Nasıl kurtulacam bu durumdan

Arkadaşım demeyin şu insana hayatınıza koca bi pislik bulaştırmış onla da muhattap olup korkularınızı dile getirmeyin . Belki bu şekil yapmayıp sosyal hesapları kapatıp sessiz kalsaydınız yada ailenize başından söyleseydınız şuan bu konumda olmayacaktınız
Günlerdir bişey yapar diye uyuyamıyorum kendimden iğreniyorum böyle bir duruma düştüğüm için bakın beni farklı bir gözle de görüp yargılayabilirsinizde ama bu hikayede en suçsuz olan kişi benim sadece biraz sevilmek istemiştim

Babanızın numarasını vermeyin sinirler yükselir saçma hakaret konuşmaları geçer dangalak sizin cesaret edemedıgınıze cesaret edip babanıza. Hakaret davası açar . Seni yargılamıyor kimse farkındaysan herkes sen iyi ol die şuan sana tavsiye veriyor

Babam numarasını istedi sizce vermeli miyim ben konuşurum dedi tek korktuğum şey beni manipüle ederek alabilmiş olduğu fotoğraflar
Hiç bi şey olmaz en fazla baban görür inan hiç sandığın kadar kötü olmuyor. Senin manipüle edildiğini anladığı için daha fazlası için peşinde koşuyor. Ver numarasını kimse senin kızının görüntüleri var diyecek kadar “erkek” değil.

Babanızın numarasını vermeyin sinirler yükselir saçma hakaret konuşmaları geçer dangalak sizin cesaret edemedıgınıze cesaret edip babanıza. Hakaret davası açar . Seni yargılamıyor kimse farkındaysan herkes sen iyi ol die şuan sana tavsiye veriyor
Berbar durumdayım ne yapıcağımı bilmiyorum nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor

Hiç bi şey olmaz en fazla baban görür inan hiç sandığın kadar kötü olmuyor. Senin manipüle edildiğini anladığı için daha fazlası için peşinde koşuyor. Ver numarasını kimse senin kızının görüntüleri var diyecek kadar “erkek” değil.
Var ya o derece manyaklar riske atmaya değmez 😔

bu hikayede en suçsuz olan kişi benim sadece biraz sevilmek istemiştim
hayır bunun sorumluluğunu alman ve bir daha bu şekilde davranmaman gerekiyor kendi iyiliğin için
sevilmek isteme düşüncesinden de lütfen çık bu psikoloji doğru değil böyle yanlış kararlar aldırtır prensiplerin olacak ve ona göre eylemlerde bulunacaksın senin için doğruysa evet yanlışsa hayır diyeceksin tanımadığın kimsenin sevgisine ihtiyacın yok
gerçekten samimi şekilde genç kadınların iyi olmasını istediğim için yazıyorum karalamak için değil
sorumluluk al lütfen

Milyon kez şikayet ediceğimi söylememe rağmen kime şikayet edeceksen et korkmuyorum dedi babamla konuşucam bugün

Evet açık ilk ilişkimde karşı taraf bu yüzden yargılamıştı biliyorum ama yaptığım yanlış ama bundan böyle olmazsa farklı olur diye düşündüm
Oy oy ne diyeyim 2 aylık adama nasıl guvendın yavru ceylanım . Korkma inan bugün sana bişey yapsa ailen daha perişan olur git anlat abine oda yumuşatıp abinle konuşsun şikayetcı olun dünyanın sonu değil ya hatalar insanlar için kimse pürü pak değil kuzucum

Berbar durumdayım ne yapıcağımı bilmiyorum nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor
öncelikle sakin ol ve korkma
adamı umursama ve o "arkadaşların" durumdan haberdar et onlardan utanma en azından kadın olanla yakınsan bu nasıl arkadaşlık allah aşkına
hesaplarını bir süre kapa veya adamın hesaplarını gördüğün gibi engelle onu muhatap alma numaranı değiştir

