• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşük yapabilirim?

Hamilelik degilde enfeksiyon gibi geldi bana kumda olabilir düşük bilmem icin kim yardımcı olabilir allah aşkına gidin bir test yapın daha hamilelik bile belli değil

bak 1,2 derken birlikte olduğun çocuk ya da adam ne pislikse seni tehdit ederek senle yeniden olmak isteyebilir sakın,bence kimsere anlatma duyan semi kandırarak senle yatmak ister .Daha 18 yaşındasın kızım kendine yapma yatmayın şu adamların altına 5dk zevk için ,göz yaşlarına değmez canım benim.Herşeyin bir zamanı var bekle sabret .Oku mesleğini kazan ayakların yere sağlam bassın kimle istersen yat ama 18 yaşında seni maf ederler ,başına bi iş gelir.Gebelik testi al ,için rahat etsin ve ağlama yazık ,hatalarından da ders çıkar sen daha çok ufaksın ya 😔😚
Sürekli yapmam dediğim ne varsa tek tek yapıyorum :( hatamın farkındayım ve çok pişmanım

Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
kimsenin burda seni kinayacagi yok. ama yine kimsenin bir canı katledebilecegin konusunda fikir verebilecegini sanmiyorum.
bu arada emin degilsin galiba test yap karinda oyle 1 ayda sismez

Sürekli yapmam dediğim ne varsa tek tek yapıyorum :( hatamın farkındayım ve çok pişmanım
Daha çok ufaksın hata yapmak biz insanlara özgü,nerden dönersen kardır.Annen yaşında sayılırım yazık çok ufaksın benden sana tavsiye kızım önce bir test yap için rahatlasın sonra o sevgilini hayatından çıkar tövbe et,bu olayı hiçbir eşe dosta anlatma seni tehditle birlikte olmaya zorlarlar ufaksın ailenden korktuğun için birlikte de olursun duyuyoruz görüyoruz o yüzden bundan sonra evlenmeden kimselerle olma hem hastalık kapman olası hem herşey olabilir.Testin negatif çıkarsa yeni bir adeti bekle aynı olursa bir doktora git enfeksiyon kapman olası .Sil göz yaşlarını ve yat .Ah ah şimdi ki gençleri Allah korusun benim de bir kız evladım var çok zor çok .

Ya hamile olduğumu düşünüyorum öyle hissediyorum ve korkuyorum neden dalga geçiyorsun değilsem neden düşük yapmak istiyeyim tek çarem o çünkü
Dalga gectigim cümlem nerede bir göstersene?
Su cehaletinizden Allah askına kurtulun buraya girip bes saat vakit gecirip insanlarıda gereceginize gidin idrar testi alıp yapın kan veremiyorsanız,
testin üstüne konusalım🤦‍♀️

Daha çok ufaksın hata yaomak biz insanlara özgü,nerden dönersen kardır.Annen yaşında sayılırım yazık çok ufaksın benden sana tavsiye kızım önce bir test yap için rahatlasın sonra o sevgilini hayatından çıkar tövbe et,bu olayı hiçbir eşe dosta anlatma seni tehditle birlikte olmaya zorlarlar ufaksın ailenden korktupun için birlikte de olursun duyuyoruz görüyoruz o yüzden bundan sonra evlenmeden kimselerle olma hem hastalık kapman olası hem herşey olabilir.Testin negatif çıkarsa yeni bir adeti bekle aynı olursa bir doktora git enfeksiyon kapman olası .Sil göz yaşlarını ve yat .Ah ah şimdi ki gençleri Allah korusun benim de bir kız evladım var çok zor çok .
Kimseye anlatamıyorum ki zaten😢😢😢 çok sağol çok teşekkür ederim inşallah negatiftir çıkarmak istiyorum artık aklımdan hiçbirşeye odaklanamıyorum ne derslerime ne bişeye uyurken bile ne yapıcam diye düşünüyorum uyumaya çalışırken zaman kaybediyorum bişeyler yapmam lazım diyorum hep kendime :( çokk teşekkür ederim

Canım adet olup hamile kalman çok zor . Biz o kadar istiyoruz olmuyor Rabbim siniyor işte daha hamile oldugun bile belli değil ki değilsindir zaten yersiz stres yapma bir daha da korunmadan ilişki yaşama

Kınamak değil de neden düşünmediniz korunmayı??
Burda size açık açık düşük nasıl yapılır onu mu anlatsınlar istiyorsunuz yani 🙄🙄🙄

Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
Yaparken hiç korkmuyorsun Allah aklına gelmiyor çaresiz kalınca mi aklın başına geliyor anlamadım neden insanlar böyle şeyler yapma gereği duyuyor hiç aklım ermiyor ya bu nedir

Bilmiyorum çok kötü hissediyorum birkaç haftadır karnımı şiş hissediyorum yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum şurda 1,2 gündür özellikle bugün sürekli tuvalete çıkıyorum ama belkide ayaklarım üşüyor ondandır dedim kalın peluşlarımj giydim giydiğimden beri 1 kere gittim karnıma arada sancı giriyor gaz sorunu da yaşıyorum herşey üst üste geliyor hangisi hangisinin belirtisi anlam veremiyorum
Basbaya enfeksiyon olmuşsun diye bağırıyor belirtiler.. Enfeksiyon olman için illa ilişki yaşamana gerek yok ki ben ilk okula giderken olmuştum .. bunlar hamilelik belirtisi değil..

Kusura bakmayın ama bir şey yapıyorsanız sorumluluğunu bilmeniz lazım. Daha 18 yaşında korunmasız ilişkiye girerken iyi sonra burda cahil cahil konuşmuşsun. İnsanlar sabırla sana yol göstermiş valla helal olsun. Anladığım kadarıyla cinsellik konusunda tek bildiğin ilişkiye girmek. Risk sadece hamile kalmak değil cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var sırf bunun için bile korunman gerekiyor.

Back