- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.126
-
- Konu Sahibi M-e-s-e2911
Işte siz o adamı calistiracaksiniz. Yapmıyor mu, siz de yapmayın. Bırakın ev bok içind e kalsın. Yemek yapmayın, sadece kendinize pişirin. Bırakın dışarıda yemekten bağırsakları kurursun. Bugüne kadar evde annemin tek mutfağa girdiğini görmedim. O yemek yaparsa babam sofra kurar. Anaları eğitememişse bu herifleri siz eğitin. Kaldı ki çocuk varsa siz çalışmasanız bile evde yardım etmek zorunda.Eşiniz tekerlekli sandalyede olup size bu kadar yardimci ise haklısınız..kendi acinizdan..
Ben esimle aynı mesleği yaparım, evde de her ise ben bakarım, yazları ve 15 tatillerde de eş karaborsa olur...ben de kendi durumuma göre haklıyım..
Eşim tekerlekli sandalyede. Buna rağmen bebeği ben emziririm o uyutur. Ben yemeğini yediririm o altını temizler. Temizlik gününde ben yerleri süpürürüm o ortalığı toplar. Evet eşitiz. Bundan başka türlü de kabul etmem. Ben çalışıyorsam o da eve ortak olacak. Çalışmamayı da kabul etmem dünyanın bin türlü hali var. Çalışıp ortak harcamamayi da kabul etmem kendime yediremem. Başka sorunuz....
Bir şey demiyorum.Monaroza hanim gecen bir konuda 3 çocuğuyla boşanmak isteyen bir hanima ; Cocuklari babada birak sakin yanina alma onlar yüzünden baba asla evlenemez.
Hep sana haksızlık yaptigini düşünür. Sende bekar bir kadin olarak hayatina devam edersin.
Tarzinda düşüncelerini beyan etmisdi. Allahtan konu sahibi çocuklarımi bırakmam dedi.
Farklı bir düşünce yapısı var.
Forumlar farkli düşüncelere açıktır hanımlarMonaroza hanim gecen bir konuda 3 çocuğuyla boşanmak isteyen bir hanima ; Cocuklari babada birak sakin yanina alma onlar yüzünden baba asla evlenemez.
Hep sana haksızlık yaptigini düşünür. Sende bekar bir kadin olarak hayatina devam edersin.
Tarzinda düşüncelerini beyan etmisdi. Allahtan konu sahibi çocuklarımi bırakmam dedi.
Farklı bir düşünce yapısı var.
Doyuracam ne demektir? Eşiniz o sizin. Kendiniz icin dusundugunuzu onun icin düşünmedikce, o da kendi icin dusundugunu sizin icin dusunmedikce eş olamazsiniz. Ben calisirim sana kiyamiyorum. Ihtiyacini fazlasiyla seve seve karsilarim yorulma diyorsa ne ala. Hos boyle dese bile calisirim. Konu sahibi gibi gozune bakacaksa para versin diye tabi ki calismali.Kocasının durumu bu kadar iyi olan kadina çalış para kazan diyenleri ben anlamıyorum..
ne yani bu kadın mutfak masrafları için mi çalışacak.
Erkek evine bakmakla yükümlüdür ve kadının parasını isteyemez..
Çalışan kadınım evi tek kuruş harcamam ben mesela, çalışıpta kocamı mı doyuracam..
O bana baksın..
Kendin icin çalış deseniz neyse...
Konu sahibinin eşi sadece kötü bir baba değil, aynı zamanda kötü bir koca.
Yani demeyeyim diyorum da dayanamıyorum. Zaten eşinden şiddet de görüyormuş. Hala görüyor mu bilmiyorum.
Burada eşini herkese savunuyor ya şiddet olayında da savunmuştu. Eşinden şiddet görüp yardım isteyen bir kadına "Belki hata sendedir" falan demişti.
Burada bir sürü kadın var "Dayak yiyorum ama seviyorum, cimri ama seviyorum, aldatıyor ama seviyorum, beni yok sayıyor kısıtlıyor ama seviyorum" diyen. Bunların hepsi benim için karşımdaki adamdan tiksinme sebebi. Ama yine de zorlasam belki biraz anlayabilirim bunların arkasındaki kafa yapısını.
Ama çocuğunu aç bırakan bir adamı sevebilen bir kadını anlamam mümkün değil. Yani şiddet görüp seviyorum diyeni bile anlayabilirim, sağlıklı düşünemiyor derim de bunu anlamam gerçekten mümkün değil.
Adam zaten eşi para biriktirip çekip gidecek gücü bulamasın diye aç bırakıyordur eminim. Konu sahibi de hala "balım" falan...
Bu adamı boşamaya kalksa adam malının yarısını kaptırıp nafaka vermemek için kesenin ağzını açar zaten ama konu sahibi gayet de memnun halinden. Kayınvalidede et yiyorlarmış ya o yeter.
Kötü kocalık kısmından bahsetmek istemedim sebebine gelince bu sadece eşini etkiliyor ve eşide reşit bir kadın buna razı olmak zorunda degil.Kaldi ki burada sadece kötü bir baba yok aynı şekilde ve derecede bir anne de söz konusu..
Ortada endişelendiğim tek durum çocuk.
Gelişim çağlarında bir çocuğun varlık içerisinde yokluk çektirilmesi ,bogazindan kısılması bunlar korkunç seyler..
Aslına bakarsanız iki kötü ebeveynden ibaret bir durum.
ya sizin nasıl içi iz alıyor o çocuklara kemik suyuna yemek yedirmeyi? yazık küçücük çocuklar neden durumunuz varken et yiyemiyorlar, niye cıngar çıkartmıyorsunuz?Kazandığı parayi getiremez is yeri ona ait çalışanlar giderler falan karışık is yeri de kira ben fazlasını istemiyorum kasap önünden geçerken de yutkunmadim hiç çocuklar kemik suyuna yiyor yemekleri adam eve ne alacağım sormadan para bırakmaya alırsın istiyorum pazar parasindan artan onun unuttuğu çocuklara verilen harcliklardan küçük bi birikimim vardı ihtiyaç anında o da gitti