Nasıl kurtulacam bu durumdan

Buna paylaşımları atan bunları tanıştıran arkadaşım dediği asalak … seni ailene rezil edecekmiş die tehtidi getiren asalak da aynı arkadaş . Konu sahıbının en büyük hatası hala buna arkadaşım diyip hayatından defeetmeyişi bunu defedip sosyal medyaları kapatsa adamdan haberi olmayacak zaten

Kız kardeşi bosverın o etkisiz eleman bu konuda . sadece konu sahıbi medet ummuş gitmiş abin benden farklı taleplerde bulunuyor die üstü kapalı sapık imasında bulunmuş oda bunu abisine söyleyince beni rezil etti onu da ben edicem die tanıştıran asalakla haber yollamış
Ayyy okudukça sinir basıyor beni ya. Israrla o kızın haber göndermesi ve konu sahibinin hâlâ bu kızla konuşmaya devam etmesi, gereken cevabı vermemesi sinir bozucu, akıl alır gibi değil.

Ayyy okudukça sinir basıyor beni ya. Israrla o kızın haber göndermesi ve konu sahibinin hâlâ bu kızla konuşmaya devam etmesi, gereken cevabı vermemesi sinir bozucu, akıl alır gibi değil.
İşte ben o noktayı tam yakalayamadım akraba olduğu için iletişimi kesemedim dedi tanıştıran kişi mi akraba yoksa sapıklık eden mi akraba oraya hakim değilim şuan .

Bazı kısımları tanınmamak için değiştirdim yazmış evet
Neyse ben daha büyük şuan tehtit altındayım karnımdaki minnaq sıpalar sağdan soldan vuruyorlar ana yat uyu bizi dinlendir die ama beynim diyor ki sağlam kal ayakta kal büyük sıpanın okul saati geliyor 🤣ben kimi kime şikayet edeyim 🤣

o değil eşimde bi saat önce ben dayanamıyorum sen gelmiceksin anlaşılan diyip yeni uykuya daldı bende eşime uzaklaştırma alayım bari bunları yaptı yaptı benım başıma tatlışş belalar bıraktı 🤣
Miss Salvatore Miss Salvatore

Son düzenleme:
Neyse ben daha büyük şuan tehtit altındayım karnımdaki minnaq sıpalar sağdan soldan vuruyorlar ana yat uyu bizi dinlendir die ama beynim diyor ki sağlam kal ayakta kal büyük sıpanın okul saati geliyor 🤣ben kimi kime şikayet edeyim 🤣

o değil eşimde bi saat önce ben dayanamıyorum sen gelmiceksin anlaşılan diyip yeni uykuya daldı bende eşime uzaklaştırma alayım bari bunları yaptı yaptı benım başıma tatlışş belalar bıraktı 🤣
Miss Salvatore Miss Salvatore
Oğlun okula kendisi hazırlanmıyor mu? Büyümüş zaten kendi başına halledebilir bence. Uyu dinlen çok yorma kendini. Bebişler de haklı ama yani :)

Oğlun okula kendisi hazırlanmıyor mu? Büyümüş zaten kendi başına halledebilir bence. Uyu dinlen çok yorma kendini. Bebişler de haklı ama yani :)
O kendı kalkar hazırlanır ama kahvaltısını koymak gerek hazır gıdalara çok fazla yönlendirmiyorum İyi hissettikçe kendım yapıyorum . servise bindiğini görmeden tövbe içim rahat etmez dönüp el sallayacak balkonda gözü kalır kuzumun beni izleyen var mı die bakar durur 🥰

O kendı kalkar hazırlanır ama kahvaltısını koymak gerek hazır gıdalara çok fazla yönlendirmiyorum İyi hissettikçe kendım yapıyorum . servise bindiğini görmeden tövbe içim rahat etmez dönüp el sallayacak balkonda gözü kalır kuzumun beni izleyen var mı die bakar durur 🥰
O zaman çocuğun okula gidene kadar bekleyeceksin yani. Allah zihin açıklığı versin inşallah

valla şöyle diyim adam akraba olduğu için elinde bir şey varsa bile paylaşsa kendisi de rezil olur bunu da göze almaz. muhtemelen aileden sadece kardeşi biliyordur adam kendi yaptığının arkasında duramaz bi kere. aynen Siyah Palto Siyah Palto dediği gibi sen kendi kendine yaşıyorsun şuan yaşadığın korkuyu. bi korkma sakin ol. hatta adam da kendi dünyasında yaşıyor ne hastalık yaşıyorsa.
detay verdikçe aklım karışıyor konuşurken tatmin etmeni istediği konuşma mı görüntülü olan? senin soyunduğun bir görüntü oldu mu olmadı mı?
bu kişi seninle aynı ortama giriyor mu? ileride girme ihtimali var mı? bunlar hep durumu değiştirir
Olayı anlatayım sadece bir kere görüntülü konuştum o istedi diye ondan sonra sürekli istemeye devam etti ben senin sevgilinim senle konuşmazsak kimle konuşucaz falan dedi bi ara bencilsin bile dedi. Ayrıdıktan sonra bana ister on kişiyle evlenirsin ister yüz kişiyle evlenirsin ben seni her halinle kabul ediyorum dedi. Aracı olan kıza bile demiş o beni rezil etti bende onu edicem fazla sınırları zorlamasın gün içinde bana yazsın diye

