyüzÇok teşekkür ederim
Öyle bir hal aldı ki artık, sevgili konu takipçilerimi hayal kırıklığına uğratmamak, onların hayallerini gerçekleştirme heveslerine kibrit suyu dökmemek için bile başarmak farz oldu artık, hiçbir şey yapamıyorsam...
Ne olursa olsun vazgeçmemek gerek.
Ne demişler,
"Sil baştan, başlamak gerek bazen..."
Merhaba. Gerçekten çok incesinizMerhaba fairy. Bu yaşadıklarının hepsini bende yaşadım. Lise hayatım özellikle iğrençti. Bipolar hastasıyım ve hiç arkadaşım yoktu. Hepsi dalga geçiyordu ve zorbalığa uğruyordum. Seninle arkadaş olup sana sımsıkı sarılmak istedim.. Ve seni çok sevdim. Umarım mesajımı görüp geri dönüş yaparsın, mesaj da atabilirsin. Sen iyi birisin ve çok hassassın. Bu yüzden böylesin, istersen arkadaş oluruz ve beni istediğin her zaman arayıp her zaman mesaj atabilir ve bana güncel kilonu dahi istediğin her zaman yazabilirsin.. Sen bensin bunu hissediyorum, üzülme ve ağlama.. Geçecek, başaracaksın.. :)
Benim hastalığım ilerlerse şizofreniye kaçıyor çünkü gerçekten de kendim olmuyorum ve tuhaf tuhaf korkularım oluyor. Ben 4 yıldır Risperdal kullanıyorum. İlk başlarda çok ağır ilaçlarım vardı ama daha sonra eşimle tanışınca hayatım tamamen değişti Allah ondan razı olsun benim hayatımı güzelleştirdi. Şuanda doktorum bırakmak istediğim zaman kızıyor, kardeşim olsa bıraktırmam diyor. Daha da ağırlaşabilirmişim. :) İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ancak 2 gün aksattığımda kalp çarpıntım başlıyor ve sanki uyuşturucumu bırakmış gibi terliyorum, başım dönüyor.Merhaba. Gerçekten çok incesiniz
Neden olmasın ☺☺
Ama ben genelde biraz meşgul oluyorum ve çok sık KK'ne giremiyorum haberiniz olsun
Bu arada, hastalığınızın seyri ne durumda?
İlaçlarınızı düzenli kullanıyor musunuz?
Bilirsiniz, bipolar bozukluk ilaçsız geçmeyen önemli hastalıklardan yalnızca bir tanesi... ☹☹☹
Merhaba. IF yolculuğu nedir, paylaştığınız videoda ne olduğu ile ilgili bir bilgi var mı?
Şu anda videoya bakamıyorum ama kayıt ettim, bakacağım...
Bu arada, video için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?