- 12 Şubat 2025
- 306
- 228
- 18
Biliyorum hesapları dondurdum eğer farklı şekilde yaptıklarına devam ederse söyliycemNe olursa olsun aileden böyle bir şeyi gizlememelisiniz, başta kızıp tepki verseler bile sizi koruyacak olan yalnızca ailenizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum hesapları dondurdum eğer farklı şekilde yaptıklarına devam ederse söyliycemNe olursa olsun aileden böyle bir şeyi gizlememelisiniz, başta kızıp tepki verseler bile sizi koruyacak olan yalnızca ailenizdir.
21 yaşındayım teyzeme anlatmıştım üstü kapalı o da bişey yapamaz dedi beni açık şekilde tehdit etmiyor ama aracı kişi tarafından söylediklerini iletiyorYaş kaç?
Aileler genelde katı olurlar zaten, ama aklı başında hiç bir aile çocuğunu bir psikopata teslim ya da tercih etmez. Aile da yakın hissettiğiniz kişiye söyleyin .
Ne olursa olsun ailenizle paylaşın bu durumu, ilişki yaşadığınızı vs söylemek zorunda değilsiniz, biri tarafından taciz ediliyorum diyin sadece ve sonra șikayet edin..Merhaba, uzun süredir biri tarafından taciz ediliyorum iki yıl önce bir ilişki yaşadım ve atlatamadım.Yirmileirin başındayım hayatımın yanlışını yaptım sırf unutmak için hayatıma birini aldım bi kaç ay konuştum ama olmayınca ayrılmak istedim . Şuan bu kişi tarafından taciz ediliyorum her yerde rahatsız ediyor farklı farklı isimler kulanarak kulandığım bütün sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeye çalışıyor ailem bilmiyor ve böyle bir şey ortaya çıkarsa kimse beni korumaz destek olmaz şikayet edin diyecek olursanız edemem ailem yüzünden. sizce ne yapmalıyım attığım twittelerin aynısını paylaşıyor beni çok tedirgin etmeye başladı aylardır belki vazgeçer de kurtulurum diye çok uğraştım ama olmuyor saplantılı şekilde ara ara kaybolup tekrar ortaya çıkıyor
İstemediğim halde ulaşmaya çalışıyor hesaplar açıp saçma salak şeyler paylaşıyor ve akrabam bişey olmaz diyor Allah aşkına bu taciz değilde ne? Hesaplarımı dondurdum tekrar bişey yaparsa şikayet edicemNe olursa olsun ailenizle paylaşın bu durumu, ilişki yaşadığınızı vs söylemek zorunda değilsiniz, biri tarafından taciz ediliyorum diyin sadece ve sonra șikayet edin..
Bıkmıyor sürekli bir yerlerde ulaşmaya çalışıyor farklı farklı hesaplar açıp genellikle kadın ismi kulanarak yapıyor korktuğum tek şey bir an karşımda görmek öfke problemi vardı çünkü. Teşekkür ederim yorumunuz için hesapları dondurdum zattenBenide rahatsız edenböyle bir slk vardı üniversite 1 sınıfa giderken. İlk öncelikle sizi tanıştıran arkadaşınızı sosyal medyalarınızdan çıkartmanız lazım. Başka ortak arkadaşlarınız varsa onları da hayatınızdan ve sosyal medyadan çıkartmalısın , o arkadaşınızla hiçbir şekilde görüşmemeniz lazım insanların ne kadar kötü olabileceğini asla bilemezsiniz. İkincisi ise sosyal medya hesaplarınızdan isim değişikliği, bir de kullanıcı adı değişikliği yapın. Telefonunuzu biliyorsa, telefon numaranızı da değiştirin ve sosyal medya hesaplarınızdaki telefonu da değiştirin. Bir de bir süre profil fotoğraflarınızda kendi resminizi bulundurmayın. Biraz böyle takılın bakalım sizi bulabiliyor mu? Tabii bunlar siz aileme söyleyemem yapamam dediğiniz için bu örnekleri verdim. Çünkü benim de yaşım çok küçüktü korkuyordum böyle şeylerden ama şu anki aklım olsaydı da direkt savcılığa giderdim.
Korkunç bişey her an ensemdeymiş gibi hissettiriyor hesabı dondurdum bişeyler yapmaya çalışırsa bu sefer şikeyet edicemGeçmişe gittim resmen bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum korkma sen korktukca üstüne gelecektir lütfen polis yada ailen birilerinden yardım al sen sustukça korktukca gelir üstüne bir hata yapmışsın hata ama yarın birgün canından olursun lütfen yardım al
Evini biliyormu pekiKorkunç bişey her an ensemdeymiş gibi hissettiriyor hesabı dondurdum bişeyler yapmaya çalışırsa bu sefer şikeyet edicem
Hayır bilmiyor yaşadığım ili ilçeyi biliyor amaEvini biliyormu peki
Çok net anlamadım ama sanki sosyal medyadan uzak duramiyorsun bence herşeyi tamamen sil en azından bir kaç ay sonra yeni bir hesap aç uzunca bir süre resim isim kulanmaBi yandan ailevi sorunlar bi yandan sürekli bişey yapar mı korkusu kafayı yiyecem artık bütün hesaplarımı dondurdum benim bana yaptığım kötülüğü kimse yapmaz galiba sadece biraz sevilmek istemiştim kendimden gerçekten nefret ediyorum bu kadar aciz biri olduğum için
Instagramı aylarca kullanmasam da olur çok aktif kullanan biri değilim hesapları dondurdum zattenÇok net anlamadım ama sanki sosyal medyadan uzak duramiyorsun bence herşeyi tamamen sil en azından bir kaç ay sonra yeni bir hesap aç uzunca bir süre resim isim kulanma