- 17 Ocak 2013
- 288
- 443
- Konu Sahibi M-e-s-e2911
Eşim çok zor bi insan ben balım demesem alttan almsam kocaman kocaman kavgalar gerek yok o verse de ben aşırı harcayarak her hafta kıyafet alacak biri değilim aç açık onca insan var diye israftan kacarim bende durumdan çok memnun olmadigimdan değişim yolundayim ama güzellikle..
Yazan var mi bilmiyorum ama bu kadar para kazanan bi adam ileride siz kendinize bakmazsanız gözü dışarı kayabilir. Ne bileyim siz yıllarca üç kurusa tamah edersiniz adamın bu gün kafasına dank eder gençliğini hayatını yaşayacağı tutar size zorla verdiği haftalık 100 tl yi başklarina günlük yedirir. Olur demiyorum ama olabilir de yani.
O yüzden önce yiyecek işini halledin, arkadaşlar da demis kemik kaynatmak ne demek? Gidin mis gibi kemikli et alın onu yiyin. Sonra kendinize dikkat edin, eskiden fakirdik diyorsunuz ama şimdi değilsiniz suslenin, kendinize kıyafet, güzel makyaj malzemeleri, parfümler alın. Aldırın da. Çünkü evin her işini yapan sizsiniz çalışmak isteseniz bile ona da izin vermeyen bi adam var ortada. Malesef siz güçsüz olunca, sizi ezmekten çekinmeyen bi adamla evlisiniz. o yüzden güçlü olup kendinizi ezdirmeyin. Güçlü olmak sadece kavga dövüş çıkarmak değildir hakkınızı almaktır, kendinize sayginizin olmasıdır. Siz kendinizi önemli görürseniz iki kuruşla Geçinmeye çalışmazsaniz eşinizin de size karşı davranışları değişir. 10 lira bırakır ne demek ya aklım almıyor yani millet artık okuldaki çocuklara 10 lira harçlık veriyor
Çok üzüldüm ama durumumuza onu söyleyeyim.