Nasıl kalıcı hale getireyim bu kararı?

bunu anlatmaya çalışıyorum ben de dünden beri
ağzınıza sağlık
bugün isterse haftalık 500 versin bu seferde para bitince nereye harcadın ne yaptın bu parayı diye hesap soracak o potansiyel var
ama konu sahibi ben aza kanaat ederim deyip işin özünü kaçırıyor

Valla allah sabır versin bir insan çocuklarına evine de bogazada cimri olursa daha ne diyim benim eşim memur kredi borcumuz var evimiz kira 3tane çocuk var evimiz vardı sattik yeni ev alana kadar yatırım yapıyoruz biz bile bu haldeyken benim elimde kredi kartı var ve eşime ne desem yerine getirir yani anlamadim sizin eşinizi çok saçma insan coxuklarina da bu denli kısarsa daha neden yasiyoruzki bu hayatta

siz niye konu açtınız ben anlamış değilim
pekala da durumu kabullenmişsiniz espri bile yapıyorsunuz
tek üzüldüğüm çocuklar valla bu kadar bilinçsiz anne babayla yazık onlara

ben gerçekten çocuklarını düşünerek hareket ettiğine inanmıyorum ya
evlatlarını düşünse giyiminden kısar lüks ihtiyaçlarından kısar da ev araba yapar yemesinden içmesinden kısmaz
benim annem de çok tutumlu bi kadındır
sayesinde ev sahibi olduk
yeri geldi her yere yürüyerek gitti yeri geldi yemeğini evden götürdü
saç boyasını kendi yapar kendimi bildim bileli
kıyafet gerçekten ihtiyacı olduğu zaman alır
ama bir günden bir günde ben bekarken evde ne et ne meyve ne sebze ne kuruyemiş eksik olduğunu bilmem
bizden kısmadı hiç Allah razı olsun onlardan
kendi lükslerinden vazgeçtiler sadece
ama bu adaam....
evleri alır çocuklar büyüyünce ben nasıl çalışıp kazandım bu evleri onlarda kendileri çalışsın bana güvenmesinler deyip evleri asla vermez

ben böle cimri adamla haz edemem... ama sen nasıl haz ediyorsun ki... bide çalışsan çok iyi olur. kendi parani kendin harcarsin.

Bugün ev araba alıp yatırım yapacağım diye çocuğunun bezinden, boğazından kesen adam yarın o evleri verecek mi konu sahibi

Yani düşündükçe sinirim bozuluyor ev hanımıda oldum vaktiyle ben. Eşimden para istediğimi hatırlamam evden çıkarken bırakırdı hep

Param var derdim olsun canın bişey istrr acil durum olur vs her gün fazlasıyla bırakırdı

Ki memur adam yaa evde kiraydı arabamızda yoktu hatta

Cidden görgü meselesi bu

Sinirlerim bozuldu ya.

Siz nasıl kabullendiniz bu durumu her mesajda gülen emojiler falan.

Kasaptan bedava kemik almak da neyin nesi?
Çocukların gelişimini izleyeceğim diye çalışmamak?bu şartlarda hemen 2. Çocuğu da yapmak...

Bazen yaşadığımız hayatı bak ettiğimizi düşünüyorum iyi ya da kötü. Evet kader var ama bunu biz çiziyoruz.

Sadece bir gün dışarı adim atmam en az 50 60 tl.

Hiç mi canınız bişey cekmiyo? Hiç mi vitrinde gördüğünuz bi gömleği almak istemiyorsunuz?

Dışarıda bi kahve içesiniz de mi gelmiyo?

Ne bileyim yeni bi ayakkabı?

Aman ya banane.herkes hayatından memnun

Çocukların geleceğini hazırlamak için yavruların bugününü mahveden bir kocanız var. Benim de böyle bir tanıdığım vardı ve o çocuklar bir iğne sahibi olamadılar büyüyünce. Çünkü çocukken yaşayamadıkları yüzünden her şeye açlardı ve deli gibi para harcadilar. Ne gelecekleri için alınmış ev kaldı ne arsa. Satıp savıp yediler. Bence ciddi ama çok ciddi bir konuşma yapın.boyle devam ederse surduremeyeceginizi bile söyleyin. Bu arada elin adamına muhtaç olmak ne zor değil mi. Çalışmayan kadınlara, kocam bakmak zorunda diyen kadınlara ders gibi.

arkasdasa katılıyorum. cocuklarınızın gelecegı ıcın yatırım yapmak ayrı cimri olmak ayrı. seneler sonra genclıgım gitmiş dıye uzuleceksın. he ayrıca kazandıgınız paralar dıger dunyaya kalmıyor. yatırım yapmıssınız zaten bıraz hayatın tadını cıkarın. ve cocuklarınıza da cıkartın. gıdın tatile gezmelere . cocukların ve sızın de ufkunuz genısler. hersey yatırım yapmakla olmuyor.

Bıyıklı kadınlar kahkaha attım bayildim haklısın canım aylık ağda parası bile 60 lira veriyorum

Ne demişler bir adam malını ilk karısına borçludur
İkinci karısını da malına borçludur

Elalemin kadınları yesin diye çoluğunun çocuğunun boğazından kisiyor belki konu sahibi de fark etmiyor

Cidden ayıp ya
Bir gün de sen kaynanani kayinbabani misafir çağir da balık pişir

Tövbe yarabbim bu nasıl bir cimrilik ??Siz hiç sağlıklı beslenmiyorsunuz,farkındamısınız ve 2 tane de küçük çocuğun var.Benim kızkardeşim,yiyenimin çorbalarını zeytinyağı ile yapar,bim’de adı bilindik bir yağ markası bile yok.Ucuz bez alıyorsun,bebeğin pişik olsa ne yapacaksın?Her yemekte kıyma ,et kullanılıyor.Bu kadar pintilikle ömür mü geçer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…