- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
-
- Konu Sahibi M-e-s-e2911
Benim aşkım bereketli soguyup soguyup ısınıyorum ;-) ben fakir bi aileden çıktım ondan kanaatkarimdır.aylık ne kadar kazanıyor?
haftalık 100 tl nedir yahu neye yeter? sadece ev ihtiyaçları saymışsınız kendinize ped filan almıyor musunuz ne bileyim yüzünüze gözünüze bişey almıyor musunuz?
bence ek kredi kartı çıkarsın ordan harcayın.
durumu iyi olup da bimden harcamak, kurbandan kurbana et yemek nedir bu adam bariz cimri. hiç soğumuyor musunuz?
Iki tane meleğim var ve emziriyorum adam gibi mesleğim de yok en fazla asgariyyle is bulurum çocuklarımi kimseye güvenip bırakmam durumumuz iyiyken calismk da istemiyorum açıkçası çocukların her anını yaşayıp görmek hayat yaşamaktan daha değerli geliyor banahiç uğraşmam işe girer çalışırım, erkek eline bakmak böyşe birşey sizinki birde kendini tutumlu zanneden cimri modellerden...
yatırım nereye kadar yapacak acaba emin olun kendisi yiyordur dışarda size yedirtmiyordur şurada 1 kg kıymanın lafını eden adam yola falan gelmez bence..
yok illa ben adam ederim derseniz de size versin bir ek kredi kartı mesela aylık 500 tl limit koysun , bir köşeyede aylık 200 tl nakit ihtiyacı için bıraksın market alışverişini, karttan yaparsınız gerisini nakitten harcarsınız..
Benim aşkım bereketli soguyup soguyup ısınıyorum ;-) ben fakir bi aileden çıktım ondan kanaatkarimdır.
günde ortalama 5 ise gidiyor işin fiyati en az 100 düşünün zaten dünkü kavgada da dedim adetliyim bi tarafıma Ped alacak param yok dedim normalde ev alışverişine beraber gidersek çok alıyorum ya da açık açık istiyorum işte makyaj Malz. Alacağım özel bakım malz diye belirtmem gerekiyormuş.
Hep anlatıyorum bi anda bi kaza yapsam elim ayağım tutmaya diyor Allah korusun nası yaşarız bi hastaligimiz çıksa milyarlar lazım olsa ne harcariz diyor bilmediğim gizli yatırımları da vardır bence.Bu ne ya
3 tane evi ne yapacaksiniz. 1inde oturun, 1ini kiraya verin yeter iste.
Hayat kisa bir de bakmissiniz, yemeden icmeden gezmeden yaslanmissiniz gezmek istiyorsaunuz ama haliniz yok.
Iki tane meleğim var ve emziriyorum adam gibi mesleğim de yok en fazla asgariyyle is bulurum çocuklarımi kimseye güvenip bırakmam durumumuz iyiyken calismk da istemiyorum açıkçası çocukların her anını yaşayıp görmek hayat yaşamaktan daha değerli geliyor bana
100 bu zamana kadar en büyük para ondan bunu kalıcı hale getirmek istiyorum diyorum ya zatensoğuyup soğuyup ısınıyorsanız 100 lirayı da bozdurup bozdurup harcarsınız :))
günde 500 kazanıyorsa pazar hariç 6 gün çalışsa ayda 12.000 eder. bu 12.000 içinde aylık harçlık 400 mü layık görüyor size?
Bol bol kaynanama gidiyoruz onlar etsin durmaz kp emeklisiyleÇocuklarınızın biri 2 yaşında biri 10 aylikmis. Onlara et yedirmiyor musunuz protein alması,kan degerlerinin yükselmesi falan çok önemli.
100 bu zamana kadar en büyük para ondan bunu kalıcı hale getirmek istiyorum diyorum ya zatenşimdi haftada 100 sonra 200 diye artar bu 100 den vazgeçmesin diye bir şeyler yapmak istiyorum
Diyorum zaten paralarına nikah kiy arabalarına yüzük tak diye midir altınları hariç altınım yok hala bi küpe almadı iki doğum yaptım kuru çiçek aldıAdam parasını kadınından daha çok seviyor. Paracıklarımmm diye gece sarılıp yatıyor anlaşılan:)))
Valla Allah başka dert vermesin niye adam para vermiyor diye gülmeyim ekmek bi lira sağlığım yerinde şükür çocuklara ekmek bulamasam ikisi de emiyor kimseye muhtaç olmam o yüzden para vermese dışarda yemek yiyemiyor mide rahatsız kendi için getirir bi ekmek paylaşırızyetmiyor diyeceksin. bi günde harca bitir ihtiyaçlarıma gitti de. vermeyecek hali yok. en mantıklısı kredi kartı. gerçekten hayret ediyorum ya durumunuz çok trajikomik yani. ve hala gülebiliyorsunuz. ben olsam ikinci çocuğa gelmeden baba evine dönmüştüm. simit sat onurlu yaşa demişler haftalık 100 lira için adama minnet etmeye değmez de, sizin gözünüz görmüyo belli ki