- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 962
-
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Teşekkür ederim :) Bu takım olmasa bile başka bir country tarzda takım alırım kesinlikle.Çünkü daha spor geliyor bana country takımlar.Ama yatak başlığını temizlik açısından hiç düşünmemiştim dikkatli olmam gerek bu konuda teşekkür ederim :)Merhabalar, mutluluklar sizinle olsun. Benim hiç tarzım değil ama yatak başı hem kapitone hem çok açık renk temizlik açısından sizi zorlayabilir diye düşündüm
Teşekkür ederim :) takımda yok ama boy aynasını aynı renkten takıma uygun bir model almayı düşünüyorum :) Temizliği severim ama çok çok aşırı bir düşkünlüğüm yok umarım sıkıntı yaratmaz :)Çok güzel görünüyorsadece boy aynası yok o biraz sıkıntı. Bide X gibi şeyler var ya dolapta o kısmı çabuk tozlanacak yani ekstradan işin olacak :) temizlik düşkünüysen sorun yok benim gibi tembelsen sorun :)
ama genel bakıldığında güzel seçim bence. Şimdiden hayırlı olsun. Allah mesut etsin ❤
Bende spor seviyorum daha kullanışlı oluyor, bana biraz farklı geldi sanırım takım ama temizlik açısından zorlayacaktır bence :)Teşekkür ederim :) Bu takım olmasa bile başka bir country tarzda takım alırım kesinlikle.Çünkü daha spor geliyor bana country takımlar.Ama yatak başlığını temizlik açısından hiç düşünmemiştim dikkatli olmam gerek bu konuda teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) takımda yok ama boy aynasını aynı renkten takıma uygun bir model almayı düşünüyorum :) Temizliği severim ama çok çok aşırı bir düşkünlüğüm yok umarım sıkıntı yaratmaz :)
Bende çok beğendim rengini.Başlık konusu benimde kafama takıldı şimdi.Bazı yerlerde istek üzerine başlığı değiştirebiliyorlar diye biliyorum bu konuyu konuşmam gerek alacağım yerle. :)Rengini çok sevdim takımın. Yatak odasına beyaz değil bu renk çok yakışıyor :)
Ama arkadaşın da dediği gibi yatak başlığı da çok zorlar seni. Kumaşı lekelenecek türden. Benim yatak başlığım deri olduğu için toz beziyle rahat temizleniyor.
Benim koltuklarım böyle, yani sadece sırt kısımları o deliklerin içi çok kötü toz oluyor hele ki açık renkseBende çok beğendim rengini.Başlık konusu benimde kafama takıldı şimdi.Bazı yerlerde istek üzerine başlığı değiştirebiliyorlar diye biliyorum bu konuyu konuşmam gerek alacağım yerle. :)
Bende çok beğendim rengini.Başlık konusu benimde kafama takıldı şimdi.Bazı yerlerde istek üzerine başlığı değiştirebiliyorlar diye biliyorum bu konuyu konuşmam gerek alacağım yerle. :)
Evet haklısınız ilk defa alınacağı için şuan görünüşe daha önem veriyorum :) dolabın içini gösteren fotoğrafı eklemeyi unutmuşum ama içi de kullanışlı geldi bana.Ayaklı mobilyaları her zaman daha şık ve kullanışlı bulurum:)Öncelikle hayırlı olsun
Görünüş olarak tarzım olmasa da güzel ama
Bi kere komidinleri tek çekmeceli benim için o olumsuz ayrıca ben görünüşünden çok dolabın iç kullanımına bakarım.ayaklarinin yüksek olması temizliğin kolay olması demektir bu olumlu yanı . Alırken altları ya tamamen kapalı yere sıfır ya da temizlenecek kadar yüksek olmasına dikkat edin.simdi sadece görünüşe bakıyorsunuz ama kullanisina bakın derim
Niye iyi değil ki ? Merakımdan soruyorum:) gardrobun içine koydurursam sadeliği bozulur diye düşünmüştüm o yüzden boy aynası düşündüm. Temizliğinin zor olmamasına sevindim :)Güzelboy aynasi almazsan daha iyi olur illa alacaksan gardirobun içine koydur yatak odasinda ayna olmasi pek iyi değil .
Bir de yatak başlığın benimkine benziyor,benim düğmelerin oldugu yerde taşlar var ve başlık altın sarısı. Temizligi zor olmuyor.
Evet boy aynası olmaması sıkıntılı ama ben eksta olarak bir boy aynası almayı düşünmüştüm :)bana göre fazla avangard kalıyor, hiç tarzım değil ama sizin tarzınız olduğu için beğenmişsiniz demek ki. ama hiç boy aynası yok. o açıdan kullanışsız bence.
Çok teşekkür ederimİçine sindiyse ben de beğendim ayakları yüksek altı kolay temizlenir, yatak başlığı benim vinlex saçlardan yağ oluyor kolay temizleniyor, gardrop kapaklı en sevdiğim benimki sürgülü her açtığımda sayıyorumhiç kullanışlı değil, inşallah iyi günlerde Güle güle kullan