Nasıl kurtulacam bu durumdan

Teşekkür ederim yorum için bir çıkmazda gibiyim bazen bir anda karşıma çıkacak diye korkuyorum. Aracı olan kişiye de demiş ben onu rezile edicem diye
Havlayan köpek ısırmaz bu bir ikinci madem onu istemiyorsunuz bence tamamen uzaklaştırin hayatınızda en kötü ihtimal bile aileden göreceğiniz tepkiden daha kötü olamaz siz kendinizi uzak tutun o ne yapıyorsa yapsın yani ailenize söylemesi dünyanın sonu değil bence korkuyla yanlış birşey yapmayın veya tehdit şantaj olayına dönüşmesin yaşınız çok genç

Kişinin senle alakası yok sen bi sakin ol . Akraba falan da tınlama sana bu kişiden ekran fotosu atan haber getiren arkadaş dediğin şahıstan bi uzaklaş sosyal hesapları kapat bak nasıl kafan rahatlayacak .
Bazen twittlerde bana beddua bile ediyor bazen de sanki devam ediyormuşuzda her şey yolundayımış gibi paylaşımlar yapıyor bu beni korkutuyor insan iki duyguyu nasıl yaşar anlamıyorum . Bütün hesaplarını kapatıcam teşekkür ederim yorumunuzu için

Havlayan köpek ısırmaz bu bir ikinci madem onu istemiyorsunuz bence tamamen uzaklaştırin hayatınızda en kötü ihtimal bile aileden göreceğiniz tepkiden daha kötü olamaz siz kendinizi uzak tutun o ne yapıyorsa yapsın yani ailenize söylemesi dünyanın sonu değil bence korkuyla yanlış birşey yapmayın veya tehdit şantaj olayına dönüşmesin yaşınız çok genç
Kafamı duvardan duvara vurmak istiyorum onunla konuştuğum için . Bütün sosyal medya hesaplarımı kapatıp ortadan kaynolucam

Bazen twittlerde bana beddua bile ediyor bazen de sanki devam ediyormuşuzda her şey yolundayımış gibi paylaşımlar yapıyor bu beni korkutuyor insan iki duyguyu nasıl yaşar anlamıyorum . Bütün hesaplarını kapatıcam teşekkür ederim yorumunuzu için
adınızı mı yazıyor size oldugunu nerden anlıyorsunuz ? şahsi mesaj atmıyor sonuçta dimi bunu kendı hesabından yayınlıyor doğru mu anladım .

O arkadaş dediğinizden uzak durun onu da engelleyin heryerden o adamdan size haber getirmesine müsade etmeyin Karşı tarafın paylaşımlarını ekran alıp ekran fotolarını size atmasına izin vermeyin

Akraba çünkü istesem de araya mesafe koyamıyorum
çok saçma bir düşünce bu ana avrat düz bile gidebilirsin. yaşı kaç bilmiyorum ya henüz beyinsiz biri bu akraba/arkadaş ya da dümdüz kötü biri.

şimdi benim anladığım:
tanıştıran arkadaşım dediğin kişi senin akraban. adamın elinde senin görüntün yok sözel olarak geçen seni zorladığı konuşmalar olmuş. adam sana ulaşamıyor çünkü sosyal medyaların abinin elinde. adam kız kardeşini araya sokmuş ama kızı tanımıyorsun. yanlış bir şey varsa düzelt.

bu durumda boşuna korkuyorsun. sadece o akrabana iyice tembihle ve durumu anlat ki senin adresini veya iş yerini falan asla vermesinler. hakkında hiçbir şey söylemesinler. sana da bilgi taşımasınlar. numaranı değiştir. hesaplarını kapat anonim takıl gireceksen de. adamı stalklamayı bırak. adam tamamen senin ona verdiğin ilgiden besleniyor ve sen istemediğin için bunu yapabileceği tek yol seni böyle korkutmak işte.. oyuna gelme kızım sakin ol

adınızı mı yazıyor size oldugunu nerden anlıyorsunuz ? şahsi mesaj atmıyor sonuçta dimi bunu kendı hesabından yayınlıyor doğru mu anladım .

O arkadaş dediğinizden uzak durun onu da engelleyin heryerden o adamdan size haber getirmesine müsade etmeyin Karşı tarafın paylaşımlarını ekran alıp ekran fotolarını size atmasına izin vermeyin
Yaşadığım şehirin vidolu paylaşımları var onları paylaşıyor açık açık yaşadığı şehirin ismi bile gözüküyor kendisi egeli bide bide sürekli bana söylediği ceylan gözlüm sözü vardı onu da twittliyor

çok saçma bir düşünce bu ana avrat düz bile gidebilirsin. yaşı kaç bilmiyorum ya henüz beyinsiz biri bu akraba/arkadaş ya da dümdüz kötü biri.

