• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl hitap ediyorsunuz?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar o muhteşem yavrularınıza nasıl sesleniyosunuz adıyla mı kızım oğlum diye mi yoksa başka bi lakapla mı?
ben 55 günlük kızıma balım meleğim diyorum eşşek gamze deyincede gülüyo yavrum :)

benim kizim kartlasdi ama ilk göz göze geldigimiz andan itibaren incim dedim ama melegim prensesim sekerparem arada deyisiklik yapiyorum :)
annemde nar tanem nurtanem der
ugurböcegim diyenlerde var saolsunlar
ama ilk etapda benim icin inci tanem tuanam

böcüğüm diye seviyorum ben böcük diyince çok gülüyor.
fındık farem,canımın içi diyorum.

bazen çok ağlıyor biraz geriyor beni o zaman babası kılıklı diyorum

ben bu duyguyu yaşayamıycam galiba senağlama senağlama senağlama zaman aleyhimize halen bir ilerleme yok senağlama senağlama

sizlerin yavrularına ALLAH hayırlı uzun ömürler versin sizleride başlarından eksik etmesin.analı babalı bütürsünüz inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Bebeğim, yavrum, canım herzaman diyoruz... babamız tırtıl, kirpi diyo. arada minik fare diyorum.. severken çirkin veya çirkin kız deyince gülüyo...

ben bu duyguyu yaşayamıycam galiba senağlama senağlama senağlama zaman aleyhimize halen bir ilerleme yok senağlama senağlama

sizlerin yavrularına ALLAH hayırlı uzun ömürler versin sizleride başlarından eksik etmesin.analı babalı bütürsünüz inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Öyle deme cnm. Herşeyin bir zamanı var... Rabbim hayırlı bir evlat nasib etsin sanada.. Ölüm ve doğum tarihleri değişmezmiş..Umudunu yitirmek için daha çok erken....

aa yapma böyle ama umudunu yitirme hemen Allah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah...
bu güzel duyguyu bizim gibi sende yaşıcaksın..

ben kizima baktigim anda icimden ne gelirse onu soyluorum.Şeniz
kuzum,birtanem,askim falan....o da sanki anliyormus gibi gülümsüyor..kaydirigubbakcemile3

aşkımmm, kızışım, prensesim, böcüüümmm, rüyaaamm, ecrinim, meleğimmmm aklıma ne gelirse... ama babası sultaanııımmm diyor

bende prensesimi adının anlamına uygun olarak- ki hamişkende aynı dilde severdim- arım balım çiçeğimmm derim hep...:ecrin_bebek:

ay neler demiyorum
minik farem canım oğlum
bitanem
cancanım bunu daha küçükken diyodum
oğluşum
annecinin cülü
diyorum
ay çok seviyromu onu
göresim geldi ii mi

Minik meleğim.. efnoşum.. aşkımın aşkıııı... kaainat güzelimm ... biricik kuzumm ... bu tarz daha neler neler o gülsün mutlu olsun diye neler yapıyoruz inanın beni her kılığa sokuya daha altı aylık ama maşallah aktif bebek benim kızım:))

ne demiyorumkiii :))
annecimm
aşkım
bebeğim
kuzzum
tosun paşamm
fındığım
küçük oğlumm
küçük erkeğim
sıpamm
veledim
keratam
yusuf emrem

yeni gördüm, çok hoş bir konu :) sarı civcivim, fıstığım, minik kurbağam, yaramaz tosbaa, seni eşek seni, kuzumm, kokulu pransesim (kaka yaptığında), pırtlak prenses seni, deniz kızım, duruma göre meraklı kurbağa, uykucu kurbağa, numaracı kurbağa, bi tanem, gülüm, çiçeğim, balım, böceğim, tembel tostos, pamuk kızım, minik kelebeğim .............. daha neler neler.. evet bebeklere isimleriyle hitap etmek çok önemliymiş, ismini de söylüyorum elbette ama benim kızım adının muhtemelen kurbağa ya da tosbaa olduğunu sanıyordur:))

ben genelde çirkinim diye seviyorum çirkinnn diye seslenince gülüyor arada da minik tosbağam diyorum ama en önemlisi ismiyle hitap edip ona ismini alıştırmak olsa gerek

ben 5 aylık ogluma köpük oglum basta olmak uzere şımarığım,pamuk oglum,sosisımdıye sevıyorm.babası tosunum dıye sever ananesi ak oglum dıye babanesi yumoşum dıye sever.o da bı guler kı canım ya....

minik meleğim dıorum genelde oda en çok bunu sevıo oda bana minik meleğim dıo hemen :))

ama herşeyi söluorum bitanem aşkımm sevgilim herşeyim...

Back