• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl hitap ediyorsunuz?

ay ne güzel inş. bende evlenip tedavi olup bu duyguyu tadarım allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin güle güle büyütmeyi analı babalı büyütmeyi nasip etsin... ayy çok duygulandımmm. bende istiyorummmmmmm umudumu kaybetmicem benimde olcak allahın izniyle gitcek bu kist :( ...

Tosbiğim
tiposkim
kaymaklı ekmek kadayıfım
meleğim
ballı lokmam
canımın parçası

Ama en çok tosbik diyorum, adını tosbik sanıcak bu gidişle.

Tosbiğim
tiposkim
kaymaklı ekmek kadayıfım
meleğim
ballı lokmam
canımın parçası

Ama en çok tosbik diyorum, adını tosbik sanıcak bu gidişle.

tosbik ne güzel ama maşaallah nazarlardan saklasın allahım yemede yanında yat yaniii oy yavrum benim yaaaa tü tü tü :ecrin_bebek:

henüz doğurmadım kısmetse 3 gün sonra kavuşacağız biz..
hamile olduğumu ilk öğrendiğimde cisiyet bilmedeiğimiz için "böcüğüm diye sevdik"
sonra öğrendik ki kızmış;""kelebeğim"" oldu
son günlere yaklaştıkça cilveleri arttıkça "minnoş" demeye başladık
bakalım karşılaşınca adı ne olacak :)

Minik kurbaaam,yakışıklı oğlumm,tosbaaam ,böcüüümmm,tombiğimmm ne gelirse o an herşeyi sölüoruzz opuyorumnanaktan

ben herşeyi diyorum ya yani o kadr çok lakabı varki kuzum minik kuşum annesin bal böcüğü aşkım dadlum zillim fındığım en çokta kuşuum diyorum ona annesinin yavyusu meleğim minik kelebeğim güzelim evimin neşesi ayy o kadar çokki say say bitmez ama o benim herşeyimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende herşeyi söylüyorum meleğime..
ama genelde sen benim herşeyimsin derim..
bir şeyi yapacaksam mesela yemek yedireceksem,üzerini değişeceksem hadi annecim derim..
sevgilim derim..
pamığım derim..
sürekli severim onu..
bazen cırlak ses tonuyla absürd kelimelerle bağırırım (kalbimin içinin ciğeri,canımın dibindeki çikolatam gibi)o da bana tempo tutar..
Allahım kimseyi yavrusuya sınamasın:Saruboceq:

pamuk prenses- çilekli pasta-bitanem-ablası yesin...... ben de kardeşime söylerim daha çocugm yok da

bizim babamız şarkı gbi sesleniyo benim canım kııızzıım benim şeker kızımmmm benim pamuk kızıımm benim baaaaalll kııızııım :) BENDE annem diyorum ve o anda altını açıyosam annesinin kukusuuu annesinin poposuuu kucağıma alıyosam annesiinin bebeğiii çiçeğiii evlatııı allahım deli oluyorum ne diceğimi şaşırıyorum yani Allah ım nerede istiyen varsa nerede dua eden yalvaran varsa onlarada nasip etsin yarabbim AMİN

ne söylersem söyleyeyim kanımın kaynaması geçmiyo öyle ki dişlerimi sıkıyorum kızışımı sevince.ölürüm ona kuzumm o benim prensesimmm

bende küçük kurbagam,tosunum dıyorum. bıde kontosunun pontusu,pontosunun,contosu dıyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne desek onlara olan sevgimize az geliyo dimi?
gamzem 9ay 5 günlük oldu düşünüyorum da o yokken ben nasıl mutlu oluyrdum nasıl gülüyordum sanki o olmadan önce yaşamıyormuşum gibi geliyor bana...

Back