şimdi benim anladığım:
tanıştıran arkadaşım dediğin kişi senin akraban. adamın elinde senin görüntün yok sözel olarak geçen seni zorladığı konuşmalar olmuş. adam sana ulaşamıyor çünkü sosyal medyaların abinin elinde. adam kız kardeşini araya sokmuş ama kızı tanımıyorsun. yanlış bir şey varsa düzelt.

bu durumda boşuna korkuyorsun. sadece o akrabana iyice tembihle ve durumu anlat ki senin adresini veya iş yerini falan asla vermesinler. hakkında hiçbir şey söylemesinler. sana da bilgi taşımasınlar. numaranı değiştir. hesaplarını kapat anonim takıl gireceksen de. adamı stalklamayı bırak. adam tamamen senin ona verdiğin ilgiden besleniyor ve sen istemediğin için bunu yapabileceği tek yol seni böyle korkutmak işte.. oyuna gelme kızım sakin ol
Bi kaç kez ulaşmaya çalıştı hata kız kardeşime bile istek attı şöyle bir durum var farklı numaralardan hesaplar açıp istek atıyor bir kız ismiyle mesela ben mi çok evham yapıyorum bana normal gelmiyor bu halleri çünkü aracı olan kişiyle de iletişimi kesicem hesaplarıda dondurdum

Bi kaç kez ulaşmaya çalıştı hata kız kardeşime bile istek attı şöyle bir durum var farklı numaralardan hesaplar açıp istek atıyor bir kız ismiyle mesela ben mi çok evham yapıyorum bana normal gelmiyor bu halleri çünkü aracı olan kişiyle de iletişimi kesicem hesaplarıda dondurdum
kız tabii ki normal değil deli misin onunkiyle asla kıyaslamıyorum ama senin halin de normal değil bak sen kendine iyi gelecek şeyler düşünüp yapmaya çalış mesela bundan öğrendiklerini düşün oturup üzülmek yerine ve kendine yapıp yapmayacaklarınla ilgili prensipler belirle ve bunlara uy bundan sonra bu herifi de 1 sn daha fazla düşünme bütün iletişim yollarını kes ve insanları haberdar et gidip ona bilgi taşımasınlar çok etrafındakilere ulaşmaya çalışırsa da uygun birini bulup sen tehdit edersin ama sen ilgi vermedikçe muhtemelen kesilir sesi merak etme sen üzülme de korkma da ve başkalarından sevgi bekleme de kendine ver o sevgiyi

kız tabii ki normal değil deli misin onunkiyle asla kıyaslamıyorum ama senin halin de normal değil bak sen kendine iyi gelecek şeyler düşünüp yapmaya çalış mesela bundan öğrendiklerini düşün oturup üzülmek yerine ve kendine yapıp yapmayacaklarınla ilgili prensipler belirle ve bunlara uy bundan sonra bu herifi de 1 sn daha fazla düşünme bütün iletişim yollarını kes ve insanları haberdar et gidip ona bilgi taşımasınlar çok etrafındakilere ulaşmaya çalışırsa da uygun birini bulup sen tehdit edersin ama sen ilgi vermedikçe muhtemelen kesilir sesi merak etme sen üzülme de korkma da ve başkalarından sevgi bekleme de kendine ver o sevgiyi
Bi yandan ailevi sorunlar bi yandan sürekli bişey yapar mı korkusu kafayı yiyecem artık bütün hesaplarımı dondurdum benim bana yaptığım kötülüğü kimse yapmaz galiba sadece biraz sevilmek istemiştim kendimden gerçekten nefret ediyorum bu kadar aciz biri olduğum için

Neden koyamıyorsun? Benim konuşmadığım birçok akrabam var. Mesafe koymak bu kadar zor olmamalı bence.
Şuan aynı şehirde bile değiliz ama yüzü yüze gelirsek ayıp olur diye koymuyorum. Bi kere olsun onu suçlamadım bana bunu yaptın diye gerçekten aptalın tekiyim insanlar hep iyi niyetle yaklaşıyorum

Şuan aynı şehirde bile değiliz ama yüzü yüze gelirsek ayıp olur diye koymuyorum. Bi kere olsun onu suçlamadım bana bunu yaptın diye gerçekten aptalın tekiyim insanlar hep iyi niyetle yaklaşıyorum
Bu kadar iyi niyet hayatını zindana çevirir ki çevirmiş bile zaten. Ortada sana yapılan tehdit yok. Anladığım kadarıyla sadece o kıza, onu rezil edicem demiş senin hakkında. Doğru mu? Onun paylaşımlarını umursamazsan , bir süre sonra susar gider.

