Nasıl kurtulacam bu durumdan

Tam hayatıma devam ediyorum paylaştığı twitteleri bana atıyor arkadaşım bak bunu attı diye
Sen beni dinle. Ben başka bir şey daha sordum. Mesajları ne onu söyle tehdit varmı ? Canınla malınla veya vücudunla ilgili açık bir şey söylüyor mu ? Sana kendisi ? Bunu yapacağım şunu yapacağım gibi

ben özür dilerim bana kızacak olanlar lütfen bir daha düşünsünler emniyet ile olan tecrübelerim dolayısıyla diyorum ki şikayet meselesi bence verimli bir sonuç vermez yapacaksan da babanın emniyetten tanıdığı vs biri varsa bulun o kişiyle çözmeye çalışın ama ceza alsa bile aldığı ceza yaptığı suça denk gelmez bu sefer daha da kinlenme ihtimali var üzgünüm ama bunlar ülkenin gerçekleri bence yapacak olsa bu zamana kadar neler yapardı yapılacak tek şey korkmamak ne yaparsa yapsın umursamamak iletişime geçmemek
Tam hayatıma devam ediyorum paylaştığı twitteleri bana atıyor arkadaşım bak bunu attı diye
bu kişiyle arkadaş olma amacın nedir? niye gidip bu manyağı başıma siz sardınız gidin siz uğraşın şununla yoksa babamı onunla beraber sizin üstünüze salacağım diyemiyorsun? çıldırdım

Hım seni manipüle ederek aldığı fotoğraflar . Yani ekran fotoğrafları aldı diosun . Peki sen bu fotoğrafları gördün mü emin misin seni kandırıyor olma ihtimali olabilir mi ?
Bana hiç bir zaman fotoğraf var demedi ama arkadaşıma rezil edicem demiş. Ayrıldığım zaman kardeşi iletişme geçti bende abin benden yapamayacağımı şeyler istedi diye ayrıldım dedim . Yani üstü kapalı şekilde abin sapık dedim kızda bunu ailesine söylemiş çocuk bu yüzden bu kadar kinlenmiş

ben özür dilerim bana kızacak olanlar lütfen bir daha düşünsünler emniyet ile olan tecrübelerim dolayısıyla diyorum ki şikayet meselesi bence verimli bir sonuç vermez yapacaksan da babanın emniyetten tanıdığı vs biri varsa bulun o kişiyle çözmeye çalışın ama ceza alsa bile aldığı ceza yaptığı suça denk gelmez bu sefer daha da kinlenme ihtimali var üzgünüm ama bunlar ülkenin gerçekleri bence yapacak olsa bu zamana kadar neler yapardı yapılacak tek şey korkmamak ne yaparsa yapsın umursamamak iletişime geçmemek

bu kişiyle arkadaş olma amacın nedir? niye gidip bu manyağı başıma siz sardınız gidin siz uğraşın şununla yoksa babamı onunla beraber sizin üstünüze salacağım diyemiyorsun? çıldırdım
Fazla detay vermek istemiyorum bu kişi arkadaş değil akraba bu yüzden iletişmi bitiremiyorum tanınmamak için arkadaş dedim

Bana hiç bir zaman fotoğraf var demedi ama arkadaşıma rezil edicem demiş. Ayrıldığım zaman kardeşi iletişme geçti bende abin benden yapamayacağımı şeyler istedi diye ayrıldım dedim . Yani üstü kapalı şekilde abin sapık dedim kızda bunu ailesine söylemiş çocuk bu yüzden bu kadar kinlenmiş
Sizden ne istedi?Ve o arkadasim dediginiz o sapigin kizkardesi mi?

Kızım şaka mısın cidden ortada fol yok yumurta yok açık açık sana yapılan tehtit yok her şeyi kendı içinde böyle abartıyorsan senin işin zor .

Fazla detay vermek istemiyorum bu kişi arkadaş değil akraba bu yüzden iletişmi bitiremiyorum tanınmamak için arkadaş dedim
yavrum tüm detayları söylemezsen hepimizin dediği havada kalır boş laflar olur buraya akıl almak için yazmışsın açık ol yardım etmek istiyoruz
1. görüntülü konuşmadan ekran görüntüsü mü almış? sen bunları gördün mü yoksa boş tehdit mi ediyor?
2. bu akraba baba tarafından mı? seninle aynı ortama giriyor mu?
3. elinde tehditlerine dair ekran görüntüsü var mı?

edit: yorumu şimdi okudum. boş boş tehdit ediyor.

Görüntülüde uygunsuz hale girmişler ekran fotosu aldığını düşünüyor ama düşünüyor gözle gördüğü bişey yok . Fiilen aldığı tehtıt te yok adamın buna sayfa sayfa yazdığı da yok abisi kontrol ediyormuş zaten sosyal hesaplarını . Adamın tek yaptığı anladığım kadarıyla bayramını kutlamak Berna’nın paylaşımlarını paylaşmak . Ay sıyırcam ya cidden ıinsanın kendıne yaptığını kimse kimseye yapmaz kız kendı kendını korkutuyor

İyi ya işte işin daha kolay en azından bunu başıma bunlar sardı dersin . Maşallah akraba da akbaba misali vermiş bi pisliğin eline sizi tövbe tövbe algılarım kapandı

Yemin ederim o arkadaşının saçını başını yolasım geldi. Böyle arkadaş olmaz olsun. Bu nasıl arkadaş öyle? Resmen kendisi tanıştırmış musallat etmiş. Şimdi de tüm olaya şahit ve o pislik adamın yaptığı paylaşımları sana anlatıyor daha çok strese girmene sebep oluyor. O arkadaşına! "Bana onunla ilgili haber iletme, ondan bahsetmeni istemiyorum" de, hatta onunla iletişimi kes .

