Nasıl kalıcı hale getireyim bu kararı?

üzüldüm bir genç kızın az da olsa harçlığı olmalı bunu düşünemeyenler ebeveyn olmasın lütfen artık.kızımın sınıf arkadaşının ablası var lise sona geçti bu sene babası terk etti aileyi gelirleri yok.ben her hafta kıza 20 tl verırım ki arkadaşlarıyla 1 çay 1 kahve içecek parası olsun diye.2 ayda bir de kıyafet parası veririm özenıp kötü yola başvurmasın kanmasın diye .bazılarının sigaraya verdığı para aslında böyle kızlarımıza pekala harçlık artık kıtap gıyım parası olabılır ve bır genç kızı mutlu edebilir

Ben gecen ay kedilerin kisirlastirilmasi, bakimi, asilari, cipi vs. Toplam 3500 lira verdim. Sürekli bakımları,kontrolleri yapılıyor. En iyi mamadan almaya calışıyorum cünkü elime bakıyorlar, onları eve alarak sorumluluklarını kabul ettim.
Insanlar kendi dunyaya getirdigi yavrularına neden bunu yapmıyor anlamıyorum.

Kediller de saskindir bu kadar para harcanmasina bence. Bi tek ben şaşırmış olamam

Kediller de saskindir bu kadar para harcanmasina bence. Bi tek ben şaşırmış olamam
Bizim kediler cok kıymetli :))
Bu islemler ömürlerinde bir defa yapılıyor, her ay harcanmaz o kadar :) Dişi kediler olunca ameliyatları fazla tuttu.
Cocugum olsa gerekirse tüm kazandığımı egitimlerine ve beslenmelerine harcarım. Keske olsa.

Ben de sen gibiyim çocuklara veriyorum.
Ne iyi yapıyorsun cok sevindim inan, senin verdiğin o 20 lira ile arkadaşları ile bı sinemaya gider bı kahve rahatlıkla içer. Hele o kıyafet parasına varya ne ne ne seviniyordur.
Bı aile dostumuz vardı, kadın nasıl cimri misafirine minicik bı tane kurabiye korka korka tabağa koyardı.
İki ev aldı, oğluna bı araba aldı aman arabayı hemen sattılar. Para gidiyor die.
İnan o parayı yiyemediler.
Kocası pankreas kanserinden bir an da öldü.
Kendisi de kolan kanseri oldu.
Ve inan yemin ederim gıdasızlıktan.
Kaldır kondur kurufasulye, mercimek, tarhana çorbası yenir mi???

Cocugun icerde partiler verdigi hafif hafif sanci yoklayan su gunde bol bol dua edecegim allahim insallah gonlunuzden gecen evladi omrunuze nasip etsin. Sonra kedileri alin karsiniza konuşun. 3500 lira verildi konuşsunlar artik ne demek miyav :)

(Ve evet bizde vari yogu egitime yatirma dusuncesindeyiz nasipse)

Ah bende bı evlat için nasıl uğraşıyorum.
Benimde bı olsa varya neler neler yaparım.
Rabbimin emanetine nasıl bakarım.
İnşallah sende bende tüm isteyen herkes evlat sahibi olur.

az veren candan demişler elimden geleni bu kadar fitre zekatı da annesine verıyoruz sınıfça .kadının da çocuklarında psıkolojısı düzeldi kendilerine güvenleri geldi valla herkes insanca yaşamalı .market alışverişi yapıyor eşim sağolsun arada ben çalışsam vallahi kızı dersaneye de göndereceğim ama çözüm arıyorum durumu ıyı akraba arkadaşlardan rıca ettım her ay bırısı odesın dıye dersane parasını .tek çaresi okumak çünkü başka hiç bir şeyi yok kızın

Ah bende bı evlat için nasıl uğraşıyorum.
Benimde bı olsa varya neler neler yaparım.
Rabbimin emanetine nasıl bakarım.
İnşallah sende bende tüm isteyen herkes evlat sahibi olur.
dua ediyorum şu an sizin için umarım en kısa zamanda olur.evlat kıymeti bilenler anne baba olmayı çoktan hakedıyorlar zannımca

Bol bol kaynanama gidiyoruz onlar etsin durmaz kp emeklisiyle kemik alıyoruz sık sık burda kasaplarda denk gelirse bedava oluyor sık sık kemik suyuna yaparım yemekleri

Komik bir sey varmis gibi neden guluyorsunuz acinacak halinize ?
Adam 12000 kazaniyor .
400 lirayi vermekten aciz ..
Pes pese iki cocuk .
Cocuklarina kiyma bile almayan adam serbetli ask ..
Komikmis hakikaten .
Yazik yahu

Ben çocuk için uğraşıyorum, bı kaç sene ugrasacagim.
Tüp bebek çok yüksek maliyetli.
Dondurulmuş embriyom var 4 tane, inşallah tutar.
Tutmazsa iki kere daha deneyeğim.
Rabbim verirse emanetine nice güzel bakarım.
Olmazsa çocuk esirgeme kurumundan eğitim hayatı iyi olan bir evladımızı evlat yapıcam aileme.
Hem ana hem baba olmanın yanında iyi bı eğitim hayatı sağlarız yavrucağa.
Çünkü herkes bebek alıyor büyük çocuk almıyorlarmış.

Son düzenleme:
dua ediyorum şu an sizin için umarım en kısa zamanda olur.evlat kıymeti bilenler anne baba olmayı çoktan hakedıyorlar zannımca
Allah razı olsun çok mutlu ettin beni duanla.
İnan ki benim en büyük isteğim dua.
Bugün hastaneye gittim.
İnan ki yolda nasıl ağlaya ağlaya gittim.
Artık yaşadıklarım çok ağır geliyor.
Sürekli altını aç muayene etsinler.
İğne ol, yumurta toplat.
İki kere de ameliyat oldum.
Yok ekstra ekstra yok şu var yok bu varlar.
Yumuşak karnımız hepsini yaptırıyoruz.
Aman işte boyle geçip gidiyor ömür.

26 yaşında kalp krızı geçirdim kalp hastası olduğumu öğrendim evlenmek istemedim 32 de evlendim bir kaç ay sonra hamilelik haberi aldım rısk alarak doğurdum ve dünyanın en güzel şeyine kavuştum ne bıraktığım karıyerım ne dırsek çuruttuğum unıversite yıllarım hiç birine üzülmedim artık kızım bana gülümsedi yumuşak ellerini tuttum herşeyi unuttum.umarım ve dilerim siz de bu duyguları tadarsınız umutlu ve dirençli olun vazgeçmeyın hayata tutunun gerisi gelir

Cnm kocamin et fabrikasi var benim kibrista yasiyorum ben kayinpederimin ama tek oglan benm kocam oda orda calisiyor ama ayni sekildeyoz para birak derkenden ne alacaksin diyor parasi hep cekmecede duruyor almaya korkuyorum cok gerekmedikce almiyorum bir kez aldim ve eve alisveris yaptm o kadar sinirlendi ona sormadan aldim diye anlatamam.ne kadar cok varsa o kadar pinti o adam bence ben bir yol buldm yogrt ekmek hc bsy almyorm eve camasrlari birikdi yikamadim neden sordu param yok almadim dedim o zamanda kizdi cekmecedej nesen almadim dye yarin ayligini alacak kavga etdik bzde merak ediyorum brakacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…