Bi yandan ailevi sorunlar bi yandan sürekli bişey yapar mı korkusu kafayı yiyecem artık bütün hesaplarımı dondurdum benim bana yaptığım kötülüğü kimse yapmaz galiba sadece biraz sevilmek istemiştim kendimden gerçekten nefret ediyorum bu kadar aciz biri olduğum için
ah be kuzum anlatamıyorum ki demek istediğimi
şöyle konuşmayı bırak kendine acımayı kızmayı bırak
ne yönde gelişme göstereceksen o şekilde davranmaya düşünmeye hissetmeye bak
kendine prensipler belirle ilk prensiplerin de
1. kendimi seveceğim ve saygı duyacağım ve kendini sevip sayan biri nasıl davranırsa öyle davranacağım
2. insanları hayatıma sokmadan önce onları test edeceğim ve tanıyacağım
olsun
insan şaşar beşer hata yapar sen değişmeye bak
psikoloji kişisel gelişim kitapları oku videolar izle

Bu kadar iyi niyet hayatını zindara çevirir ki çevirmiş bile zaten. Ortada sana yapılan tehdit yok. Anladığım kadarıyla sadece o kıza, onu rezil edicem demiş senin hakkında. Doğru mu? Onun paylaşımlarını umursamazsan , bir süre sonra susar gider.
Evet bana yazmasa olacaklardan ben sorumlu değilim gibsinden de konuşmuş galiba ben çok evham yapıyorum burdakilerinde dediğine göre elinde bişey olsa şimdiye atmıştı ortaya akrabamıda hayatımdan çıkarıcam ne geldiyse başıma onun yüzünden geldi

Evet bana yazmasa olacaklardan ben sorumlu değilim gibsinden de konuşmuş galiba ben çok evham yapıyorum burdakilerinde dediğine göre elinde bişey olsa şimdiye atmıştı ortaya akrabamıda hayatımdan çıkarıcam ne geldiyse başıma onun yüzünden geldi
Evet fazlasıyla evham yapıyorsun. Yapsa çoktan yapardı ama g.tü yemez bunu yapmaya. :) Merak etme için rahat olsun. Sen de keşke " bana bunları anlatmaya devam edersen olacaklardan ben de sorumlu değilim onu karakola gidip polise siber suçlara şikayet edeceğim" deseydin o an. O akrabayı da hayatından çıkar kesinlikle. Bir de farklı şehirdeymiş. Sana o kişiyle ilgili haber gönderilmesini engelle.

ileride bi şey olsa dahi beni tehdit etti ondan yaptım diyeceksin yukarıda biri demiş
dik dur korkma ve ilgi verme ona

Evet fazlasıyla evham yapıyorsun. Yapsa çoktan yapardı ama g.tü yemez bunu yapmaya. :) Merak etme için rahat olsun. O akrabayı da hayatından çıkar kesinlikle. Bir de farklı şehirdeymiş. Sana o kişiyle ilgili haber gönderilmesini engelle.
Öyle yapıcam ben çok tedirgin biriyim sürekli dikken üstündeyim biraz rahat olmam gerekiyor teşekkür ederim yorumuz için

Merhaba, uzun süredir biri tarafından taciz ediliyorum iki yıl önce bir ilişki yaşadım ve atlatamadım.Yirmileirin başındayım hayatımın yanlışını yaptım sırf unutmak için hayatıma birini aldım bi kaç ay konuştum ama olmayınca ayrılmak istedim . Şuan bu kişi tarafından taciz ediliyorum her yerde rahatsız ediyor farklı farklı isimler kulanarak kulandığım bütün sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeye çalışıyor ailem bilmiyor ve böyle bir şey ortaya çıkarsa kimse beni korumaz destek olmaz şikayet edin diyecek olursanız edemem ailem yüzünden. sizce ne yapmalıyım attığım twittelerin aynısını paylaşıyor beni çok tedirgin etmeye başladı aylardır belki vazgeçer de kurtulurum diye çok uğraştım ama olmuyor saplantılı şekilde ara ara kaybolup tekrar ortaya çıkıyor
Yaş kaç?
Aileler genelde katı olurlar zaten, ama aklı başında hiç bir aile çocuğunu bir psikopata teslim ya da tercih etmez. Aile da yakın hissettiğiniz kişiye söyleyin .

Back
X