Var ya o derece manyaklar riske atmaya değmez 😔
Ben sana bi şey söyleyeyim mi canım adam 30 yaşında ve kız küçük. Kızı korkutarak ve manipüle ederek istediklerini almaya çalışıyor bu tarz kişiler sadece zayıf karından yararlanır. Kızımız da korktuğunu çok belli ettiği için bu halde inanın aile bireylerinden haberi kanlar olduğunu görürse gerçekten pısar. Kız içinde kolay olur her şey. Babaya bilgi versin. Gerekirse küfürleşsinler bir şey olmaz. Sonrasında yine rahatsız ederse ki sanmıyorum hemen dava açsın en azından artık aile biliyor olur.

hayır bunun sorumluluğunu alman ve bir daha bu şekilde davranmaman gerekiyor kendi iyiliğin için
sevilmek isteme düşüncesinden de lütfen çık bu psikoloji doğru değil böyle yanlış kararlar aldırtır prensiplerin olacak ve ona göre eylemlerde bulunacaksın senin için doğruysa evet yanlışsa hayır diyeceksin tanımadığın kimsenin sevgisine ihtiyacın yok
gerçekten samimi şekilde genç kadınların iyi olmasını istediğim için yazıyorum karalamak için değil
sorumluluk al lütfen
Toplasam doğru düzgün bir ilişkim bile olamadı çok toyum buna izin vermeme gerekirdi aynada yüzüme bile bakamıyorum utancımdan bu kadar aptal olmamalıydım

Numaranı değiştir.
Sosyal medyada kendi ismini soyismini bir müddet kullanma.
Profil fotoğraflarını kaldır her yerden.
Sizi tanıştıran arkadaşınızı hayatından çıkart.
Oldu ki fotoğraf meselesi patladı gerçek değil yapay zeka ile yapmış dolandırıcı o kişi inanmayın dersin geçersin.
Sen kurtulmaya istekli ol gerisi gelir.

Milyon kez aynı tehtidi bana yapsalar ve fısss çıksa ,bende kıcımla gülerim .
Gerçekten sinirlerim bozuldu ben mi çok pasifim bilmiyorum sorun şu ki şikayet etsem olan bana olucak hatta ve hatta gelen ilk görücüye de veriler sırf böyle bir durum olduğu için

Toplasam doğru düzgün bir ilişkim bile olamadı çok toyum buna izin vermeme gerekirdi aynada yüzüme bile bakamıyorum utancımdan bu kadar aptal olmamalıydım
Hayat derslerden ibaret daha toysun. Sana tavsiyem terapi al kendinden yaşça büyük kişilerle iletişim kurma ne arkadaşlık ne sevgililik.

Ben sana bi şey söyleyeyim mi canım adam 30 yaşında ve kız küçük. Kızı korkutarak ve manipüle ederek istediklerini almaya çalışıyor bu tarz kişiler sadece zayıf karından yararlanır. Kızımız da korktuğunu çok belli ettiği için bu halde inanın aile bireylerinden haberi kanlar olduğunu görürse gerçekten pısar. Kız içinde kolay olur her şey. Babaya bilgi versin. Gerekirse küfürleşsinler bir şey olmaz. Sonrasında yine rahatsız ederse ki sanmıyorum hemen dava açsın en azından artık aile biliyor olur.
Ne bileyim ya cidden artık dısardaki çoğu insandan korkar olduk.

benım en çok üzüldüğüm şey aileden korkan kadınlar bi kadın nasıl ailesinden böyle ölümüne korkar eli kolu bağlı oturur ıkı sene pisliğin tekinin tacizine sessiz kalır aklım almıyor

Numaranı değiştir.
Sosyal medyada kendi ismini soyismini bir müddet kullanma.
Profil fotoğraflarını kaldır her yerden.
Sizi tanıştıran arkadaşınızı hayatından çıkart.
Oldu ki fotoğraf meselesi patladı gerçek değil yapay zeka ile yapmış dolandırıcı o kişi inanmayın dersin geçersin.
Sen kurtulmaya istekli ol gerisi gelir.
Geçenlerde numaramı değiştirmek istediğimi söyledim abim hemen ne oluyor bu numara değiştirmek nerden çıktı diye sordu bu da moda canı isteyen numara değiştiriyor diyip susturdu

Back
X