Onunla istediği şekilde konuşmamı istedi yani onu tatmin etmemi istedi bende yapmak istemediğimi söyledim çok zorluyordu beni sevgiliyiz senle konuşmayacaksam kimle konuşacam diye . Hayır onun kardeşi değil kardeşine söylemiş konuş benim için

valla şöyle diyim adam akraba olduğu için elinde bir şey varsa bile paylaşsa kendisi de rezil olur bunu da göze almaz. muhtemelen aileden sadece kardeşi biliyordur adam kendi yaptığının arkasında duramaz bi kere. aynen Siyah Palto Siyah Palto dediği gibi sen kendi kendine yaşıyorsun şuan yaşadığın korkuyu. bi korkma sakin ol. hatta adam da kendi dünyasında yaşıyor ne hastalık yaşıyorsa.
detay verdikçe aklım karışıyor konuşurken tatmin etmeni istediği konuşma mı görüntülü olan? senin soyunduğun bir görüntü oldu mu olmadı mı?
bu kişi seninle aynı ortama giriyor mu? ileride girme ihtimali var mı? bunlar hep durumu değiştirir

Nasıl yani? Seni tehdit etmedi ve sen bir akrabadan duyduğun sözlerden dolayı mı bu haldesin?

Bacım sabah sabah birimiz bari sağlam kalsın sende hırpalanma .
Anladığım kadarıyla anlatayım eksik parça kusura bakma arkadaşı al konuş iyi çocuk diyip başına bu pisliği bela etmiş .sonrasında aynı arkadaş eşiyle beraber bu adama uzak dur konuşması yapmışlar ama eşşek hoş laftan anlar mı anlamamış adam

Bu sapıgın kız kardeşine konu sahibi gidip üstü kapalı abin sapık benden sapkınca şeyler istiyor demiş oda buna bilenip aileme beni rezil etti bende onu rezil edicem demiş

Bu kızdan ne istemiş goruntulude uygunsuz konuşalım beni tatmin et sevgilimsin konuşmasıyla manipüle etmiş Bu kızımızda bi hatadır yapmıs konuşmuş adamın ekran fotosu aldığını düşünüyor aileme rezil eder die korkuyor aile doğulu kapıdan ilk gelene beni verir everirler die de aileye bisey anlatamıyor

Adam aylardır konu sahibine ulaşmamış ki zaten sosyal medyasını acınca paylaştığı tweetin aynısını paylaşmış benım anladığım
Konuda eksik detaylar var gibi. Eğer ki konu sahibini hiç tehdit etmeyip o kıza onu rezil edicem demekle kaldıysa konuyu gereksiz şekilde büyütmüş. Zaten böyle pislikler korkudan beslenir, karşı tarafın korkması hoşuna gidiyor. Hiçbir şey diyemez yapamaz. Yapsa şimdiye çoktan yapardı. Oysa konu sahibi cesur olsa bu kişi bu kadar uzatmazdı. Tweetin aynısını paylaştığını görmemesi için de tüm hesaplarını silecek bu kadar basit. O kız bu takıntılı kişinin kardeşi mi orayı anlayamadım

Konuda eksik detaylar var gibi. Eğer ki konu sahibini hiç tehdit etmeyip o kıza onu rezil edicem demekle kaldıysa konuyu gereksiz şekilde büyütmüş. Zaten böyle pislikler korkudan beslenir, karşı tarafın korkması hoşuna gidiyor. Hiçbir şey diyemez yapamaz. Yapsa şimdiye çoktan yapardı. Oysa konu sahibi cesur olsa bu kişi bu kadar uzatmazdı. Tweetin aynısını paylaştığını görmemesi için de tüm hesaplarını silecek bu kadar basit. O kız bu takıntılı kişinin kardeşi mi orayı anlayamadım
Buna paylaşımları atan bunları tanıştıran arkadaşım dediği asalak … seni ailene rezil edecekmiş die tehtidi getiren asalak da aynı arkadaş . Konu sahıbının en büyük hatası hala buna arkadaşım diyip hayatından defeetmeyişi bunu defedip sosyal medyaları kapatsa adamdan haberi olmayacak zaten

Kız kardeşi bosverın o etkisiz eleman bu konuda . sadece konu sahıbi medet ummuş gitmiş abin benden farklı taleplerde bulunuyor die üstü kapalı sapık imasında bulunmuş oda bunu abisine söyleyince beni rezil etti onu da ben edicem die tanıştıran asalakla haber yollamış

Neyse ben iyi tarafından bakmak istiyorum

Ortada boş beleş olduğuna bile emin olunmayan fotoğraf şantajından başka bi halt yok seni keserim diyen yok asarım diyen yok ailenin kapısına dayanan yok . zaten doğunun adamıysa oda aileyi tanıyıp yaklaşmaya totosu yemeyen biridir böyle sinsi sinsi takılıyor cesareti olsa hergun farklı numaralardan arar dururdu kedinin fareyle oynadığı misal oynaşıyor 🥒 herif .

işe gidicek kadar cesaretli en azından gerçek bi tehtit olduğuna kendıde tam inanmıyor bence konu sahibi inansa evden burnunu çıkaramazdı .

Back
X