Konuda eksik detaylar var gibi. Eğer ki konu sahibini hiç tehdit etmeyip o kıza onu rezil edicem demekle kaldıysa konuyu gereksiz şekilde büyütmüş. Zaten böyle pislikler korkudan beslenir, karşı tarafın korkması hoşuna gidiyor. Hiçbir şey diyemez yapamaz. Yapsa şimdiye çoktan yapardı. Oysa konu sahibi cesur olsa bu kişi bu kadar uzatmazdı. Tweetin aynısını paylaştığını görmemesi için de tüm hesaplarını silecek bu kadar basit. O kız bu takıntılı kişinin kardeşi mi orayı anlayamadım
Hayır kız kardeşiyle arkadaş değiliz kızı tanımıyorum bile kız kardeşini araya sokmuştu konuş arayı düzelt diye .Tanıştıran kişi akrabam

Neyse çocuk okula Berna işe gittiğine göre asayiş berkemal 🤣
Olay size komik geliyor olabilir buraya sadece akıl almak istediğim için yazmıştım şöyle çocuk bi kaç kez dönmemi istedi bende istemiyorum deyince bu sefer eski erkek arkadaşımın adına bile hesap açıp istek attı. Vazgeçmiyor bazen bir anda karşıma çıkacak diye korkuyorum şunu yaparım bunu yaparım demedi bana ama rahatsız ediyor içinde bitmek bilmeyen bir kin var

Merhaba, uzun süredir biri tarafından taciz ediliyorum iki yıl önce bir ilişki yaşadım ve atlatamadım.Yirmileirin başındayım hayatımın yanlışını yaptım sırf unutmak için hayatıma birini aldım bi kaç ay konuştum ama olmayınca ayrılmak istedim . Şuan bu kişi tarafından taciz ediliyorum her yerde rahatsız ediyor farklı farklı isimler kulanarak kulandığım bütün sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeye çalışıyor ailem bilmiyor ve böyle bir şey ortaya çıkarsa kimse beni korumaz destek olmaz şikayet edin diyecek olursanız edemem ailem yüzünden. sizce ne yapmalıyım attığım twittelerin aynısını paylaşıyor beni çok tedirgin etmeye başladı aylardır belki vazgeçer de kurtulurum diye çok uğraştım ama olmuyor saplantılı şekilde ara ara kaybolup tekrar ortaya çıkıyor
Madem aile desteğiniz yok bence en mantıklısi eğer size sadece sosyal medyada ulasabiliyorsa uzunca bir süre tüm hesapları kapatın hata gmail hesabınızı komple kapatın veya yeni bir gmail hesabı açıp diğer sosyal medya hesapalrnizi kapatın ve şayet yeni acincada eskisiden çok farklı olsun uzak kalmak istemiyorsanzda kendinze fake hesap açıp kimseyi takip etmeden kulanablrsnz demek istedigim böyleleri boş insan boş zamanda çok alem eder kalem eder ulaşır hesaplarınıza o yüzden bu adımları yazdım

Madem aile desteğiniz yok bence en mantıklısi eğer size sadece sosyal medyada ulasabiliyorsa uzunca bir süre tüm hesapları kapatın hata gmail hesabınızı komple kapatın veya yeni bir gmail hesabı açıp diğer sosyal medya hesapalrnizi kapatın ve şayet yeni acincada eskisiden çok farklı olsun uzak kalmak istemiyorsanzda kendinze fake hesap açıp kimseyi takip etmeden kulanablrsnz demek istedigim böyleleri boş insan boş zamanda çok alem eder kalem eder ulaşır hesaplarınıza o yüzden bu adımları yazdım
Teşekkür ederim yorum için bir çıkmazda gibiyim bazen bir anda karşıma çıkacak diye korkuyorum. Aracı olan kişiye de demiş ben onu rezile edicem diye

Olay size komik geliyor olabilir buraya sadece akıl almak istediğim için yazmıştım şöyle çocuk bi kaç kez dönmemi istedi bende istemiyorum deyince bu sefer eski erkek arkadaşımın adına bile hesap açıp istek attı. Vazgeçmiyor bazen bir anda karşıma çıkacak diye korkuyorum şunu yaparım bunu yaparım demedi bana ama rahatsız ediyor içinde bitmek bilmeyen bir kin var
Komik gelse nie sana bi saat dil dökeyim yavru ceylanım ben kendi halime güldüm .

aylardır çıkmamış çıkmaz korkma onda o toto olsaydı gece gündüz kapında beklerdi

Komik gelse nie sana bi saat dil dökeyim yavru ceylanım ben kendi halime güldüm .

aylardır çıkmamış çıkmaz korkma onda o toto olsaydı gece gündüz kapında beklerdi
Bütün sinirlerim bozuldu benden ne istiyor bilmiyorum bide bu kişi içer girmiş hiç korkusu yok şikayet ederim diye

Bütün sinirlerim bozuldu benden ne istiyor bilmiyorum bide bu kişi içer girmiş hiç korkusu yok şikayet ederim diye
Kişinin senle alakası yok sen bi sakin ol . Akraba falan da tınlama sana bu kişiden ekran fotosu atan haber getiren arkadaş dediğin şahıstan bi uzaklaş sosyal hesapları kapat bak nasıl kafan rahatlayacak .

Olay ortaya çıkarsa beni tehdit ettiği için mecbur kaldim diyeceksin.
Ölümüne inkar
Beni öldürmekle tehdit ediyordu ben de dediklerini yaptım.
Bu pisliğe acımaya merhamete gerek yok.
Korktuğum şey tamda bu resmen o beni rezil etti bende onu edicem demiş elinde bişey var mı bilmiyorum beni nasıl rezil edecek onu da anlamadım . Benim tek yaptığım şey kız kardeşine abisinin iğrenç istekleirinin olduğunu söylemek oldu

Back
X